Μπόστον Σέλτικς: Απέκτησαν Τζόρνταν Κρόφορντ

Μπόστον Σέλτικς: Απέκτησαν Τζόρνταν Κρόφορντ

Ο Τζόρνταν Κρόφορντ αποτέλεσε το μεγαλύτερο «όνομα», που ενεπλάκη στις ανταλλαγές της ύστατης ώρας, καθώς μεταφέρθηκε στους Μπόστον Σέλτικς.

Ο 24χρονος γκαρντ υπήρξε 27η επιλογή του 2010 από τους Ατλάντα Χοκς, ενώ πέρσι ανταλλάχθηκε στους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Στα τελευταία ματς των «μάγων», όμως, έμεινε εκτός του rotation του Ράντι Ουίτμαν, κάτι που ουσιαστικά υποχρέωσε την άμεση παραχώρησή του, έστω και την τελευταία ημέρα των ανταλλαγών στο NBA. Στην προκειμένη κατέληξε στους «C’s», που έχουν καταβληθεί από τους τραυματισμούς των Ραζόν Ρόντο, Τζάρεντ Σάλιντζερ και Λεάντρο Μπαρμπόσα, οπότε έψαξαν για παίκτες σε… οποιαδήποτε θέση.

Αρχικά «ακούστηκε» πως θα παραχωρηθεί ο Φαμπ Μέλο, αλλά οι «μάγοι» απέκτησαν τον τραυματισμένο Βραζιλιάνο γκαρντ, Μπαρμπόσα, του οποίου τη θέση στο rotation του Ντοκ Ρίβερς θα καταλάβει ο Κρόφορντ. Επίσης, οι Ουίζαρντς εξασφάλισαν τον Τζέισον Κόλινς, που αναμένεται να δυσκολέψει ακόμα περισσότερο τη «ζωή» του Γιαν Βέσελι. Άλλωστε, η έκτη επιλογή του ντραφτ του 2011 ήταν ήδη εκτός του rotation των «πρωτευουσιάνων».

Οι μεταγραφικές κινήσεις του συλλόγου της Ουάσινγκτον συνδυάστηκαν με απρόοπτο στη σημερινή (21/02) προπόνηση. Συγκεκριμένα, ο Μπράντλι Μπιλ έχασε δύο δόντια μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Καρτιέρ Μαρτίν, ο οποίος παραμένει εκτός αγώνων για ακαθόριστο διάστημα εξαιτίας τραυματισμού στο γόνατο.

Ακόμα, οι Ντάλας Μάβερικς έδειξαν ενδιαφέρον για τον παραγκωνισμένο Κρόφορντ, αλλά τους πρόλαβαν οι Σέλτικς στο… νήμα. Από την πλευρά τους, οι Τεξανοί αρκέστηκαν στον Άντονι Μόροου των Ατλάντα Χοκς, που θα προσφέρει διαφορετική «γεύση» στην περιφερειακή γραμμή του Ρικ Καρλάιλ. Σημειώνουμε επίσης πως ο Κρις Κέιμαν εντάχθηκε πλήρως στις προπονήσεις των «Μαβς», κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά μετά τις 28 Ιανουαρίου, όταν υπέστη διάσειση. Δεν υπολογίζεται, πάντως, για το αυριανό ματς (23/02, 03:00) με τους Νιου Ορλίνς Χόρνετς στο «New Orleans Arena», αλλά μάλλον θα είναι διαθέσιμος για το εκείνο (24/02, 20:00) με τους Λος Άντζελες Λέικερς στο «American Airlines Center».

Από τα παραπάνω γίνεται αντιληπτό πως οι Πολ Πιρς και Κέβιν Γκαρνέτ θα συνεχίσουν στους «C’s», αν και οι Λος Άντζελες Κλίπερς προχώρησαν σε νέες επαφές με τους Σέλτικς, πριν εκπνεύσει η προθεσμία, μήπως αποκτήσουν τον Γκαρνέτ έναντι των Έρικ Μπλέντσο και Ντε Αντρέ Τζόρνταν. Παράλληλα, ο Ρίβερς αποκάλυψε πως ο 36χρονος φόργουορντ/σέντερ θα προφυλαχθεί σε ένα από τρία επερχόμενα εκτός έδρας ματς, που είναι εναντίον των Φίνιξ Σανς (23/02, 04:00), Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (25/02, 04:00) και Γιούτα Τζαζ (26/02, 04:00).

Από την πλευρά τους, οι Κλίπερς υποδέχονται απόψε (22/02, 05:30) τους Σαν Αντόνιο Σπερς, χωρίς να υπάρχουν αλλαγές στο ρόστερ. Ωστόσο, ο Λαμάρ Όντομ (μάτι) ενδέχεται να απουσιάσει, ενώ ο Τρέι Τόπκινς (γόνατο) παραμένει στα πιτς, κάτι που συμβαίνει από το ξεκίνημα της σεζόν.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved