Σαν Αντόνιο Σπερς: Χωρίς Τζινόμπιλι στην Οκλαχόμα

Σαν Αντόνιο Σπερς: Χωρίς Τζινόμπιλι στην Οκλαχόμα

Μονάχα στον Μανού Τζινόμπιλι παραχώρησε ρεπό ο Γκρεγκ Πόποβιτς για τον αποψινό αγώνα των Σαν Αντόνιο Σπερς με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Οι δύο ομάδες συγκρούονται (04/04, 03:00) στο «Chesapeake Energy Arena», λιγότερο από 24 ώρες μετά το χθεσινό ματς των «σπιρουνιών» με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά εξαρχής ο Τιμ Ντάνκαν εξέφρασε ελπίδα για παρουσία σε δύο παιχνίδια εντός 24 ωρών τονίζοντας πως χθες πήρε μόλις είκοσι λεπτά. Μάλιστα, ο Πόποβιτς του έκανε το… χατίρι αποκλείοντας αποκλειστικά τον Τζινόμπιλι από τα έμπειρα μέλη του ρόστερ του, ενώ στο περιθώριο θα μείνουν επίσης οι τραυματισμένοι Άρον Μπέινς (πλευρά), Ματ Μπόνερ (γάμπα) και Όστιν Ντέι (ώμος). Μέσα σε όλα επιβεβαιώθηκαν σχετικές φημολογίες, αφού ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντέμιον Τζέιμς μέσω δεκαήμερου συμβολαίου. Στα των «βροντών», ο Ρέτζι Τζάκσον (μέση) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος και θα επιστρέψει στη δράση ως αναπληρωματικός του Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο), ο οποίος θα πάρει ρεπό στο αυριανό ματς (05/04, 04:30) με τους Χιούστον Ρόκετς στο «Toyota Center». Επίσης, ο Κέντρικ Πέρκινς (βουβωνική χώρα) θα επιστρέψει στη δράση με χρονικό περιορισμό δέκα λεπτών, ενώ ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα) αποκλείστηκε, αλλά αναμένεται ακόμα να γυρίσει από μέρα σε μέρα.

Από την πλευρά τους, οι Ντουάιτ Χάουαρντ (αστράγαλος) και Τέρενς Τζοουνς (ίωση) των «ρουκετών» είναι αμφίβολοι, ενώ ο Γκρεγκ Σμιθ (γόνατο) θα μείνει έξω μαζί με τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Πάτρικ Μπέβερλι (γόνατο), ο οποίος επανέλαβε σήμερα (03/04) πως σκοπεύει να επιστρέψει στα παρκέ εντός της τρέχουσας regular season. H τρίτη ομάδα του Τέξας, οι Ντάλας Μάβερικς δοκιμάζονται σήμερα (04/04, 05:30) στο «Staples Center» απέναντι στους Λος Άντζελες Κλίπερς χωρίς τον Γκαλ Μέκελ (γόνατο), ενώ από την ομάδα του Ντοκ Ρίβερς θα λείψουν οι Ντάνι Γκρέιντζερ (οπίσθιος μηριαίος) και Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα), τους οποίους απέκλεισε από χθες ο έμπειρος κόουτς, που πρόσθεσε πως κατά 75% απόψε θα επιστρέψει στη δράση ο Τζέι Τζέι Ρέντικ (μέση). Μάλιστα, το ESPN εκτίμησε πως ο 29χρονος γκαρντ θα είναι βασικός, ενώ ο Μπλέικ Γκρίφιν (μέση) γύρισε από χθες στα παρκέ και με το πέρας του αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς ομολόγησε πως ένιωσε μερικές ενοχλήσεις, που δεν κρίνει σοβαρές.

Αύριο (05/04, 05:30), οι Λος Άντζελες Λέικερς υποδέχονται τους «Μαβς» στο «Staples Center» με τον Πάου Γκασόλ (ίλιγγος) να κρίνεται αμφίβολος, όπως οι Κρις Κέιμαν (γάμπα), Στιβ Νας (αστράγαλος) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο), αφού όλοι περιθωριοποιήθηκαν από το χθεσινό ντέρμπι με τους Σακραμέντο Κινγκς, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) και Τζόρνταν Φάρμαρ (βουβωνική χώρα). Από την πλευρά τους, οι Γιούτα Τζαζ υποδέχονται αύριο (05/04, 04:00) τους Πέλικανς στο «Energy Solutions Arena» χωρίς τον Άντρις Μπιέντρινς (ώμος), ο οποίος ούτως ή άλλως δεν είναι στο rotation του Τάι Κορμπίν, ενώ από τους «πελεκάνους» δεδομένα στο περιθώριο είναι οι Τζρου Χολιντέι (πόδι), Τζέισον Σμιθ (γόνατο) και Ράιαν Άντερσον (λαιμός). Μάλιστα υπάρχει και ενδεχόμενο αποκλεισμού του Άντονι Ντέιβις (μέση), ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς, αφού ο Μόντι Ουίλιαμς αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε σπασμούς στη μέση από το πρωινό ζέσταμα, ενώ αβέβαιη κρίνεται και η παρουσία του Έρικ Γκόρντον (γόνατο).

Σε άλλο αυριανό ματς (05/04, 03:00), οι Σικάγο Μπουλς υποδέχονται τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο στο «United Center» χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ενώ ο Γιοακίμ Νοά υπεραμύνθηκε την… πρόκριση στα playoffs τονίζοντας πως οι «ταύροι» δεν θα μπορούσαν να προτιμήσουν επιδίωξη υψηλής θέσης στο ντραφτ και ο Κερκ Χάινριχ επανέλαβε πως θέλει να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους εκπρόσωπους της «πόλης των ανέμων» ως unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι. Ακόμα, ο Τομ Θίμποντο εξήγησε πως προτιμά τον Κάρλος Μπούζερ στο πρώτο και στο τρίτο 12λεπτο, ενώ στο δεύτερο και πως το τέταρτο χρησιμοποιεί τον Ταζ Γκίμπσον στη θέση του, ενώ πρόσθεσε πως ο Τόνι Σνελ πρέπει να βελτιωθεί αμυντικά και επιθετικά, για να διατηρήσει θέση στο rotation του, τη στιγμή που αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers ο έτερος rookie του ρόστερ, Έρικ Μέρφι, του οποίου το κενό λογικά θα καλυφθεί με την επανάκτηση του Μάικ Τζέιμς ή του Ρόνι Μπρούερ. Τέλος, τα «ελάφια» θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών των Λάρι Σάντερς (μάτι), Κάρλος Ντελφίνο (πόδι), Ερσάν Ιλιασόβα (αστράγαλος) και Νέιτ Ουόλτερς (χέρι), ενώ αμφίβολος είναι εκ νέου ο Ο Τζέι Μέιο (αστράγαλος).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV.



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved