Μπουρούσης στο Onsports.gr: «Σενγκέλια, το καλύτερο 4άρι της Ευρώπης»! (video&photo)

Μπουρούσης στο Onsports.gr: «Σενγκέλια, το καλύτερο 4άρι της Ευρώπης»! (video&photo)

Ο Γιάννης Μπουρούσης… φιλοτεχνεί στο ON SPORTS το αγωνιστικό προφίλ του πρώην συμπαίκτη του, που ετοιμάζεται να φορέσει την φανέλα της ΤΣΣΚΑ

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει καλά τον Τόρνικε Σενγκέλια, που είναι προ των πυλών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο super deal του καλοκαιριού για την Ευρωλίγκα, αυτός είναι ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο Έλληνας σέντερ της Γκραν Κανάρια, υπήρξε για έναν χρόνο συμπαίκτης του Γεωργιανού πάουερ φόργουορντ στην Λαμποράλ Κούτσα (2016-17) και σκιαγραφεί μέσα από το ON SPORTS το πορτρέτο του.

«Ήμασταν συμπαίκτες στην εξαιρετική χρονιά της Λαμποράλ Κούτσα, όπου φτάσαμε στο Final-4 της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα και έναν σπουδαίο αθλητή, που δούλευε από το πρωΐ μέχρι το βράδυ στο γήπεδο» είναι τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μπουρούση, για τον πρώην συμπαίκτη του, που θα ενισχύσει τη νέα σεζόν την γραμμή των ψηλών της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

«Ένα σημαντικό προσόν του Τόρνικε ήταν ότι πάντα ήθελε να ακούει τους πιο έμπειρους συμπαίκτες του και να εξελίσσεται και αυτό έκανε από τότε που παίζαμε μαζί» εξηγεί ο έμπειρος σέντερ της Γκραν Κανάρια και συνεχίζει: «Αισθάνομαι χαρούμενος που φτάνει τόσο ψηλά, να αγωνιστεί σ’ ένα μεγάλο κλαμπ όπως η ΤΣΣΚΑ. Αξίζει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και να κατακτήσει και την Ευρωλίγκα. Έχει δουλέψει πολύ και αυτή η μεταγραφή θα του προσδώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση».

Αλήθεια, αυτή τη στιγμή τι θα προσδώσει στην ΤΣΣΚΑ ο Σενγκέλια με την άφιξη του στην Μόσχα; Η απάντηση του Γιάννη Μπουρούση είναι απλή: «Η ΤΣΣΚΑ απέκτησε κατά την προσωπική μου άποψη το καλύτερο τεσσάρι αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη! Έναν παίκτη που αγωνίζεται με πολύ πάθος, είναι aggressive και θα βοηθήσει πολύ την ΤΣΣΚΑ να εκπληρώσει τους στόχους της».

Από τη στιγμή που τον είχαμε στην άλλη άκρη της γραμμής τον Έλληνα σέντερ δεν θα μπορούσαμε να μην τον ρωτήσουμε και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος που θα γίνει στην Βαλένθια. Εκεί, όπου η Γκραν Κανάρια την Πέμπτη (18/6) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της κόντρα στην Ρεάλ.

«Αντιμετωπίζουμε την Ρεάλ στο πρώτο παιχνίδι μας, θα συναντήσω ξανά πολλούς φίλους μου, είναι περίεργα τα πράγματα καθώς ο κορωνοϊός έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες και νέα δεδομένα μέσα στα οποία θα πρέπει να προσαρμοστούμε, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους αγώνες» κατέληξε ο Γιάννης Μπουρούσης, λίγο πριν μπει στο γήπεδο για να προπονηθεί με την ομάδα του.

 

TOKO SHENGELIA ★ Highlights 2019-20 ★ PART 1 ¿ROAD TO MVP?



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved