Λος Άντζελες Κλίπερς: «Έκλεισαν» Γκρέιντζερ

Λος Άντζελες Κλίπερς: «Έκλεισαν» Γκρέιντζερ

Όπως αναμενόταν, οι Λος Άντζελες Κλίπερς ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ντάνι Γκρέιντζερ και άλλες εξελίξεις από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Από χθες διέρρευσε πως ο 30άχρονος φόργουορντ αποφάσισε να δεχθεί προσφορά των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», στους οποίους φαίνεται πως θα αναλάβει άμεσα σημαντικό ρόλο. Άλλωστε προκύπτει ανησυχία για την κατάσταση του παραγκωνισμένου Τζέι Τζέι Ρέντικ (ισχίο, μέση), ενώ ο Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) αναμένεται να χάσει δύο με τρία παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό (02/03, 05:30) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «Staples Center». Από την πλευρά τους, οι «πελεκάνοι» παίζουν και σήμερα (01/03, 05:30), καθώς θα βρεθούν απέναντι στους Φίνιξ Σανς στο «US Airways Center».

Κόλλησε στο ασανσέρ ο Έβανς
Στο ασανσέρ του ξενοδοχείου της αποστολής κόλλησε ο Ταϊρίκ Έβανς, ο οποίος δηλώθηκε στη βασική πεντάδα των Πέλικανς από τον Μόντι Ουίλιαμς, αλλά υπό τα διαμορφωμένα δεδομένα η συμμετοχή του θα κριθεί την ύστατη ώρα! Πάντως, οι εκπρόσωποι της Νέας Ορλεάνης έκριναν ετοιμοπόλεμο τον Άντονι Ντέιβις (ώμος) για το αποψινό ματς, καθώς ο 20άχρονος φόργουορντ/σέντερ δήλωσε πως νιώθει καλύτερα τις τελευταίες ώρες, αλλά κατόπιν σημερινής εγχείρησης (28/02) περιθωριοποίησαν τον Τζρου Χολιντέι (πόδι) από το υπόλοιπο 2013-14, όπως έπραξαν προγενέστερα με τους Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο).

Περιμένουν Ντράγκιτς
Από την άλλη θα λείψουν οι Εμέκα Οκαφόρ (λαιμός) και Έρικ Μπλέντσο (γόνατο), ενώ ο Βιατσεσλάβ Κραβτσόβ (αστράγαλος) αποκλείστηκε από τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Αντίθετα, ο Λεάντρο Μπαρμπόσα (δάκτυλο ποδιού) αναμένεται να επιστρέψει έπειτα από απουσία τεσσάρων αγώνων, εξέλιξη που είναι σημαντική, από τη στιγμή που η συμμετοχή του Γκόραν Ντράγκιτς (αστράγαλος) θα κριθεί την ύστατη ώρα.

Έτοιμος ο Όλντριτζ
Χωρίς περιορισμούς προπονήθηκε σήμερα (28/02) ο Λα Μάρκους Όλντριτζ (βουβωνική χώρα), οπότε θα επιστρέψει στη δράση από το αυριανό ματς (02/03, 05:00) των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Moda Center», αν δε μεσολαβήσει απρόοπτη εξέλιξη. Αντίθετα, ο Τόμας Ρόμπινσον (γόνατο) έμεινε στο περιθώριο, όπως και ο Τζόελ Φρίλαντ (γόνατο), ενώ ένα ακόμα παιχνίδι αναμένεται να χάσει ο Μέγερς Λέοναρντ (αστράγαλος). Από την άλλη θα λείψουν οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι), Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) και πιθανότατα ο Ντάρελ Άρθουρ (ισχίο), ενώ δεδομένος φαίνεται και νέος παραγκωνισμός του Τάι Λόουσον (πλευρά), ο οποίος προπονείται αποκλειστικά σε ατομικό επίπεδο. Ακόμα, ο Μπράιαν Σο ξεκαθάρισε πως ο τραυματισμός του Ουίλσον Τσάντλερ (γόνατο) δεν είναι σοβαρός, αλλά δε φαίνεται πως θα επιστρέψει αύριο.

Στα πιτς ο Λάντρι
Δε θα τεθεί στη διάθεση του Μάικ Μαλόουν ο Καρλ Λάντρι για το αποψινό ματς (01/03, 05:30) των Σακραμέντο Κινγκς με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «Staples Center», αφού κρίθηκε απαραίτητη ξεκούρασή του, επειδή δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θυμίζουμε πως εξαρχής αποκλείστηκαν οι Ντε Μάρκους Κάζινς (τιμωρία) και Τζέισον Τέρι (γόνατο), ενώ από τους «λιμνάνθρωπους» θα απουσιάσουν οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Νας (πόδι) και Νικ Γιανγκ (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved