Βόβορας: «Η σεζόν είναι ιδιαίτερη, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Βόβορας: «Η σεζόν είναι ιδιαίτερη, θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Ο Γιώργος Βόβορας μίλησε για την αναμέτρηση με την Εφές αλλά και τα προβλήματα που έχει ο Παναθηναϊκός με τελευταίο αυτό του Νεμάνια Νέντοβιτς

Ένα ακόμα πολύ δύσκολο παιχνίδι έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» καλούνται να διαχειριστούν τους… απροπόνητους Μπέντιλ και Όγκαστ, την πιθανή απουσία του Νέντοβιτς, αλλά και το ντεμπούτο του Μακ.

«Και ο Μπέντιλ και ο Όγκαστ επανέρχονται. Δεν είναι στην κατάσταση που θέλουμε. Ο Ζακ ακόμα δεν έχει κάνει προπόνηση και μέσα σε όλα έχουμε θέμα και με τον Νέντοβιτς» είπε ο Γιώργος Βόβορας και πρόσθεσε «Η παρουσία του θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Έχει ένα τράβηγμα, υπάρχει ο φόβος της υποτροπής αλλά δεν θα ρισκάρουμε το παραμικρό. Όλα αυτά δεν είναι δικαιολογίες. Είναι δεδομένα. Ξέρουμε ότι είναι ιδιαίτερη η σεζόν και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα».

Για την Εφές είπε: Πέρσι ήταν η καλύτερη ομάδα. Έχει τον ίδιο κορμό, έχει εξαιρετική χημεία και σε κάθε πεντάδα της έχει 3 παίκτες που παίζουν εξαιρετικά το πικ εντ ρολ. Άρα αυτό που θα κάνει την διαφορά είναι η άμυνά μας πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε μάθει και από το πάθημά μας με την ΤΣΣΚΑ. Εκεί νομίζω κατάλαβαν όλοι ότι αν δεν έχουμε σωστή αμυντική προσήλωση και δεν μειώσουμε τα αμυντικά μας λάθη δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν» τόνισε και πρόσθεσε «Πρέπει να είμαστε σωστοί αμυντικά. Αν είμαστε σωστοί δεν θα βρεθούμε να κυνηγάμε διαφορές 15 πόντων. Επιθετικά μπορεί να κάνουμε λάθη. Αμυντικά όμως δεν επιτρέπεται. Το ματς με την Φενέρ είναι το καλύτερο παράδειγμα».

Τέλος για την παρουσία του Σέλβιν Μακ υπογράμμισε πως «Ο Μακ είναι ένα παιδί που έχει προπονηθεί μόνος του. Αλλά είναι διαφορετική η δική μας προπόνηση. Έχει προσωπικότητα έχει διάβασμα και έχει πρώτα στο μυαλό του να δημιουργήσει. Είναι αυτό που μας χρειάζεται. Θέλει χρόνο προσαρμογής. Θα είναι έτοιμος και θα παίξει αύριο.

Από την πρώτη κουβέντα που κάναμε του το ξεκαθαρίσαμε. Έχουμε ρόλους, έχουμε χημεία και θέλουμε έναν παίκτη να «δέσει» το σύνολο. Όχι να δημιουργήσει θέμα στους ρόλους. Η ομάδα έτσι θα προχωρήσει, έτσι θα προοδεύσει. Στο πρόσωπο του θα βρούμε τον παίκτη που θα κάνει και στις δύο πλευρές καλύτερη την ομάδα».



«Δολοφόνοι από το 1939»: Οργή στην Πολωνία για το πανό των φίλων της Μακάμπι Χάιφα
«Δολοφόνοι από το 1939»: Οργή στην Πολωνία για το πανό των φίλων της Μακάμπι Χάιφα
Άντι Κάρολ: Χώρισε με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά τις επεισοδιακές διακοπές στη Μύκονο
Άντι Κάρολ: Χώρισε με τη σύντροφό του δύο μήνες μετά τις επεισοδιακές διακοπές στη Μύκονο
Οι ώρες κι οι διαιτητές των αγώνων Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ στα playoffs σε Europa και Conference
Οι ώρες κι οι διαιτητές των αγώνων Παναθηναϊκού, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ στα playoffs σε Europa και Conference
Μεταγραφές: Ο Άρης ανακοίνωσε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο – Από τον ΠΑΟΚ στους «κίτρινους»
Μεταγραφές: Ο Άρης ανακοίνωσε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο – Από τον ΠΑΟΚ στους «κίτρινους»
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved