NBPA: Πρόσληψη του… Κέβιν Τζόνσον

NBPA: Πρόσληψη του… Κέβιν Τζόνσον

Το περασμένο καλοκαίρι, ο παλαίμαχος NBAer και δήμαρχος του Σακραμέντο, Κέβιν Τζόνσον, κράτησε τους Κινγκς στην πόλη του, αλλά στην προκειμένη ανέλαβε εξίσου δύσκολη αποστολή.

Συγκεκριμένα έγινε αρχηγός επιτροπής του NBPA, μέσω της οποίας θα προσπαθήσει να βρει νέα εκτελεστικό διευθυντή για την ένωση παικτών του NBA! Θυμίζουμε πως για σχεδόν… δύο χρόνια το NBPA αναζητά διάδοχο του Μπίλι Χάντερ, αλλά στην προκειμένη εναπόθεσε τις ελπίδες για ουσιαστική δομική οργάνωση στον Τζόνσον. Από την πλευρά τους, οι «βασιλιάδες» υποδέχονται σήμερα (09/04, 05:00) τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Sleep Train Arena» χωρίς τον Αϊσάια Τόμας (τετρακέφαλος), ο οποίος αποκλείστηκε από όγδοη διαδοχική αναμέτρηση, ενώ δεδομένα εκτός είναι οι Καρλ Λάντρι (γόνατο) και Τζέισον Τέρι (γόνατο). Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, ο Μάικ Μαλόουν απέκλεισε τον Ρέτζι Έβανς λόγω τραυματισμού στη μέση, ενώ εκτός θα μείνει και ο Ρούντι Γκέι, αφού η σύζυγός του ετοιμάζεται να γεννήσει από ώρα σε ώρα, αλλά επίσημα γίνεται λόγος για ενοχλήσεις στη μέση. Από τις «βροντές», ο Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο) πήρε ρεπό απόψε, για να παίξει στο αυριανό ματς (10/04, 05:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Staples Center», αλλά ο Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα) θα είναι στη διάθεση του Σκοτ Μπρουκς σε αμφότερους τους αγώνες, καθώς άρθηκε η ανάγκη παραγκωνισμού σε ένα από δύο ματς εντός 24 ωρών.

Επίσης, ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα) θα επιστρέψει έπειτα από απουσία 17 αγώνων, αλλά με χρονικό περιορισμό της συμμετοχής του, ώστε να αποφευχθεί πιθανή υποτροπή. Στα των Κλίπερς, οι Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) και Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) δεν υπολογίζονται από τον Ντοκ Ρίβερς, ενώ ο Ματ Μπαρνς έχασε τη σημερινή προπόνηση (08/04) λόγω ίωσης, οπότε κρίνεται αμφίβολος για το αυριανό ματς. Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (10/04, 05:00), οι Κινγκς φιλοξενούν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), ο οποίος σήμερα πήρε μέρος σε ομαδικές ασκήσεις με επαφές και υποστήριξε πως θα παίξει σε ένα από τα δύο τελευταία ματς της ομάδας του Τέρι Στοτς για την τρέχουσα regular season.

Από την πλευρά τους, οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο υποδέχονται αύριο (10/04, 03:00) τους Ιντιάνα Πέισερς στο «BMO Harris Bradley Center» χωρίς τους Λάρι Σάντερς (μάτι), Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι) και Νέιτ Ουόλτερς (Χέρι), ενώ οι Έκπε Γιούντο (γόνατο) και Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος) είναι αμφίβολοι. Ακόμα, ο Φρανκ Βόγκελ είπε πως οι Πολ Τζορτζ και Ντέιβιντ Ουέστ του ζήτησαν ρεπό ενόψει του αυριανού αγώνα, ενδεχόμενο που άφησε… ορθάνοικτο, ενώ σήμερα αποφάσισε να κάνει προπόνηση μονάχα με τους αναπληρωματικούς, καθώς επέτρεψε στους βασικούς να ξεκουραστούν εν μέσω ενδείξεων για προβληματική ατμόσφαιρα στην ομάδα. Τέλος, ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον (οπίσθιος μηριαίος/αγκώνας), προπονήθηκε σήμερα και αύριο αναμένεται να είναι διαθέσιμος, όπως και ο Σόλομον Χιλ (μέση), αλλά ο Άντριου Μπάινουμ (γόνατο) θα παραμείνει στα πιτς.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Επίσημο το sold out για το Game 5
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Χάντμπολ: Έως το 2026 στο «τιμόνι» της ΑΕΚ ο Μπουζόν
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ολυμπιακοί Αγώνες: «Άκυρο» σε Ρώσους και Λευκορώσους εθελοντές λόγω ασφάλειας
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
Ντιέγκο Μαραντόνα: Σκέψεις μεταφοράς των λειψάνων του στο Μπουένος Άιρες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved