Μπρούκλιν Νετς: Πλακώθηκαν Μπλάτσε και Τελέτοβιτς

Μπρούκλιν Νετς: Πλακώθηκαν Μπλάτσε και Τελέτοβιτς

Στα χέρια ήρθαν οι Μίρσα Τελέτοβιτς και Αντράι Μπλάτσε στη χθεσινή προπόνηση των Μπρούκλιν Νετς, αλλά ο Ντερόν Ουίλιαμς κράτησε τα… θετικά.

Οι συμπαίκτες τους απέτρεψαν τα χειρότερα, καθώς παρενέβησαν, πριν αρχίσουν οι… μπουνιές. «Τέλεια. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Αυτά θέλω. Δημιουργείται ομάδα πρωταθλητισμού και φυσιολογικά παρεμβάλλονται εντάσεις. Ο ένας σέβεται τον άλλον, επειδή όλοι δουλεύουμε σκληρά» δήλωσε αφοπλιστικά ο προπονητής των Νεοϋορκέζων, Τζέισον Κιντ, ενώ ο «D-Will» συμπλήρωσε: «Είναι φυσιολογικό. Συμβαίνει κάθε χρονιά, δέκα φορές. Τυπικός καυγάς NBA».

Ακόμα, ο Κιντ ξεκαθάρισε πως προτεραιότητά του είναι η ενδυνάμωση της άμυνας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όπως επιβεβαίωσε ο Πολ Πιρς, ενώ ο Κέβιν Γκαρνέτ υποστήριξε πως ο Ρέτζι Έβανς θα είναι σημαντικότατος για την άμυνα των Νετς. Μέσα σε όλα, ο «KG» ισχυρίστηκε ότι καλείται να προσαρμόσει το αγωνιστικό στιλ του, ώστε να ανταποκριθεί στα νέα δεδομένα, που συνάντησε στους εκπρόσωπους του Μπρούκλιν. Στη χθεσινή προπόνηση (13/10) επέστρεψε και ο Λόρενς Φρανκ, πρώτος βοηθός του Κιντ, καθώς έλειπε για μερικές ημέρες λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ ο Ουίλιαμς, ο οποίος προορίζεται για τον ρόλο του βασικού πλέι-μέικερ, θεωρεί πως λογικά θα προλάβει την έναρξη της regular season, αν και ο προπονητής του ομολόγησε πρόσφατα πως ίσως χάσει το ξεκίνημα της σεζόν.

Μάλιστα πήρε μέρος στο ζέσταμα πριν από το φιλικό με τους Φιλαδέλφεια 76ερς (15/10, 02:00) στο «Wells Fargo Center», στο οποίο δεν θα αγωνιστεί, όπως και ο Τάισον Τέιλορ, που δήλωσε πως ο τραυματισμός στον αστράγαλο είναι σχετικά σοβαρός. Περιθωριοποιήθηκε επίσης ο τραυματισμένος Τζέισον Τέρι, ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100%, ενώ οι Πιρς και Αντρέι Κιριλένκο δεν ακολούθησαν την αποστολή, καθώς απέσπασαν ρεπό από τον Κιντ. Άρα, ο Άλαν Άντερσον αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα βασικού σμολ φόργουορντ, ενώ θυμίζουμε πως εκτός παραμένει ο Τορνίκε Σενγκέιλα.

Από την πλευρά τους, οι «Σίξερς» θα στερηθούν των υπηρεσιών των Νέρλενς Νόελ, Τζέισον Ρίτσαρντσον, Άρνετ Μάλτρι και Κουάμε Μπράουν, όπως είναι γνωστό, ενώ ο Μπρετ Μπράουν κατέκρινε εκ νέου τη φυσική κατάσταση του Λαβόι Άλεν ξεκαθαρίζοντας ότι ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ πρέπει να χάσει τρία με τέσσερα κιλά, ώστε να ενταχθεί στο rotation. Αντίθετα, ο κόουτς των 76ερς εκθείασε τον Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς με αφορμή τις πρόσφατες θετικές εμφανίσεις του rookie πλέι-μέικερ, οι οποίες συνδυάστηκαν με αντίστοιχες παρουσίες του Τζέιμς Άντερσον, που ίσως καλύψει τη θέση «2».

Παρακάτω το τωρινό ρόστερ των Νετς:
Γκαρντ
Ντερόν Ουίλιαμς
Τζο Τζόνσον
Τζέισον Τέρι
Άλαν Άντερσον
Τάισον Τέιλορ
Σόουν Λίβινγκστον
Χόρχε Γκουτιέρεζ
Μάρκο Γιάριτς

Φόργουορντ
Πολ Πιρς
Αντρέι Κιριλένκο
Ρέτζι Έβανς
Μίρσα Τελέτοβιτς
Μέισον Πλαμλί
Τορνίκε Σενγκέιλα
Γκάρι Φορμπς
Κρις Τζόνσον

Σέντερ
Κέβιν Γκαρνέτ
Μπρουκ Λόπεζ
Αντράι Μπλάτσε

Και το τωρινό ρόστερ των «Σίξερς»:
Γκαρντ
Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς
Έβαν Τέρνερ
Τζέιμς Άντερσον
Ντάριους Μόρις
Τζέισον Ρίτσαρντσον
Τόνι Ρότεν
Καλίφ Ουάιτ
Βάντερ Μπλου

Φόργουορντ
Θάντεους Γιανγκ
Λαβόι Άλεν
Άρνετ Μάλτρι
Ρόις Ουάιτ
Νάγιαλ Κόσγουαλ
Χόλις Τόμπσον
Ρόντνεϊ Ουίλιαμς
Γκάνι Λαουάλ

Σέντερ
Νέρλενς Νόελ
Σπένσερ Χάους
Τιμ Όλμπρεχτ
Κουάμε Μπράουν



NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
NBA: Συγκλονιστικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αλλά απελπιστικά μόνος - Σοκ για τους Σέλτικς
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved