Μαϊάμι Χιτ: Προπονήθηκε ο Ουέιντ

Μαϊάμι Χιτ: Προπονήθηκε ο Ουέιντ

Χωρίς περιορισμούς πήρε μέρος ο Ντουέιν Ουέιντ στη σημερινή προπόνηση των Μαϊάμι Χιτ και άλλα νέα από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

O «Φλας» ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης και έχει χάσει τα τέσσερα τελευταία ματς της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, αλλά η ολοκληρωμένη παρουσία του στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις (25/01) δημιουργούν σημαντικές πιθανότητες επιστροφής στη δράση από τον αυριανό αγώνα (26/01, 20:00) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center». Λογικά θα παίξει και ο Γκρεγκ Όντεν (γόνατο), ο οποίος δεν προπονήθηκε σήμερα. Αντίθετα, οι Τεξανοί δεν θα έχουν τους Καούχι Λέοναρντ (χέρι), Τιάγκο Σπλίτερ (ώμος) και Ντάνι Γκριν (χέρι), ενώ ο Γκρεγκ Πόποβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την άμυνα του Μάρκο Μπελινέλι επί του Κάιλ Κόρβερ στο χθεσινό ματς με τους Ατλάντα Χοκς.

Από την πλευρά του, ο Τζέριντ Μπέιλες (δάκτυλο ποδιού) των Μπόστον Σέλτικς κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση του Μπραντ Στίβενς και κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι (27/01, 01:30) με τους Μπρούκλιν Νετς στο «TD Garden», στο οποίο θα επιστρέψουν ως φιλοξενούμενοι οι Πολ Πιρς και Κέβιν Γκαρνέτ. Κανονικά αναμένεται να παίξει ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (δάκτυλο χεριού) παρά χθεσινό μικροτραυματισμό και ο Ραζόν Ρόντο (γόνατο) θα συνεχίσει με χρονικό περιορισμό, ενώ οι Έιβερι Μπράντλεϊ (αστράγαλος) και Κιθ Μπόγκανς (άδεια) δεν υπολογίζονται, όπως επίσης ο Μπρουκ Λόπεζ (πόδι) των Νεοϋορκέζων. Επίσης, ο Στίβενς δήλωσε πως ίσως αλλάξει βασική πεντάδα, στην οποία είναι οι Ρόντο, Σάλιντζερ, Τζέραλντ Ουάλας, Τζεφ Γκριν και Κρις Χάμφρις, ενώ ο Βίτορ Φαβεράνι υποβιβάστηκε στην D-League.

Ο Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση) έμεινε εκ νέου εκτός προπόνησης, αλλά ταξίδεψε με την αποστολή των Ορλάντο Μάτζικ για σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων που ξεκινά αύριο (27/01, 01:00) από το «New Orleans Arena» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, αφού αναμένεται να επιστρέψει από μέρα σε μέρα. Αμφίβολη κρίνεται και η παρουσία του Ρόνι Πράις (πόδι), ενώ οι «πελεκάνοι» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Τζρου Χολιντέι (πόδι), Ράιαν Άντερσον (λαιμός) και Τζέισον Σμιθ (γόνατο), αλλά ο Ταϊρίκ Έβανς (ίωση) λογικά θα γυρίσει ύστερα από απουσία ενός αγώνα.

Στα των Σακραμέντο Κινγκς, ο Ντε Μάρκους Κάζινς (αστράγαλος) οδεύει προς αποκλεισμό και ο Ρούντι Γκέι (αχίλλειος τένοντας) κρίθηκε αμφίβολος για το αυριανό ματς (27/01, 04:00) στο «Sleep Train Arena» με τους Ντένβερ Νάγκετς, που περιθωριοποίησαν τον Ντάρελ Άρθουρ (βουβωνική χώρα) και από τον σημερινό αγώνα (26/01, 04:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Pepsi Center», άρα δύσκολα θα παίξει αύριο, ενώ οι Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) και Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο) είναι δεδομένα εκτός. Τέλος, ο κόουτς των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Μάικ Μπράουν, δήλωσε πως προτιμά παραμονή του Άντονι Μπένετ στο βασικό ρόστερ, αντί για υποβιβασμό στην D-League, αν και η 1η επιλογή του φετινού ντραφτ έχει μείνει εκτός rotation.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Στην Μπολόνια ο Παναθηναϊκός «έραψε» το τρίτο του αστέρι! (photos+videos)
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Γκραν Πρι της Formula 1 και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
Λιονέλ Μέσι: Μαγική εμφάνιση με 5 ασίστ και 1 γκολ σε ένα ημίχρονο (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved