Μπόστον Σέλτικς: Στα 20 λεπτά το όριο του Ρόντο

Μπόστον Σέλτικς: Στα 20 λεπτά το όριο του Ρόντο

Πλην συγκλονιστικού απροόπτου, ο Ραζόν Ρόντο θα κάνει ντεμπούτο για το 2013-14 στο αυριανό παιχνίδι των Μπόστον Σέλτικς.

Η επιστροφή έπειτα από… 29,233,380 δευτερόλεπτα θα γίνει στο πλαίσιο της κλασικής κόντρα του NBA, αφού αύριο (18/01, 02:30) οι «κέλτες» υποδέχονται τους αποδεκατισμένους Λος Άντζελες Λέικερς στο «TD Garden». Σήμερα (16/01), ο Μπραντ Στίβενς δήλωσε πως ο 27χρονος πλέι-μέικερ θα ξεκινήσει βασικός, αλλά πρόσθεσε πως θα παίξει για περίπου δεκαοκτώ με είκοσι λεπτά. Από την πλευρά του, ο Έιβερι Μπράντλεϊ περιθωριοποιήθηκε από τη σημερινή προπόνηση λόγω μικροτραυματισμού στο χέρι, αλλά αναμένεται να δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι δίπλα στον Ρόντο, ενώ με τους νέους συμπαίκτες του δούλεψε ο Τζόελ Άντονι, ο οποίος λογικά θα κάνει ντεμπούτο κόντρα στους «λιμνάνθρωπους».

Ακόμα, ο Τζεφ Γκριν ομολόγησε ότι στεναχωρήθηκε από την αποχώρηση των Τζόρνταν Κρόφορντ και Μάρσον Μπρουκς, αλλά τόνισε πως θεωρεί ότι ο GM, Ντάνι Έιντζ, προσπαθεί να ενδυναμώσει το δυναμικό των εκπρόσωπων της Μασαχουσέτης, έστω και σε μελλοντικό βαθμό, ενώ ο ίδιος ο Έιντζ σχολίασε την απομάκρυνση του Κιθ Μπόγκανς από τους Σέλτικς υποστηρίζοντας πως ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ δε θέλησε να αποδεχτεί τον μηδαμινό αγωνιστικό ρόλο του. Μέσα σε όλα, ο Κρις Τζόνσον των Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League δοκιμάστηκε από τους «C’s» και λογικά θα αποσπάσει σύντομα δεκαήμερο συμβόλαιο.

Παράλληλα, οι «λιμνάνθρωποι» απέκτησαν τον 24χρονο γκαρντ, Μάνι Χάρις, με αντίστοιχο συμφωνητικό κατόπιν παραγωγής 49 πόντων του πρώην παίκτη των Κλίβελαντ Καβαλίερς σε αγώνα των Λος Άντζελες Ντιφέντερς στην D-League. Άλλωστε, οι Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Στιβ Νας (μέση), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας), Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο) είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού, ενώ θα απουσιάσει από το αυριανό ματς και ο Νικ Γιανγκ λόγω της χθεσινής διένεξης με τον Άλεξ Λεν των Φίνιξ Σανς, αφού τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από το NBA. Μάλιστα, οι Λέικερς φοβήθηκαν πιθανή ποινή και σε βάρος του Τζόρνταν Χιλ, ο οποίος ενεπλάκη στον καυγά.

Πέρα από τις απουσίες και τις μεταγραφές συνεχίζονται οι «ψίθυροι» γύρω από τον Πάου Γκασόλ, αν και ο GM, Μιτς Κούπτσακ, ξεκαθάρισε πρόσφατα πως ο Ισπανός φόργουορντ/σέντερ θα μείνει στην ομάδα της «πόλης των αγγέλων» μέχρι το καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent. Τέλος, ο Μάτζικ Τζόνσον επανήλθε στο προσκήνιο λέγοντας πως οι Λέικερς έκαναν πολλαπλές λανθασμένες επιλογές στη διαμόρφωση του ρόστερ, ανάμεσα στις οποίες ξεχώρισε την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Νας για το φετινό πρωτάθλημα.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Τζέριντ Μπέιλες
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς (Άδεια)

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Τζέραλντ Ουάλας
Μπράντον Μπας
Κρις Χάμφρις

Σέντερ
Βίτορ Φαβεράνι
Κέλι Όλινικ
Τζόελ Άντονι

Και το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας
Κόμπι Μπράιαντ
Στιβ Μπλέικ
Τζόρνταν Φάρμαρ
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί
Κένταλ Μάρσαλ
Μάνι Χάρις

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved