ΠΑΟΚ-Τσιακμάς: «Μεγάλη ομάδα, τεράστια τιμή»

ΠΑΟΚ-Τσιακμάς: «Μεγάλη ομάδα, τεράστια τιμή»

Ο Νίκος Τσιακμάς μιλάει για την μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ

Δεν βλέπει την ώρα ο Νίκος Τσιακμάς να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ και να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο της ομάδας.

Ο γκαρντ που άφησε τον Απόλλωνα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Πάτρας χαρακτήρισε τιμή για τον ίδιο το γεγονός πως τον επέλεξαν από τον ΠΑΟΚ.

«Ήταν μία ευκαιρία για μένα, την οποία δε μπορούσα να την αφήσω να φύγει. Πραγματικά, είμαι πολύ χαρούμενος που του χρόνου θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρα ένα βήμα παραπάνω για μένα. Ο ΠΑΟΚ είναι μία τεράστια ομάδα, με τεράστια ιστορία. Με τιμάει που με επέλεξαν. Η προηγούμενη χρονιά, είχε αρκετά προβλήματα και γι’ αυτό η ομάδα δεν ήταν στις πρώτες θέσεις. Ωστόσο, την επόμενη χρονιά, ελπίζω ότι θα είμαστε όλοι υγιείς, θα δουλέψουμε σκληρά και θα πετύχουμε όλους τους στόχους μας, για να επαναφέρουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει. Η ιστορία είναι του είναι πάρα πολύ μεγάλη, έχει τεράστιο κόσμο δίπλα του, που θέλουμε να του δώσουμε μόνο χαρές», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 22χρονος άσος.

Ακόμη, ενόψει της νέας σεζόν, ο νέος παίκτης των «ασπρόμαυρων» δήλωσε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Όπως όλες οι ομάδες, έχει και αυτός τα σκαμπανεβάσματά του. Έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή. Όλοι γνωρίζουν την πορεία του στο χώρο και τι έχει πετύχει. Το κλίμα στον ΠΑΟΚ, είναι πολύ καλό και το έχω καταλάβει από τις πρώτες μέρες. Σε κάνουν κατευθείαν να νιώσεις ότι είσαι μέλος της ομάδας. Ο κόσμος είναι δίπλα, από τα μηνύματα που έρχονται, στηρίζει την ομάδα. Πραγματικά πιστεύω ότι ίσως έχει έρθει η ώρα, να κερδίσει και πάλι ο ΠΑΟΚ αυτά που του αξίζουν και να πάει ακόμα καλύτερα».

 



Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Τζούντο: Ασημένιο η Ματζηρίδη
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Serie A: Ισοπαλία που δε βολεύει τη Ρόμα
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
Θρήνος στην Αργεντινή - Πέθανε ο θρυλικός Σέζαρ Λουίς Μενότι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved