ΕΣΑΚΕ: Τα βλέμματα στα «δυτικά»!
In Time

ΕΣΑΚΕ: Τα βλέμματα στα «δυτικά»!

Το ντέρμπι Περιστέρι bwin-ΑΕΚ και Ιωνικός Νικαίας-Παναθηναϊκός αποτελούν τη... δεύτερη πράξη της 3ης αγωνιστικής της Basket League, που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την αναμέτρηση Άρης-Ολυμπιακός

Στα «δυτικά προάστια» είναι στραμμένα τα βλέμματα των απανταχού μπασκετόφιλων, όσον αφορά τη... δεύτερη πράξη της 3ης αγωνιστικής της Basket League, καθώς το Περιστέρι bwin, υποδέχεται την ΑΕΚ σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι, ενώ λίγο πιο κάτω στη Θηβών, ο Ιωνικός Νικαίας φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό, που περιμένει την άφιξη του Ντουέιν Μπέικον!

Κι αν στη Νίκαια είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα, λόγω της διαφοράς δυναμικότητας των ομάδων, στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» του Περιστερίου το ντέρμπι... ξεκίνησε από το Σάββατο (22/10) με την ΑΕΚ να καταγγέλει τον ΕΣΑΚΕ για αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής της αναμέτρησης!

Περιστέρι bwin-ΑΕΚ (23/10, 15:45, ΕΡΤ3)

Το Περιστέρι bwin με τον... αέρα της μεγάλης νίκης επί της Τενερίφης θέλει να ξεπεράσει και το εμπόδιο της ΑΕΚ για να προχωρήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς ο Λεωνίδας Κασελάκης ταλαιπωρείται από ένα τραυματισμό στο πίσω μέρος του ποδιού (γόνατο) από την αναμέτρηση της περασμένης Τρίτης στο BCL με την Τενερίφη και η συμμετοχή του καθίσταται εξαιρετικά αμφίβολη.

Αντίθετα, η ΑΕΚ είναι πλήρης και με καλή ψυχολογία κι αυτή από τις τελευταίες εμφανίσεις της. Ο Τιμ Φρέιζερ αποτελεί το «μεγάλο όπλο» του «δικεφάλου» στην περιφέρεια το οποίο θα προσπαθήσει να «αναχαιτίσει» ο Βασίλης Σπανούλης με τον Στέλιο Πουλιανίτη αρχικά και τον Δημήτρη Μωραΐτη στη συνέχεια.

Το δίδυμο Μάρκους Ντένμον-Σιλβέιν Φρανσίσκο θα αναμετρηθεί με τους Τιμ Φρέιζερ-Γιάνις Στρέλνικς. Παράλληλα, στη ρακέτα ο Μίρο Μπίλαν θα δώσει «μάχες» στους «αιθέρες» με τον Φιλανδό Αλεξάντερ Μάντσεν.
Μια αμφίρροπη αναμέτρηση που θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την άμυνα, τον ρυθμό και τα ριμπάουντ.

Διαιτητές: Ηλίας Κορομηλάς, Τάσος Μάνος, Δημήτρης Ζαχαρής.

Ιωνικός Νικαίας-Παναθηναϊκός (23/10, 19:15, ΕΡΤ3)

Στη Νίκαια ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα στα τελευταία λεπτά από τη Μονακό στο ΟΑΚΑ για την Ευρωλίγκα, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα αναμένοντας και τον σπουδαίο σκόρερ Ντουέιν Μπέικον.

Οι Νικαιώτες θα προσπαθήσουν με τους έμπειρους Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Βαγγέλη Μάντζαρη να βρουν λύσεις μαζί με τον Βόσνιο Ντιέγκο Κάπελαν και τον Νίκο Αρσενόπουλο, ώστε να είναι όσο γίνεται πιο ανταγωνιστικοί.

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός θέλει να πιέσει και να «καθαρίσει» γρήγορα το ματς, ώστε να δώσει χρόνο στα νέα παιδιά.

Παράλληλα, να διατηρήσει έναν καλό ρυθμό σε ότι έχει να κάνει με τους πρωτοκλασσάτους παίκτες. Ουσιαστικά, θα αποτελέσει μια καλή... προπόνηση για τα παιχνίδια που ακολουθούν στην Ευρωλίγκα.

Διαιτητές: Τάσος Κάρδαρης, Κώστας Πουρσανίδης, Αλέξανδρος Ζιώγας.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved