Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Η ώρα και το κανάλι του «τελικού» πρόκρισης

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: Η ώρα και το κανάλι του «τελικού» πρόκρισης

Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία: «Τελικός» για την πρόκριση στη Β’ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2019 η αναμέτρηση της «γαλανόλευκης» με τους Μαορί…

Μετά την ήττα από τη Βραζιλία, η νίκη για την Ελλάδα κόντρα στη Νέα Ζηλανδία είναι μονόδρομος. Η «γαλανόλευκη» δεν έχει άλλη επιλογή από το να κερδίσει για να βρεθεί στη Β’ φάση, μαζί με τη Βραζιλία και τη νικήτρια της αναμέτρησης Τουρκία – Τσεχία. Η ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου στην επόμενη φάση θα χρειαστεί κατά πάσα πιθανότητα δυο νίκες έτσι ώστε να βρεθεί στην οκτάδα και να δικαιώσει τις υψηλές προσδοκίες. Σε κάθε περίπτωση, αν η εθνική ομάδα δεν θέλει να αποχαιρετήσει νωρίς το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και την Κίνα, θα πρέπει να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση που θα αρχίσει στις 15:00 και την εξέλιξή της θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το Onsports.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ

Η «γαλανόλευκη» ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, το κλίμα είναι ενωτικό και οι διεθνείς μας είναι έτοιμοι για έναν πρόωρο «τελικό». Άπαντες αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της αναμέτρησης, τι διακυβεύεται σήμερα και είναι ήρθε η ώρα για απαντήσεις στο παρκέ. Διατητές της αναμέτρησης που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου μας στην επόμενη φάση των ομίλων θα είναι ο Πορτορικανός Ρομπέρτο Βάσκεζ, ο Αργεντίνος Λέαντρο Λεζκάνο και ο Κορεάτης Ιντάε Χουάνγκ. Θυμίζουμε ότι η Εθνική πηγαίνει στο 12ο όμιλο εφόσον νικήσει τη Νέα Ζηλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μεταξύ άλλων ανέφερε «Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι, ένας πρόωρος τελικός. Χάσαμε την ευκαιρία να έχουμε αβαντάζ, τώρα κοιτάμε μπροστά να κερδίσουμε το παιχνίδι, να πάμε στην επόμενη φάση και να οργανωθούμε. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, όλοι είναι αποφασισμένοι, καταλαβαίνουμε τα λάθη που έγιναν, αναλύσαμε πολλά πράγματα, όχι μόνο στο τεχνικό κομμάτι. Κάναμε μεγάλη κουβέντα σε πράγματα που έχουν χτίσει την ομάδα, έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και ο καθένας κατάλαβε πώς πρέπει να λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σλούκας σχολίασε «Εγώ πιστεύω πολύ στην ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε πρώτα από όλα τη Ν. Ζηλανδία και θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Συζητήσαμε μαζί, ξέρουμε τι κάναμε λάθος. Αύριο είναι ένα διαφορετικό ματς. Είναι μία τρελή ομάδα, που σουτάρει ασύστολα. Από εμάς εξαρτάται, όπως εξαρτιόταν από χθες. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και να είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο.  Η άμυνα είναι σημαντική για μας, αφού από εκεί προέρχεται και το επιθετικό μας παιχνίδι. Αρχής γενομένης από αύριο πρέπει να επιστρέψουμε στα στάνταρ μας».

Η Ελλάδα, λοιπόν, καλείται να πάρει τη μια από τις δυο «ανοιχτές» θέσεις στους «16» του Μουντομπάσκετ. Οι 14 από τις 16 ομάδες που θα συνεχίσουν στη Β΄ φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας είναι γνωστές άλλωστε, μία ημέρα πριν την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης. Μόνο στον 5ο και στον 6ο όμιλο δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση ως προς τη 2η θέση. Η κρίσιμη αναμέτρηση Ελλάδα – Νέα Ζηλανδία, θα αρχίσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΕΡΤ Sports. Ευχή όλων, η «επίσημη αγαπημένη» να κάνει αυτό που πρέπει και να δώσει δυο ακόμα… τελικούς, έτσι ώστε να βρεθεί και στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ 2019.

Οι τέσσερις όμιλοι της φάσης των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

10ος ΌΜΙΛΟΣ

Πολωνία
Βενεζουέλα
Αργεντινή
Ρωσία

11ος ΌΜΙΛΟΣ

Ισπανία
Πουέρτο Ρίκο
Σερβία
Ιταλία

12ος ΌΜΙΛΟΣ

ΗΠΑ
Βραζιλία
Τουρκία ή Τσεχία
Ελλάδα ή Νέα Ζηλανδία

13ος ΌΜΙΛΟΣ

Γαλλία
Δομινικανή Δημοκρατία
Αυστραλία
Λιθουανία

Οι τέσσερις όμιλοι για τις θέσεις κατάταξης 17-32 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019

14ος ΌΜΙΛΟΣ

Κίνα
Ακτή Ελεφαντοστού
Νιγηρία
Κορέα

15ος ΌΜΙΛΟΣ

Τυνησία
Ιράν
Ανγκόλα
Φιλιππίλες

16ος ΌΜΙΛΟΣ

Τουρκία ή Τσεχία
Ιαπωνία
Ελλάδα ή Νέα Ζηλανδία
Μαυροβούνιο

17ος ΌΜΙΛΟΣ

Γερμανία
Ιορδανία
Καναδάς
Σενεγάλη

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία προπόνηση της εθνικής και το promo video του Ελλάδα - Νέα Ζηλανδία

Greece v New Zealand Preview | Best Plays of each team so far | FIBA Basketball World Cup 2019



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved