Σικάγο Μπουλς: Μένει έξω ο Γιοακίμ Νοά

Σικάγο Μπουλς: Μένει έξω ο Γιοακίμ Νοά

Για ακαθόριστο χρονικό διάστημα θα πορευτούν οι Σικάγο Μπουλς χωρίς τον Γιοακίμ Νοά, που υπέστη πελματιαία απονευρωσίτιδα και έχει χάσει ήδη ένα ματς.

Συγκεκριμένα ο Γάλλος διεθνής απουσίασε από τη χθεσινή ήττα των «ταύρων» στο «Barclays Center» των Μπρούκλιν Νετς, όπως οι Κάρλος Μπούζερ και Κερκ Χάινριχ! Από τη στιγμή που απόψε (03/02, 02:00) υπάρχει ματς στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς, οι «πονοκέφαλοι» του Τομ Θίμποντο είναι έντονοι και πολλαπλοί.

Καταρχάς ο Νοά δήλωσε: «Το πόδι μου είναι πρησμένο και οι ενοχλήσεις είναι έντονες. Ελπίζω πως θα είμαι καλύτερα μετά από λίγη ξεκούραση». Το δεδομένο, όμως, είναι πως λόγω πελματιαίας απονευρωσίτιδας έμεινε στα πιτς για σημαντικό κομμάτι του 2010-11. Προφανώς η παρουσία του στο σημερινό ματς είναι απίθανη, όπως και εκείνη του Χάινριχ, που ταξίδεψε χθες στο Σικάγο, ώστε να εξεταστεί. Από την πλευρά του, ο Μπούζερ παραδέχθηκε πως το πόδι του είναι ακόμα πρησμένο, οπότε διατηρεί ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες παρουσίας.

Τα παραπάνω προκρίνουν τους Νέιτ Ρόμπινσον, Ταζ Γκίμπσον και Ναζρ Μοχάμεντ στο βασικό σχήμα του Θίμποντο μαζί με τους Ριπ Χάμιλτον και Λουόλ Ντενγκ. Θυμίζουμε επίσης πως ο Ντέρικ Ρόουζ παραμένει στον κατάλογο τραυματιών.

Από τους Χοκς, ο Ζάζα Πατσούλια αναμένεται να αποκλειστεί, καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα, ενώ δεν συμμετείχε στη χθεσινή (01/02) προπόνηση του Λάρι Ντρου, όπως ο Ντέβιν Χάρις. Ο 29χρονος γκαρντ, όμως, υπολογίζεται, αν και φαίνεται πως θα είναι αναπληρωματικός. Αντίθετα, ο Ντε Σόουν Στίβενσον μάλλον θα επιστρέψει στην πεντάδα για πρώτη φορά από τις 23 Ιανουαρίου.

Στο μεταξύ, ο Τζανίρο Πάργκο δεσμεύτηκε με δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο. Ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού κατέγραψε μέσους όρους 5.2 πόντων, 2.6 ασίστ και 16.0 λεπτών στο πρώτο δεκαήμερο, στο οποίο πρόλαβε πέντε ματς. Θυμίζουμε πως τα «γεράκια» δεν μπορούν να του προσφέρουν τρίτο προσωρινό συμφωνητικό, αλλά μονάχα να τον «δέσουν» για το υπόλοιπο 2012-13.

Στα των μεταγραφών, οι Χοκς δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον Τζος Σμιθ, χωρίς να εξασφαλίσουν αντίστοιχα ανταλλάγματα, σύμφωνα με το ESPN. Τέλος, διαρρέει… πάλι πως ο σύλλογος της Τζόρτζια θα «χτυπήσει» τον Ντουάιτ Χάουαρντ το καλοκαίρι, αν ο σέντερ των Λος Άντζελες Λέικερς γίνει unrestricted free agent, καθώς έχει το απαραίτητο περιθώριο στο salary cap, κάτι που ισχύει και για τους Ντάλας Μάβερικς.



Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Συγχαρητήρια Κυριάκου Μητσοτάκη στον Ολυμπιακό
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Δακρυσμένος ο Βαγγέλης Μαρινάκης - "Να το πάρουμε για την Ελλάδα μας"
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
Ολυμπιακός: Νίκη στον τελικό σημαίνει 15η θέση!
Ολυμπιακός: Γλέντι για τον θρίαμβο, "κάηκε" ο Πειραιάς!
Ολυμπιακός: Γλέντι για τον θρίαμβο, "κάηκε" ο Πειραιάς!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved