Μπόστον Σέλτικς: Αύριο το κρίσιμο τεστ για Ρόντο

Μπόστον Σέλτικς: Αύριο το κρίσιμο τεστ για Ρόντο

Τα… 29,233,380 δευτερόλεπτα του Ραζόν Ρόντο των Μπόστον Σέλτικς θα επιβεβαιωθούν ή θα αυξηθούν έπειτα από αυριανό ιατρικό τεστ.

Από την περασμένη εβδομάδα το Yahoo! Sports έγραψε πως έχει θέσει ως στόχο την επιστροφή στο ματς (18/01, 02:30) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «TD Garden», αλλά ο 27χρονος Αμερικανός έσπευσε να διαψεύσει το ρεπορτάζ, το οποίο… επιβεβαίωσε χθες γράφοντας 29,233,380 δευτερόλεπτα στο Twitter. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα ανάμεσα στον τραυματισμό στο γόνατο και στο παιχνίδι με τους «λιμνάνθρωπους», ενώ χθες ο προπονητής των «κελτών» πρόλαβε να δηλώσει πως ο Ρόντο θα τεθεί στη διάθεσή του εντός της τρέχουσας εβδομάδας. Πέρα από το γέλιο της υπόθεσης, που αναγνώρισε και ο κόουτς των Σέλτικς, όλοι φαίνεται πως συμφωνούν ότι ο πρώην πλέι-μέικερ του Κεντάκι δεν θα παίξει στο αυριανό ματς (16/01, 02:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «TD Garden» και πως δεν θα υποβιβαστεί στην D-League, ώστε να «ζεσταθεί».

Σε κάθε περίπτωση, για αύριο (15/01) προγραμματίστηκαν ιατρικά τεστ, τα οποία λογικά θα επιβεβαιώσουν την επιστροφή του Ρόντο στον αγώνα με τους Λέικερς. Από την πλευρά του, ο Hall of Famer, Γκάρι Πέιτον, υποστήριξε πως ο βασικός πλέι-μέικερ των Σέλτικς, ο Κρις Πολ των Λος Άντζελες Κλίπερς και ο Τόνι Πάρκερ των Σαν Αντόνιο Σπερς αποτελούν τους μοναδικούς ενεργούς NBAers, οι οποίοι του αρέσουν, αν και δυσκολεύτηκε να θυμηθεί το όνομα του Γάλλου διεθνή στη σχετική συνέντευξή του! Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως στον σημερινό «μαγικό» κόσμο, όλες οι ομάδες επιδιώκουν αιφνιδιασμούς και ταχύτητα, χωρίς να προσέχουν την άμυνά τους.

Επιστρέφοντας στον σύλλογο της Βοστόνης αναφέρουμε πως ο Τζάρεντ Σάλιντζερ (λαιμός) και ο Τζεφ Γκριν (ώμος) «έβγαλαν» τη σημερινή προπόνηση (14/01) του Στίβενς χωρίς ενοχλήσεις, οπότε θα παίξουν στο αυριανό ματς με τους «πτερόσαυρους», αλλά ο Κιθ Μπόγκανς, ο οποίος είναι εκτός rotation, πήρε άδεια λόγω προσωπικού προβλήματος και είναι πλέον εκτός ομάδας. Από την άλλη, ο Τάιλερ Χάνσμπροου (αστράγαλος) κρίνεται αμφίβολος για ένα ακόμα παιχνίδι.

Μέσα σε όλα, ο Κάιλ Λόουρι χάρισε παπούτσια σε οπαδό των Ράπτορς, ο οποίος δεν πρόλαβε να παραλάβει αντίστοιχο δώρο έπειτα από πρόσφατο ματς με τους Σικάγο Μπουλς, αφού φίλος των «ταύρων» αποδείχθηκε… ταχύτερος. Τέλος, ο Τιμ Λεϊουέκ πρόεδρος του MLSE, ιδιοκτήτριας εταιρείας του μοναδικού καναδικού συλλόγου του ΝΒΑ, ξεκαθάρισε πως την κατάλληλη στιγμή, οι «πτερόσαυροι» δεν θα διστάσουν να ξεπεράσουν το όριο του salary cap και να πληρώσουν σχετικό φόρο πολυτελείας.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Σέλτικς:
Γκαρντ
Ραζόν Ρόντο
Έιβερι Μπράντλεϊ
Τζόρνταν Κρόφορντ
Τζέριντ Μπέιλες
Φιλ Πρέσεϊ
Κιθ Μπόγκανς
Μάρσον Μπρουκς

Φόργουορντ
Τζεφ Γκριν
Τζάρεντ Σάλιντζερ
Τζέραλντ Ουάλας
Μπράντον Μπας
Κρις Χάμφρις

Σέντερ
Βίτορ Φαβεράνι
Κέλι Όλινικ

Και το τωρινό ρόστερ των Ράπτορς:
Γκαρντ
Κάιλ Λόουρι
Γκρέιβις Βάσκεθ
Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν
Τζον Σάλμονς
Λάντρι Φιλντς
Τέρενς Ρος
Ντουάιτ Μπάικς
Τζούλιαν Στόουν

Φόργουορντ
Πάτρικ Πάτερσον
Τάιλερ Χάνσμπροου
Στιβ Νόβακ
Όστιν Ντέι
Τσακ Χέιζ

Σέντερ
Γιόνας Βαλαντσίουνας
Αμίρ Τζόνσον

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved