ΝΒΑ: Ενδιαφέρον για Γκίμπσον των Μπουλς

ΝΒΑ: Ενδιαφέρον για Γκίμπσον των Μπουλς

Φαίνεται πως οι Λος Άντζελες Λέικερς, Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και Σάρλοτ Μπόμπκατς έχουν προσεγγίσει τους Σικάγο Μπουλς με αφορμή τον Ταζ Γκίμπσον.

Είναι γνωστό πως οι «ταύροι» είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν παίκτες θέλοντας να ανοίξουν χώρο στο salary cap και πλέον διαπιστώνεται πως ο 28χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν αποτελεί εξαίρεση στον επίμαχο κανόνα, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καλυφθεί από τις προτάσεις των παραπάνω ομάδων, όπως εκτιμούν βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες. Στα της regular season δοκιμάζονται σήμερα (02/02, 03:00) στο «New Orleans Arena» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς χωρίς τον Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ενώ ο Μόντι Ουίλιαμς θα στερηθεί των υπηρεσιών των Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο), αλλά ο Άντοντι Ντέιβις (δάκτυλο χεριού) θα επιστρέψει ως βασικός πάουερ φόργουορντ ύστερα από απουσία ενός αγώνα. Μέσα σε όλα, από ώρα σε ώρα οι «πελεκάνοι» αναμένεται να αποκτήσουν μέσω διετές συμβολαίου τον Λουκ Μπάμπιτ, ο οποίος φαίνεται πως έλυσε το συμβόλαιό του με τη ρωσική Νίζνι Νόβγκοροντ.

Από την πλευρά τους, οι Σαν Αντόνιο Σπερς αποδέσμευσαν τον Όθιους Τζέφερς, ώστε να πάρουν τον Σάνον Μπράουν με δεκαήμερο συμβόλαιο και να χρησιμοποιήσουν τον έμπειρο γκαρντ στο αποψινό ματς (02/02, 03:30) με τους Σακραμέντο Κινγκς στο «AT&T Center» εν τη απουσία των περιφερειακών Μανού Τζινόμπιλι (οπίσθιος μηριαίος), Καούχι Λέοναρντ (χέρι) και Ντάνι Γκριν (χέρι), ενώ η τύχη του Τιάγκο Σπλίτερ (ώμος) θα κριθεί την ύστατη ώρα. Στα των «βασιλιάδων», ο Ντε Μάρκους Κάζινς (αστράγαλος) οδεύει προς νέο αποκλεισμό, αφού παραδέχθηκε πως νιώθει ακόμα ενοχλήσεις, επειδή προσπάθησε να επισπεύσει την επιστροφή του. Ακόμα, οι Ατλάντα Χοκς αποφάσισαν να μη «δεσμεύσουν» τον πρώην φόργουορντ της Καβάλας, Τζέιμς Νάναλι, για το υπόλοιπο πρωτάθλημα έπειτα από δύο δεκαήμερα συμβόλαια, ώστε να επανακτήσουν με αντίστοιχο συμφωνητικό τον Καρτιέρ Μάρτιν, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στα «γεράκια» και πέρασε από τους Μπουλς με δύο δεκαήμερα.

Απόψε (02/02, 02:30) οι Χοκς υποδέχονται τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Philips Arena» χωρίς τον πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), τον Αλ Χόρφορντ (ώμος) και τον Τζον Τζένκινς (μέση), ενώ οι «λύκοι» δεν θα έχουν τον άλλοτε σέντερ του Παναθηναϊκού, Νίκολα Πέκοβιτς. Επίσης, ο Ρικ Έιντελμαν δήλωσε πως στο χθεσινό ματς με τους Μέμφις Γκρίζλις των Κώστα Κουφό και Νικ Καλάθη προτίμησε τον Χοσέ Μπαρέα σε βάρος του Ρίκι Ρούμπιο στο τέταρτο 12λεπτο, επειδή ήταν η καλύτερη επιλογή υπό τις διαμορφωμένες συνθήκες, κάτι που δε συμβαίνει για πρώτη φορά μέσα στο 2013-14. Ακόμα, οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ θα επιδιώξουν σήμερα (02/02, 02:00) ενδέκατη συνεχόμενη νίκη αντιμετωπίζοντας τους Ουίζαρντς στο «Verizon Center» χωρίς τον Ράσελ Ουέστμπρουκ (γόνατο), ο οποίος θα είναι έτοιμος προς το τέλος του Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Yahoo! Sports, αν και άλλες βορειοαμερικανικές ιστοσελίδες κάνουν λόγο για επιστροφή του βασικού πλέι-μέικερ του Σκοτ Μπρουκς από την πρώτη εβδομάδα του νέου μήνα!

Από την πλευρά τους, οι «μάγοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών του Αλ Χάρινγκτον (γόνατο), ενώ ακτινογραφίες στο δεξί πόδι του Μπράντλι Μπιλ πρόκριναν σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής για τον 20άχρονο Αμερικανό, εξέλιξη που προανήγγειλε χθες ο Ράντι Ουίτμαν. Αντίστοιχες εξετάσεις χρειάστηκε ο Πάου Γκασόλ των Λέικερς, ο οποίος ομολόγησε μετά το χθεσινό ματς με τους Μπόμπκατς πως «κάτι πάει στραβά» με τον τραυματισμό στη βουβωνική χώρα και πλέον κρίθηκε απαραίτητη περιθωριοποίηση του για τουλάχιστον μία εβδομάδα, οπότε δεν θα πάρει μέρος στο επόμενο ματς των «λιμνάνθρωπων» (05/01, 03:00), που είναι στο «Target Center» των Τίμπεργουλφς, ενώ οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) είναι επίσης δεδομένα εκτός, τη στιγμή που οι Στιβ Νας (μέση), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας) και Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) κρίνονται αμφίβολοι.

Αύριο (02/02, 20:00) παίζουν οι Μπόστον Σέλτικς με τους Ορλάντο Μάτζικ στο «TD Garden», αλλά ο Τζέραλντ Ουάλας έχασε και τη σημερινή (01/02) προπόνηση του Μπραντ Στίβενς λόγω θανάτου στην οικογένειά του, οπότε κρίνεται αμφίβολος, ενώ ο Κιθ Μπόγκανς (άδεια) είναι δεδομένα εκτός. Αντίθετα, ο Κρις Χάμφρις επανεντάχθηκε στις ομαδικές ασκήσεις έπειτα από απουσία μίας ημέρας και ο Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) συνέχισε κανονικά, οπότε αμφότεροι υπολογίζονται από τον κόουτς των «κελτών», ο οποίος πρόσθεσε πως ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) ίσως ξεπεράσει το πλαφόν τριάντα λεπτών στο αυριανό ματς με την ομάδα του Ζακ Βον. Στα του συλλόγου της Φλόριντα, ο Τζαμίρ Νέλσον (γόνατο) κρίνεται αμφίβολος εξαιτίας πρόωρης αποχώρησης από τον χθεσινό αγώνα με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούμπο, ενώ ο Τάι Λόουσον (ώμος) σημείωσε πρόοδο και φαίνεται πως θα επιστρέψει στο μεθαυριανό ματς (04/02, 04:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Pepsi Center», από το οποίο θα απουσιάσουν οι Νέιτ Ρόμπινσον (γόνατο), Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο).

Πάντως, η ομάδα του Ντοκ Ρίβερς έχει ματς και απόψε (02/02, 05:30), αφού θα υποδεχθεί τους Γιούτα Τζαζ στο «Staples Center» χωρίς τον Κρις Πολ (ώμος) στη σύνθεσή της, ενώ για τους «μορμόνους» οι Τζέρεμι Έβανς (μέση), Ντέρικ Φέιβορς (ισχίο), Τζον Λούκας ΙΙΙ (μέση) και Μάρβιν Ουίλιαμς (αχίλλειος τένοντας) κρίνονται αμφίβολοι. Τέλος, ο προπονητής των Φιλαδέλφεια 76ερς, Μπρετ Μπράουν, είπε πως ο Τόνι Ρότεν πρέπει να βελτιωθεί αναφορικά με την οργάνωση επιθέσεων, ενώ σήμερα (02/02, 02:30) οι «Σίξερς» δοκιμάζονται στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς χωρίς τους Νέρλενς Νόελ (γόνατο), Άρνετ Μάλτρι (αστράγαλος), Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Μπράντον Ντέιβις (δάκτυλο χεριού), τη στιγμή που οι Πίστονς δε θα έχουν τον Τσόνσι Μπίλαπς (γόνατο).

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο OnsportsTV



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved