Λος Άντζελες Λέικερς: «Σφήνα» Τζαζ για Μπάινουμ

Λος Άντζελες Λέικερς: «Σφήνα» Τζαζ για Μπάινουμ

Ενόψει του αποψινού αγώνα των Λος Άντζελες Λέικερς και Γιούτα Τζαζ, οι δύο ομάδες «συνδέθηκαν» με τον Άντριου Μπάινουμ των Λος Άντζελες Λέικερς.

Το ενδιαφέρον των «λιμνάνθρωπων» για προσωρινή επανάκτηση του 26χρονου σέντερ είναι γνωστό, αν και χθες (02/01) αναφέρθηκε πως οι συζητήσεις με τους «Καβς» πάγωσαν, ενώ σήμερα το CBS Sports εκτίμησε πως οι εκπρόσωποι της «πόλης των αγγέλων» αποφάσισαν να κρατήσουν τον Πάου Γκασόλ μέχρι το καλοκαίρι, όταν θα γίνει unrestricted free agent. Νεότερα ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων, όμως, επανέφεραν το ζήτημα στο προσκήνιο, ενώ παράλληλα προέκυψε ενδιαφέρον των Τζαζ για τράμπα του Μπάινουμ με τον Ρίτσαρντ Τζέφερσον! Από την πλευρά τους, Μέσα του Οχάιο αναφέρουν πως οι Καβαλίερς θα πάρουν τελική απόφαση τη Δευτέρα (07/01), όπως ήταν γνωστό, καθώς μέχρι τη συγκεκριμένη ημέρα υπάρχει δυνατότητα αποδέσμευσης μέσω του καταλόγου των waivers με αποζημίωση έξι εκατομμυρίων δολαρίων, αντί για δώδεκα που προβλέπει το συμβόλαιο του εκκεντρικού NBAer για ολόκληρο το 2013-14.

Σε κάθε περίπτωση, ο Γκασόλ θα μεταφερθεί στη θέση «4» στον σημερινό αγώνα (04/01, 05:30) του «Staples Center», καθώς ο Ρόμπερτ Σάκρε θα αναλάβει τη θέση του σέντερ και ο Σόουν Ουίλιαμς θα μείνει εκτός πεντάδας, ενώ ήταν ήδη γνωστό πως ο Κένταλ Μάρσαλ θα είναι βασικός πλέι-μέικερ εν τη απουσία των Στιβ Νας (μέση), Κόμπι Μπράιαντ (γόνατο), Τζόρνταν Φάρμαρ (οπίσθιος μηριαίος), Στιβ Μπλέικ (αγκώνας) και Ζαβιέ Ανρί (γόνατο). Ελλείψει άλλων λύσεων, οι Τζόντι Μικς και Νικ Γιανγκ θα συμπληρώσουν το αρχικό σχήμα του Μάικ Ντ’ Αντόνι, καθώς ο Ουές Τζόνσον θα επιστρέψει μεν, αλλά θα παίξει με ίωση, όπως και ο Γκασόλ.

Σημειώνουμε πως οι Τζαζ δεν αντιμετωπίζουν αντίστοιχα προβλήματα ενόψει της αποψινής αναμέτρησης. Μέσα σε όλα, ο Μικς παρατηρήθηκε λόγω πρώτης παραβίασης του κανονισμού περί εκμαίευσης φάουλ λόγω σχετικής προσπάθειας απέναντι στον Γιάννη Αντετοκούμπο των Μιλγουόκι Μπακς σε πρόσφατο ματς μεταξύ των δύο ομάδων. Τέλος ξεκαθαρίστηκε πως ο Νας θα χάσει τη σειρά εκτός έδρας αγώνων των Λέικερς από τις 15 μέχρι τις 26 Ιανουαρίου, καθώς θα βρίσκεται ακόμα στο Βανκούβερ, όπου παρακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Μπλέικ θα επανεξεταστεί την 1η Φεβρουαρίου, οπότε αμφότεροι έχουν ακόμα αρκετό δρόμο μέχρι την επιστροφή στα παρκέ.

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Λέικερς:
Γκαρντ
Στιβ Νας (Τραυματίας)
Κόμπι Μπράιαντ (Τραυματίας)
Στιβ Μπλέικ (Τραυματίας)
Τζόρνταν Φάρμαρ (Τραυματίας)
Τζόντι Μικς
Ζαβιέ Ανρί (Τραυματίας)
Κένταλ Μάρσαλ

Φόργουορντ
Τζόρνταν Χιλ
Ουες Τζόνσον
Νικ Γιανγκ
Σόουν Ουίλιαμς
Ράιαν Κέλι

Σέντερ
Πάου Γκασόλ
Κρις Κέιμαν
Ρόμπερτ Σάκρε

Και το τωρινό ρόστερ των Τζαζ:
Γκαρντ
Τρέι Μπερκ
Αλέκ Μπαρκς
Τζον Λούκας ΙΙΙ
Μπράντον Ρας
Ίαν Κλαρκ
Ντιάντε Γκάρετ

Φόργουορντ
Γκόρντον Χέιγουορντ
Ντέρικ Φέιβορς
Μάρβιν Ουίλιαμς
Τζέρεμι Έβανς
Ρίτσαρντ Τζέφερσον
Μάικ Χάρις

Σέντερ
Ενές Καντέρ
Ρούντι Γκομπέρτ
Άντρις Μπιέντρινς

Δείτε βίντεο από όλο τον πλανήτη



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved