Εθνική μπάσκετ: Φιλικό «τέστ» με την Πολωνία πριν τις μάχες του "παραθύρου" - Η ώρα και το κανάλι
Η Εθνική ομάδα αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα την Πολωνία στο «Telekom Center», με το σύνολο του Βασίλη Σπανούλη να προετοιμάζεται για τα δύο παιχνίδια των προκριματικών για το World Cup 2027.
Το πρώτο της φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με αντίπαλο την Πολωνία δίνει η Εθνική Ανδρών, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα και τακτικές ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με τις δύο ήττες από Ρουμανία και Πορτογαλία που μας έχουν βάλει σε... μπελάδες, ενώ παράλληλα επιθυμεί να ανεβάσει ρυθμούς και να βρει την απαραίτητη χημεία στο παρκέ, έχοντας μπροστά τους τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ουκρανία και Ισπανία.
Από την άλλη πλευρά, η Πολωνία αποτελεί έναν ιδιαίτερα σκληροτράχηλο αντίπαλο, που στηρίζεται στη δύναμη, το περιφερειακό σουτ και την ομαδικότητα, προσφέροντας ένα ιδανικό τεστ υψηλής ανταγωνιστικότητας.
Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 ώρα το βράδυ (22/08) στο «T-Center» και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2ΣΠΟΡ.