Euroleague: Βγαίνουν τα ζευγάρια - Ο αστερίσκος και όλα τα σενάρια

Euroleague: Βγαίνουν τα ζευγάρια - Ο αστερίσκος και όλα τα σενάρια

Φινάλε με αστερίσκο για την Euroleague, με τις Βαλένθια και Ζενίτ να δίνουν τη δική τους μάχη για την οκτάδα - Όλα τα σενάρια για τις θέσεις των ομάδων

Αυλαία με αστερίσκο για την regular season με τους αγώνες της Παρασκευής (09/04) της Euroleague, με ένα εισιτήριο για την οκτάδα να απομένει να βρει κάτοχο.
Βέβαια δεν πέφτει οριστικά η αυλαία της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης μιας και πριν είπαμε για αστερίσκο και αυτός δεν είναι άλλος από τα δυο εξ αναβολής παιχνίδια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Ρωσία.

Μάλιστα το ματς της Ζενίτ με τους «πράσινους» την Δευτέρα (12/04) εφόσον οι Ρώσοι νικήσουν την Παρασκευή την Μακάμπι θα έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μιας και η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ σε αυτό το σενάριο θα καίγεται για τη νίκη για να κάνει το 2/2 και να περάσει στην οκτάδα αντί της Βαλένθια που από την πλευρά της θέλει να δει τους Ρώσους να κάνουν το 1/2 για να είναι αυτοί που θα περάσουν στη συνέχεια της διοργάνωσης.

Οι «σίγουρες»

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη καπαρώσει την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα χιαστί ματς, όπως και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τη νίκη της κόντρα στην Βιλερμπάν που θα είναι στη δεύτερη θέση, ενώ στην τρίτη θέση θα είναι η Αναντολού Εφές που την Παρασκευή (09/04) θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι.

Η μάχη της τετράδας και οι υπόλοιπες θέσεις

Τη δική τους μάχη για το πλεονέκτημα έδρας δίνουν Αρμάνι Μιλάνο και Μπάγερν Μονάχου. Οι Ιταλοί υποδέχονται την Εφές, ενώ οι Βαυαροί δοκιμάζονται στην έδρα της Μπαρτσελόνα (αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Πάου Γκασόλ).

Η Αρμάνι βγαίνει στην 4η θέση με ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπάγερν. Οι Βαυαροί από την πλευρά τους βγαίνουν 4οι εφόσον νικήσουν και ηττηθεί η Αρμάνι. Στην περίπτωση που νικήσουν και αυτοί και οι Ιταλοί οι Βαυαροί παίρνουν την πέμπτη θέση.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν δυο σενάρια σε περίπτωση ήττας από την Μπαρτσελόνα, όπου η Μπάγερν Μονάχου βγαίνει είτε έβδομη είτε όγδοη. Συγκεκριμένα εφόσον χάσει και νικήσει η Αρμάνι και η Ζενίτ δεν καταφέρει το 2/2 τότε η Μπάγερν θα βγει έβδομη και θα πέσει πάνω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ αν χάσει και χάσει η Αρμάνι και η Ζενίτ κάνει το 2/2 τότε πάει στην όγδοη θέση και θα παίξει με την Μπαρτσελόνα.

Για την Ρεάλ Μαδρίτης τα πράγματα είναι απλά, βγαίνει πέμπτη αν νικήσει η Μπαρτσελόνα την Μπάγερν και έκτη αν γίνει το αντίστροφο. Το ίδιο απλά είναι και για την Φενέρμπαχτσε. Βγαίνει έκτη αν η Μπαρτσελόνα νικήσει την Μπάγερν και αν οι Γερμανοί περάσουν με το διπλό από την Βαρκελώνη η Φενέρ θα βγει 7η.

Τέλος για την Ζενίτ αν κάνει το 2/2 και η Εφές νικήσει την Αρμάνι και η Μπαρτσελόνα νικήσει την Μπάγερν βγαίνει 7η αλλιώς θα είναι στην όγδοη θέση.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής

ΠΕΜΠΤΗ 08/04
ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Βιλερμπάν 88-70

Ζαλγκίρις Κάουνας-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 93-78

Φενέρμπαχτσε-Ρεάλ Μαδρίτης 67-93

Άλμπα Βερολίνου-Ερυθρός Αστέρας 81-58

Βαλένθια-Μπασκόνια 86-81

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09/04
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Μακάμπι Τελ Αβίβ 8μ.μ.
Ολυμπιακός-Χίμκι 9μ.μ.
Αρμάνι Μιλάνο-Αναντολού Εφές 9.45μ.μ.
Μπαρτσελόνα-Μπάγερν Μονάχου 10μ.μ.



Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved