Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019: Ο Πόποβιτς και το χταπόδι του Γιαννάκη

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019: Ο Πόποβιτς και το χταπόδι του Γιαννάκη

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ 2019: Ο Γκρεγκ Πόποβιτς αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελλάδα και μοιράστηκε τις αναμνήσεις του.

Ο θρυλικός Γκρεγκ Πόποβιτς μίλησε πριν το παιχνίδι ΗΠΑ-Ελλάδα και μοιράστηκε ξεχωριστές αναμνήσεις του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Αναφέρθηκε επίσης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και για την πρόοδο της Team USA.

Αναλυτικά

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Greek Freak: «Θα παίξουμε Box and one απέναντι στον Γιάννη σήμερα. Αν δεν δουλέψει θα παίξουμε τρίγωνο και 2. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει και θα δούμε τι θα γίνει»

Για το όνειρο του Γιάννη Αντετοκούνμπο να κερδίσει με την Εθνική τις ΗΠΑ: «Κάθε παίκτης έχει πάθος να παίξει για την χώρα του και σε τέτοιες διοργανώσεις. Περιμένω και ο Γιάννης να νιώθει το ίδιο, όπως και οι συμπαίκτες του, αλλά όπως και οι δικοί μας παίκτες».

Για τη σχέση του με την Ελλάδα και τι θυμάται από αυτή: «Ο κόουτς Πι (σ.σ. Παναγιώτης Γιαννάκης) είναι εξαιρετικός. Με πήγαινε για χταπόδι και πίναμε μια καλή ρετσίνα. Είναι φοβερός τύπος και ήταν ωραία μαζί του».

Για την πρόοδο της Team USA τα τελευταία 10-12 χρόνια: «Είναι προφανής η πρόοδος. Ο κύριος Κολάντζελο και ο Σον Φορντ άλλαξαν όλο το πρόγραμμα, έβαλαν μπροστά την περηφάνια του να παίζεις για την χώρα σου και επέλεξαν παίκτες που ταιριάζουν σε αυτές τις διοργανώσεις, γιατί υπάρχουν κάποιες διαφορές. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει πάθος και να θέλει να αγωνιστεί στην Εθνική. Οι ΗΠΑ το έκαναν αυτό εξαιρετικά για πολλά χρόνια και δεν ήταν εύκολο.

Υπήρχαν πολλά παιχνίδια που κρίθηκαν στο τέλος, γιατί το παιχνίδι είναι πλέον διεθνές. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες και προπονητές σε όλο τον κόσμο. Τίποτε δεν σου δίνεται απλόχερα. Υπάρχουν 5-6 ομάδες που μπορούν να κερδίσουν αυτόν τον τίτλο και αυτό είναι σπουδαίο. Είναι σπουδαίο για το μπάσκετ».



Τιμωρία για τον Χάζνι Φλικ: Χάνει το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μετά την άσεμνη χειρονομία
Τιμωρία για τον Χάζνι Φλικ: Χάνει το Ρεάλ - Μπαρτσελόνα μετά την άσεμνη χειρονομία
Super League, Βόλος – Πανσερραϊκός 2-1: Ο Λάμπρου «χτύπησε» στις καθυστερήσεις!
Super League, Βόλος – Πανσερραϊκός 2-1: Ο Λάμπρου «χτύπησε» στις καθυστερήσεις!
Live Super League: Η «μονομαχία» Άρη – Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη
Live Super League: Η «μονομαχία» Άρη – Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη
Τι Τζέι Σορτς: «Στόχος οι νίκες σε κάθε παιχνίδι και η κατάκτηση κάθε τίτλου»
Τι Τζέι Σορτς: «Στόχος οι νίκες σε κάθε παιχνίδι και η κατάκτηση κάθε τίτλου»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Το μεγάλο φινάλε του Να με λες μαμά: Η Μαρία Κίτσου τιμωρείται, αλλά κερδίζει την κόρη της