ΕΣΑΚΕ: Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.
In Time

ΕΣΑΚΕ: Ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ με ομόφωνη απόφαση θα ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο για να αποσαφηνιστούν ζητήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

Με ομόφωνη απόφαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση από τον πρόεδρο της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιο, προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΟΚ του περασμένου Σαββάτου (25/6), για να αρθούν οι διαφωνίες και να υπάρξει κλίμα ενότητας στο μπάσκετ.

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (28/6) έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ευάγγελο Λιόλιο προκειμένου να αποσαφηνιστούν ζητήματα που προκύπτουν από την ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΕΟΚ του περασμένου Σαββάτου (25/6), να αρθούν οι διαφωνίες και οι παρεξηγήσεις των τελευταίων ημερών και σε κλίμα ενότητας να πορευτούμε στην συνέχεια για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».



ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο: 371 ημέρες μετά
ΠΑΟΚ - Μπιλμπάο: 371 ημέρες μετά
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επιστροφές για Κόντη στον ΟΦΗ
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Επιστροφές για Κόντη στον ΟΦΗ
Αλέξανδρος Σαμοντούροβ: Δηλώνει συμμετοχή στο NBA Draft
Αλέξανδρος Σαμοντούροβ: Δηλώνει συμμετοχή στο NBA Draft
Ολυμπιακός: Δύο χρόνια από την κατάκτηση του Youth League
Ολυμπιακός: Δύο χρόνια από την κατάκτηση του Youth League
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved