Ολυμπιακός-Μπαρτζώκας: «Θέλω να κερδίζουμε»!

Ολυμπιακός-Μπαρτζώκας: «Θέλω να κερδίζουμε»!

Η λογική και το πλάνο του προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργου Μπαρτζώκα για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OnSports και όσα λέει με τους συνεργάτες του

Μετά από την φετινή χρονιά όπου ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πετύχει τον αρχικό στόχο που ήταν η είσοδος στα play offs της Euroleague, ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι αποφασισμένος να μην αφήσει καμία… σκιά όσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας και τους ρόλους, γιατί πλέον θέλει να πετύχει, όπως λέει και στους συνεργάτες του!

«Θέλω να κερδίζουμε και η ομάδα θα φτιαχτεί με αυτή την λογική» επαναλαμβάνει συνεχώς στους συνεργάτες του, αλλά και στους μάνατζερ με τους οποίους είναι σε… ανοικτή γραμμή και του προτείνουν αρκετούς παίκτες, σύμφωνα με πληροφορίες του OnSports.

Πρόθεση του Έλληνα τεχνικού είναι να φτιάξει ένα σύνολο που δεν θα έχει αχίλλειο πτέρνα είτε τους ψηλούς, όπως συνέβη φέτος, είτε στην περιφέρεια, όπου για ένα μεγάλο διάστημα δεν βοηθήθηκε καθόλου ειδικά από τους Άαρον Χάρισον και Τσαρλς Τζένκινς.

Γι’ αυτό και θα πορευτεί διαφορετικά και δεν θα πάει σε λύσεις, όπου δεν θα έχει σιγουριά ότι θα τον βοηθήσουν να πετύχει αυτό που έχει στο μυαλό του και είναι να φτιάξει μια ομάδα που θα κερδίζει.

Στην γραμμή των ψηλών, το πλάνο και η λογική είναι ξεκάθαρη καθώς δίπλα στον Χασάν Μάρτιν θέλει να βάλει έναν παίκτη όπως ο Τζοκ Λαντέιλ (25χρ., 2.11) στον οποίο έχει καταθέσει επίσημη πρόταση, ενώ εφόσον δεν μείνει ο Κώστας Κουφός για την ενίσχυση στην ρακέτα εξετάζεται σοβαρά η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά από την ελληνική αγορά.

Στην περιφέρεια, o Τζόρνταν Λόιντ (28χρ., 1.93) αποτελεί τον μεγάλο στόχο για τον οποίο έγραψε το OnSports από τις 6 Μαρτίου, ενώ εσχάτως προέκυψε και ο 28χρονος γκαρντ της Ζαλγκίρις Τόμας Ουόκαπ, για τον οποίο ερίζει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το δίδυμο αυτό Λόιντ-Ουόκαπ θα ήταν το ιδανικότερο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα περιμένει να μάθει και ποια θα είναι η εξέλιξη της υπόθεσης του Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν έχει μιλήσει ακόμη, θεωρείται ΒΕΒΑΙΟ ότι θα συνεχίσει για άλλο έναν χρόνο να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, αλλά για τον ρόλο του θα κληθεί να συζητήσει με τον προπονητή, αφού πρώτα κάνει μια συζήτηση με την διοίκηση.

Το θέμα αυτό πιθανότατα θα προηγηθεί των μεταγραφικών ανακοινώσεων, καθώς από την ολοκλήρωση του θα καθοριστούν εν πολλοίς οι περαιτέρω κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας…

Jordan Loyd ★ Highlights 2019/20 ★ Valencia ???



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved