Ολυμπιακός-Γουόκαπ: «Να σταματήσουμε το transition της Ούνικς»!

Ολυμπιακός-Γουόκαπ: «Να σταματήσουμε το transition της Ούνικς»!

Ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε για την αναμέτρηση με την Ούνικς και τα σημεία που θα καθορίσουν το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό

Να... φρενάρουν την Ούνικς θέλουν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τον Τόμας Γουόκαπ, προκειμένου να μην της επιτρέψουν να «τρέξει» στο ανοικτό γήπεδο.

«Προφανώς αυτή τη στιγμή παίζουν πάρα πολύ καλά. Σουτάρουν με καλά ποσοστά, παίζουν με πολύ δύναμη και επιθετικότητα, οπότε το να προστατεύσουμε τη μπάλα είναι το πιο σημαντικό. Φυσικά θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλή άμυνα. Η Ούνικς είναι πολύ αθλητική ομάδα, έχει ταχύτητα, εκτελεί γρήγορα. Για αυτό όπως είπα και πριν θα πρέπει να προστατεύσουμε τη μπάλα, να σταματήσουμε το transition παιχνίδι τους, να είμαστε αποτελεσματικοί στην άμυνα και να τους αναγκάζουμε να παίζουν στο πέντε εναντίον πέντε» τόνισε ο Αμερικανός πλέι μέικερ.

Όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει παίκτης «κλειδί» της αντιπάλου ομάδας, απάντησε: «Έχουν πολλούς παίκτες που θα μπορούσα να πω. Σίγουρα τα γκαρντ τους είναι ικανά για τα πάντα στην καλή τους βραδιά. Για αυτό το λόγο δεν πω έναν παίκτη, αλλά πως το κλειδί θα είναι να κρατήσουμε χαμηλά όλους τους περιφερειακούς της. Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό».

Τέλος, αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός στην επίθεση, τόνισε: «Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε σωστά τη μπάλα. Αν το κάνουμε αυτό θα πάμε σε καλές επιλογές και όλα θα πάνε καλά».

 



Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Προπονήθηκε στην John Cain Arena ο Παναθηναϊκός (pics, vids)
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Στη «μάχη» του Κυπέλλου ο... ακέφαλος Παναθηναϊκός
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Champions League, Ολυμπιακός - Πάφος: Εκκίνηση στα… αστέρια απ’ το «κάστρο» του
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
Γκραντ: «Θέλουμε την κορυφή και θέλουμε και... εκδίκηση» (vid)
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved

Πρέπει να καθαρίζονται κάθε εβδομάδα, αλλά κανείς δεν το κάνει (από τα πιο βρώμικα σημεία κουζίνας)