«Αιώνιοι» στους κορυφαίους της Ευρώπης!

«Αιώνιοι» στους κορυφαίους της Ευρώπης!

Ελληνικό «χρώμα» έχουν τα βραβεία που απένειμε η ιστοσελίδα eurobasket.com για το 2012...

Η ψηφοφορία που έγινε για ενδέκατη χρονιά, με τη συμμετοχή 300 και πλέον δημοσιογράφων, ανέδειξε κορυφαίο παίκτη τον Βασίλη Σπανούλη, κορυφαίο προπονητή τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη μέλος της καλύτερης πεντάδας στην Ευρώπη μαζί με Σπανούλη, Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα) και Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Μάλιστα, για τη χρονιά που έκανε πέρσι στον Παναθηναϊκό, ο Μάικ Μπατίστ συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα στην Ευρώπη μαζί με Μπο ΜακΚάλεμπ (Σιένα/Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης) και Γιόνας Βαλαντσιούνας (Λιέτουβος Ρίτας/Τορόντο Ράπτορς).

Ο Διαμαντίδης βρίσκεται και στην κορυφαία πεντάδα «All European» μαζί με Κιριλένκο, Τόνι Πάρκερ (Σαν Αντόνιο Σπερς), Πάου Γκασόλ (Λος Άντζελες Λέικερς) και Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), ενώ ο Σπανούλης στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα «All European» μαζί με Αλεξέι Σβεντ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Νικολά Μπατούμ (Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς), Σερζ Ιμπάκα (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ) και Νίκολα Πέκοβιτς (Μινεσότα Τίμπεργουλβς).

Ο Αντρέι Κιριλένκο κατέκτησε το βραβείο του All European, που αφορά παίκτες που έχουν αγωνιστεί και εκτός Ευρώπης, καθώς πέρα από τις επιτυχίες του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας πανηγύρισε και το χάλκινο μετάλλιο με τη Ρωσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.



Ο Γάλλος ιστιοπλόος, Γκιρέκ Σουντέ έκανε ρεκόρ για τον γύρο του κόσμου
Ο Γάλλος ιστιοπλόος, Γκιρέκ Σουντέ έκανε ρεκόρ για τον γύρο του κόσμου
Πόλο: «Αγκαλιά» με την πρωτιά ο Ολυμπιακός
Πόλο: «Αγκαλιά» με την πρωτιά ο Ολυμπιακός
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Τον… υπέταξε ξανά μέσα στο «σπίτι» του
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 2-3: Τον… υπέταξε ξανά μέσα στο «σπίτι» του
Το «αντίο» του Νίκου Γκάλη στη Μαρινέλλα – «Μια αληθινή κυρία»
Το «αντίο» του Νίκου Γκάλη στη Μαρινέλλα – «Μια αληθινή κυρία»
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved