Ολυμπιακός-Ηρακλής 94-65: Έκανε αγγαρεία, απέναντι σε μια πεντάδα!

Ολυμπιακός-Ηρακλής 94-65: Έκανε αγγαρεία, απέναντι σε μια πεντάδα!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε (94-65) του Ηρακλή που παρατάχθηκε με πέντε επαγγελματίες και δυο παίκτες από τα τμήματα υποδομής

Ο Ολυμπιακός κάνοντας... αγγαρεία επικράτησε (94-65) του Ηρακλή στο ΣΕΦ, που παρατάχθηκε με πέντε επαγγελματίες και δυο παίκτες από τα τμήματα υποδομής, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο «γηραιός» κέρδισε το χειροκρότημα για την φιλότιμη προσπάθεια του και ειδικά οι δυο πιτσιρικάδες Παναγιώτης Αργυρούλης και Γιάννης Κομνιανίδης.

Στο ξεκίνημα του αγώνα ο Ηρακλής είχε το προβάδισμα (0-5 στο 2.30’ και 3-7 στο 4’) αλλά ο Ολυμπιακός σταδιακά βρήκε έναν ρυθμό και προηγήθηκε με 9 πόντους (28-19 στο 14'). Οι παίκτες του Κώστα Μέξα απάντησαν και ισοφάρισαν (31-31 στο 17’), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν με 38-33 (στο 20’) τη στιγμή που ο νεαρός Παναγιώτης Αργυρούλης πέτυχε το πρώτο του καλάθι στην Basket League και χειροοροτήθηκε.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός πάλι δεν ξεκίνησε καλά και ο Ηρακλής βρήκε τον τρόπο με τρίποντο του Μάικ Χένρι να προηγηθεί (38-40 στο 22.30’’).

Εκεί, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλε τις φωνές τους παίκτες του και εκείνοι ανέβασαν την πίεση και σε συνδυασμό με την κούραση των πέντε παικτών του «γηραιού» μπόρεσαν να ξεφύγουν (61-50 στο 30’) στο τέλος της τρίτης περιόδου, διευρύνοντας συνεχώς τη διαφορά στο τελευταίο 10λεπτο φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη, που έμοιαζε με υποxρέωση που βγήκε για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι σ’ έναν αποδεκατισμένο αντίπαλο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαρούχα, Τσώνος, Χριστινάκης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-14, 38-33, 61-50, 94-65.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 5 (1 τρίποντο, 6 ασίστ), Ντόρσεϊ 11 (1), Πρίντεζης 15 (1 τρίποντο, 4 ασίστ), Παπανικολάου 21 (5/7 τρίποντα, 5 ασίστ, 5 λάθη), Ζαν Σαρλ (6 ριμπάουντ), Έισι 3 (1), Λούντζης 8 (1 τρίποντο, 5 ασίστ), Λαρεντζάκης 12 (4/7 τρίποντα, 4 ασίστ), Σλούκας, Μάρτιν 8 (4/4 δίποντα), Βεζένκοβ 7 (0/5 τρίποντα), ΜακΚίσικ 4 (4 ασίστ, 4 κλεψίματα).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μέξας): Γουντς 11 (4/10 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 3/3 βολές), Σκορδίλης 6 (12 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 λάθη), Χένρι 19 (3/8 τρίποντα, 4 ριμπάουντ, 15 λάθη), Γκάρετ 20 (7/10 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 6/9 βολές, 10 ριμπάουντ), Ντολεζάι 5 (1), Αργυρούλης 2, Κομνινιάδης 2.

 



Μάλαγα: Επίσημη η «βόμβα» με Ντουάρτε
Μάλαγα: Επίσημη η «βόμβα» με Ντουάρτε
Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Ιστιοπλοΐα: Στις 8 κορυφαίες ομάδες του κόσμου η Ελλάδα στα Όπτιμιστ
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Μεταγραφές: Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τον Τζέιμς Πένραϊς
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
Ντιόγκο Ζότα: Η οικογένεια αναγνώρισε και πήρε τη σορό του - Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved