Φιλικά προετοιμασίας: «Λάμπει» ο ανανεωμένος Ρόουζ (videos)

Φιλικά προετοιμασίας: «Λάμπει» ο ανανεωμένος Ρόουζ (videos)

Στους 32 πόντους σταμάτησε ο Ντέρικ Ρόουζ σημειώνοντας οκτώ στα τελευταία τρία λεπτά του 103-98 των Σικάγο Μπουλς επί των Ιντιάνα Πέισερς στο «United Center».

Οι μεν παρέμειναν αήττητοι στην τρέχουσα preseason και οι δε χωρίς νίκη, ενώ ο Λουόλ Ντενγκ αποχώρησε προσωρινά μετά από μικροτραυματισμό στο δεξί γόνατο εξαιτίας σύγκρουσης με τον Πολ Τζορτζ και ο Κερκ Χάινριχ χτύπησε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου ύστερα από τρομακτική πτώση στο παρκέ. Ο Ρόουζ, όμως, ολοκλήρωσε το ματς με 32 πόντους (9/15 σουτ), 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ σε 32 λεπτά, ενώ ο Ντενγκ έφτασε στους 22 πόντους, στα 6 ριμπάουντ, στις 2 ασίστ και στα 2 κλεψίματα σε 31 λεπτά. Στο περιθώριο του αγώνα, ο Γιοακίμ Νοά εξέφρασε σιγουριά για παρουσία στο πρώτο επίσημο παιχνίδι των «ταύρων», αλλά η Chicago Tribune εκτίμησε πως ο Γάλλος διεθνής δεν θα είναι έτοιμος από το ξεκίνημα της regular season! Επίσης, ο Τζίμι Μπάτλερ αποκλείστηκε με αφορμή τραυματισμό στο γόνατο, αλλά πήρε μέρος στο ζέσταμα των Μπουλς, οπότε αποδείχθηκε πως το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν είναι εξίσου σοβαρό. Πάντως, ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ αρκέστηκε σε 4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 21 λεπτά, οπότε δεν εκμεταλλεύτηκε τη διαμορφωμένη ευκαιρία.

Στα των Πέισερς, ο Ντάνι Γκρέιντζερ αποχώρησε πρόωρα εξαιτίας τραυματισμού στο αριστερό πόδι για δεύτερο συνεχόμενο ματς! Αντίθετα, ο Πολ Τζορτζ ξεπέρασε βρογχίτιδα με 22 πόντους (8/15 σουτ), 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 κλέψιμο, ενώ ο Ρόι Χίμπερτ σημείωσε 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 28 λεπτά. Ακόμα, ο Λανς Στέφενσον προσέγγισε triple-double με 11 πόντους (4/8 σουτ), 7 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 34 λεπτά, αλλά ο Τζορτζ Χιλ έμεινε στους 8 πόντους και στη 1 ασίστ σε 33 λεπτά γνωρίζοντας απόλυτη ήττα στη «μάχη» των πλέι-μέικερ απέναντι στον φορμαρισμένο Ρόουζ.

Από την πλευρά του, ο Νικ Καλάθης έμεινε στους 2 πόντους (1/5 σουτ), αλλά μοίρασε 5 ασίστ, κατέγραψε 1 κλέψιμο και μάζεψε 2 «σκουπίδια» σε 14 λεπτά του 97-91 των Μέμφις Γκρίζλις επί των Ορλάντο Μάτζικ στο «Amway Center», από το οποίο απουσίασε ο τραυματισμένος Κώστας Κουφός. Περιθωριοποιήθηκε ο Ταϊσόν Πρινς λόγω ίωσης, αλλά ο Μάικ Μίλερ είχε 19 πόντους (7/10 σουτ) και 11 ριμπάουντ, ενώ ο Εντ Ντέιβις 16 και 10, αντίστοιχα. Για τους Μάτζικ, που απέκλεισαν τον Τόμπιας Χάρις για δεύτερο συνεχόμενο φιλικό με αφορμή πρόβλημα στον αστράγαλο, ο Βίκτορ Ολαντίπο, 2η επιλογή του φετινού ντραφτ, σημείωσε 22 πόντους (6/12 σουτ), 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο στην καλύτερη εμφάνισή του σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ ο Νικ Βούτσεβιτς συνέχισε ανοδικά «γράφοντας» 13 πόντους (6/10 σουτ), 11 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ απέναντι στον Μαρκ Γκασόλ.

Στο «Staples Center», οι αποδεκατισμένοι Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επικράτησαν με 94-84 των Λος Άντζελες Κλίπερς. Ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 16 πόντους (5/11 σουτ), 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ Νικολά Μπατούμ γύρισε στα παρκέ με 14 πόντους (5/8 σουτ) και 5 ριμπάουντ. Ακόμα, ο Ουίλ Μπάρτον σημείωσε double-double με 10 πόντους (2/6 σουτ) και ισάριθμα ριμπάουντ. Από την άλλη, ο Μπλέικ Γκρίφιν ξεχώρισε με 18 πόντους (9/18 σουτ) και 6 ριμπάουντ σε 25 λεπτά, αν και δεν είναι στο 100%, ενώ ο Κρις Πολ έμεινε στους 7 πόντους (2/11 σουτ).


Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς-Λος Άντζελες Λέικερς 115-89
Ορλάντο Μάτζικ-Μέμφις Γκρίζλις 91-97
Σικάγο Μπουλς-Ιντιάνα Πέισερς 103-98
Λος Άντζελες Κλίπερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 84-94

Φιλικά προετοιμασίας: «Λάμπει» ο ανανεωμένος Ρόουζ (videos)



Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Στίβος: Στο Ντουμπάι η Σπανουδάκη για την πρώτη δυνατή κούρσα της χρονιάς
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Βόλος: Στηρίζει Γκαγκάτση για ΕΠΟ - «Μακριά από Μάνταλους και νταλαβεριτζήδες»
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Η Ελένη Βουλγαράκη αποκαλύπτει το Celebrity Crush της στο ΟΠΑΠ Game Time
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
Συμφωνία Φούλαμ με Premier League για κυρώσεις
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved