Σικάγο Μπουλς: Χωρίς Χάινριχ και Μπούζερ στο Κλίβλαντ

Σικάγο Μπουλς: Χωρίς Χάινριχ και Μπούζερ στο Κλίβλαντ

Οι Σικάγο Μπουλς επισκέπτονται απόψε το «Quicken Loans Arena» των Κλίβελαντ Καβαλίερς και άλλα νέα από τον «μαγικό» κόσμο του NBA.

Γίνεται αντιληπτό πως οι «ταύροι» θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά τον Λουόλ Ντενγκ, τον οποίο παραχώρησαν στους «Καβς», αλλά ο Κερκ Χάινριχ (οπίσθιος μηριαίος) δεν ταξίδεψε με την αποστολή και ο Τομ Θίμποντο υποστήριξε πως ο 33χρονος γκαρντ θα μείνει έξω για μία εβδομάδα. Άρα αρχής γενομένης από το σημερινό ματς (23/01, 02:00) ο Ντι Τζέι Όγκουστιν θα είναι βασικός πλέι-μέικερ και ο Μάικ Τζέιμς αναπληρωματικός. Αποκλείστηκε επίσης ο Κάρλος Μπούζερ λόγω τραυματισμού στην αριστερή γάμπα, οπότε ο Ταζ Γκίμπσον θα εισέλθει στο αρχικό σχήμα, ενώ δεδομένα εκτός είναι ο Ντέρικ Ρόουζ (γόνατο), ο οποίος δεν πρόκειται να γυρίσει μέσα στο 2013-14.

Πάντως, ο Γιοακίμ Νοά θα παίξει και παραδέχθηκε πως έχει ιδιαίτερο κίνητρο λόγω της παρουσίας του Ντενγκ, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν θα υπάρξουν συναισθηματισμοί έπειτα από το εναρκτήριο τζάμπολ, ενώ οι εκπρόσωποι του Οχάιο δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά ενδεχόμενο υποβιβασμού της 1ης επιλογής του φετινού ντραφτ, Άντονι Μπένετ, στην D-League εξαιτίας συνεχόμενων αρνητικών εμφανίσεων. Διέρρευσε πως ο κόουτς, Μάικ Μπράουν, και ο GM, Κρις Γκραντ, έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο, αλλά για την ώρα υποβίβασαν τους Κάρικ Φέλιξ και Σεργκέι Καράσεφ στους Κάντον Τσαρτζ, ενώ στο αποψινό παιχνίδι με τους Μπουλς θα δώσουν το παρών οι Ντολφ Ζίγκλερ και Μιζ του WWE, οι οποίοι θα ενισχύσουν προσπάθεια προώθησης του επόμενου Raw SuperShow, που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Κλίβλαντ.

Από την πλευρά τους, οι Ντάλας Μάβερικς θα βρεθούν (23/01, 02:00) στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς, απ’ όπου διατηρεί πολλές ευχάριστες αναμνήσεις ο Βινς Κάρτερ, όπως παραδέχθηκε μέσω σημερινής συνέντευξης. Στα των τραυματιών, ο Σάμουελ Ντάλεμπερτ (ώμος) θα είναι στη διάθεση του Ρικ Καρλάιλ, αφού ο πρόσφατος τραυματισμός του δεν κρίθηκε σοβαρός, αλλά ο Γκαλ Μέκελ (γόνατο) θα παραμείνει στα πιτς. Από την άλλη, ο Λάντρι Φιλντς χρειάστηκε εγχείρηση στον δεξιό καρπό, που θα τον κρατήσει εκτός παρκέ για περίπου τρεις εβδομάδες, ενώ ο Τάιλερ Χάνσμπροου (αστράγαλος) περιθωριοποιήθηκε για ενδέκατο διαδοχικό παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να καθοριστεί χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του. Μέσα σε όλα, ο τεχνικός των «πτερόσαυρων», Ντουέιν Κέισι, επανέλαβε πως σημαντικό κομμάτι του 2013-14 είναι αφιερωμένο στην αγωνιστική εξέλιξη των Γιόνας Βαλαντσίουνας και Τέρενς Ρος.

Στο «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Μπόμπκατς δοκιμάζονται (23/01, 02:00) οι Λος Άντζελες Κλίπερς χωρίς τον Κρις Πολ (ώμος), ο οποίος δήλωσε πως νιώθει καλύτερα, αλλά δεν έκανε λόγο για ημερομηνία επιστροφής στη δράση, ενώ από τις «αγριόγατες» θα απουσιάσουν οι Τζεφ Τέιλορ (αχίλλειος τένοντας), Κέμπα Ουόλκερ (αστράγαλος) και Μπρένταν Χέιγουντ (πόδι). Επίσης, ο Στιβ Κλίφορντ, κόουτς της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, δήλωσε πως ο Κόντι Ζέλερ δεν έχει ακόμα την απαραίτητη σωματική δύναμη, ώστε να αντιμετωπίσει στα ίσα τους υπόλοιπους «ψηλούς» του NBA, ώστε να δικαιολογήσει τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του υποσχόμενου rookie.

Ακόμα, ο πρώην φόργουορντ της Καβάλας, Τζέιμς Νάναλι, υπέγραψε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο με τους Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι δοκιμάζονται απόψε (23/01, 02:00) στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ χωρίς τους Αλ Χόρφορντ (ώμος) και Τζον Τζένκινς (μέση), ενώ πλην απροόπτου ο σύλλογος της Φλόριντα δεν θα έχει τους Νίκολα Βούτσεβιτς (διάσειση) και Ρόνι Πράις (πόδι). Τέλος, ο πρώην παίκτης των Φιλαδέλφεια 76ερς και Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, Τσαρλς Τζένκινς, επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ερυθρό Αστέρα για ένα ακόμα χρόνο, αλλά το συμφωνητικό περιέχει όρο περί αυτόματης αποδέσμευσης σε περίπτωση προσέγγισης ομάδας του NBA.

Δείτε αποκλειστικά βίντεο στο Onsports TV



Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved