Σικάγο Μπουλς: Γκασόλ, Μίροτιτς και Χάινριχ

Σικάγο Μπουλς: Γκασόλ, Μίροτιτς και Χάινριχ

Πολλά μεταγραφικά «χτυπήματα» των Σικάγο Μπουλς, τα οποία ίσως συνδυαστούν με την απόκτηση του Ντουέιν Ουέιντ.

Σημαντικότερος στόχος των «ταύρων» ήταν ο Καρμέλο Άντονι, αλλά η ήττα στη σχετική «κούρσα» με τους Νιου Γιορκ Νικς ακολουθήθηκε από συμφωνία με τον Πάου Γκασόλ στα 22 εκατομμύρια δολάρια για τριετές συμβόλαιο. Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί πως θα απελευθερωθεί ο απαραίτητος χώρος στο salary cap, αλλά αναμένεται να υπάρξουν άμεσες σχετικές κινήσεις των Μπουλς, που προσπάθησαν να εξασφαλίσουν τον Ισπανό φόργουορντ/σέντερ με υπογεγραμμένο συμβόλαιο μέσω ανταλλαγής. Μάλιστα, στις σχετικές συζητήσεις συμπεριλήφθηκε το μονοετές συμβόλαιο 16.8 εκατομμυρίων δολαρίων του Κάρλος Μπούζερ για το 2014-15, αλλά οι Χιούστον Ρόκετς, κυρίως, και άλλες ομάδες του NBA δεν… τσίμπησαν. Πάντως, οι εκπρόσωποι της «πόλης των ανέμων» κέρδισαν τους Νικς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σαν Αντόνιο Σπερς και Λος Άντζελες Λέικερς, που έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για τον Γκασόλ. Άλλωστε, ο πρόεδρος των Νεοϋορκέζων, Φιλ Τζάκσον, επιβεβαίωσε ότι μίλησε με τον Ισπανό διεθνή, ενώ ο Τόνι Πάρκερ των Σπερς είπε ότι θα ήθελε τον Γκασόλ στην ομάδα του.

Σε πρώτο βαθμό, ο Γκρεγκ Σμιθ παραχωρήθηκε μέσω ανταλλαγής στους Ντάλας Μάβερικς, ώστε να ανοίξει χώρος στο salary cap, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί η αποζημίωση των «ταύρων», που ίσως περιοριστεί σε τυπικό χρηματικό ποσό! Σε άλλη παρόμοια ανταλλαγή, ο Άντονι Ράντολφ αναμένεται να μεταφερθεί στους Ορλάντο Μάτζικ, οι οποίοι λογικά θα τον αποδεσμεύσουν μέσω του καταλόγου των waivers. Σημειώνουμε πως οι Μπουλς θα πάρουν τα δικαιώματα χρήσης του Μίλοβαν Ράκοβιτς στο NBA, ενώ θα παραχωρήσουν δύο επιλογές ντραφτ δεύτερου γύρου και ακαθόριστο χρηματικό ποσό στον σύλλογο της Φλόριντα.

Άλλωστε στο μεσοδιάστημα υπήρξε συμφωνία στα 17 εκατομμύρια δολάρια για τριετές συμβόλαιο με τον Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος «έσπασε» το συμβόλαιό του με την ισπανική Ρεάλ Μαδρίτης, που κάλυψε το κενό με τον Αντρές Νοτσιόνι, όπως αναμενόταν. Ο Τομ Θίμποντο δήλωσε ότι περιμένει άμεση βοήθεια από τον 23χρονο φόργουορντ αποφεύγοντας οποιοδήποτε σχόλιο για την αποτυχία στη διεκδίκηση του «Μέλο». Μέσα σε όλα, ο Κερκ Χάινριχ αποδέχθηκε διετές συμβόλαιο 5.6 εκατομμυρίων δολαρίων, ώστε να συνεχίσει στους Μπουλς, παρά το έντονο ενδιαφέρον των Σάρλοτ Χόρνετς για την απόκτησή του.

Υπάρχει, πάντως, ενδεχόμενο απόκτησης και του Ντουέιν Ουέιντ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Σικάγο και είναι unrestricted free agent μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντέρικ Ρόουζ προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα του Summer League δείχνοντας έτοιμος για το 2014-15 και για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Μάλιστα είναι ανάμεσα στους 19 εναπομείναντες παίκτες του ρόστερ του Μάικ Σιζέφσκι, αλλά για διαφορετικούς λόγους οι Ράσελ Ουέστμπρουκ, Καούχι Λέοναρντ, Λα Μάρκους Όλντριτζ, Ντέιβιντ Λι και Τζον Ουόλ αποσύρθηκαν από την προετοιμασία των ΗΠΑ, η οποία θα γίνει στο Λας Βέγκας.



Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην Αρχαία Ολυμπία για το Παρίσι - Πρώτος Λαμπαδηδρόμος ο Ντούσκος
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Champions League: Κρίσιμες ρεβάνς σε Βεστφαλία και Βαρκελώνη - Το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Παναθηναϊκός AKTOR: Πως είναι το «αυτός» στα... ισπανικά;
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
Τραγωδία στην Ιταλία: Πέθανε 26χρονος ποδοσφαιριστής – Έπαθε ανακοπή εν ώρα αγώνα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved