Ηρακλής-Μολυβδάς: «Στόχος μας να βελτιωνόμαστε διαρκώς ως ομάδα»

Ηρακλής-Μολυβδάς: «Στόχος μας να βελτιωνόμαστε διαρκώς ως ομάδα»

Ο συνεργάτης του Κουφού Θανάσης Μολυβδάς μίλησε για την σημασία της βελτίωσης του Ηρακλή

Ο Θανάσης Μολυβδάς τόνισε ότι στόχος του ΗΡΑΚΛΗ είναι να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ενώ σημείωσε ότι οι παίκτες δείχνουν διάθεση να παλέψουν και να δουλέψουν, προκειμένου να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Ο συνεργάτης του Στέργιου Κουφού δήλωσε αρχικά: «Είχαμε πει με τα παιδιά στην προπόνηση μετά τον αγώνα με το νικηφόρο αποτέλεσμα στη Λάρισα, να προσπαθήσουμε να χτίσουμε πάνω στην τελευταία μας εμφάνιση, να συνεχίσουμε από εκεί και να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, έστω κι ελάχιστα. Δυστυχώς εμφανιστήκαμε με πολύ μεγάλη έλλειψη συγκέντρωσης στο πρώτο ημίχρονο, πράγμα που μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ. Επαναλάβαμε τα ίδια πράγματα, στα αποδυτήρια στο ημίχρονο για να καταλάβουμε ότι στόχος μας είναι, μέσα από τα παιχνίδια και μέσα από τις προπονήσεις, να βελτιωνόμαστε για να μπορούμε να έχουμε κέρδος στα ματς του πρωταθλήματος, τα οποία έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμάς, όπως το επόμενο με τον Απόλλωνα Πάτρας. Παρουσιάσαμε ένα καλύτερο πρόσωπο, με μεγαλύτερη και πιο αγωνιστική διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς αυτό δεν έφτανε για να κερδίσουμε. Έγιναν κάποια λάθη, μείναμε από ενέργεια, είχαμε κάποιους τραυματισμούς, έπρεπε να προφυλάξουμε κάποια παιδιά και χάσαμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση αν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις για αλλαγές στο ρόστερ, απάντησε: «Κοιτάμε την αγορά, ψάχνουμε να βρούμε κάτι, που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα. Η απόκτηση του Σταμάτη θα τελειώσει άμεσα. Θεωρούμε ότι τα στοιχεία, που έχει στο παιχνίδι του, θα βοηθήσουν την ομάδα να λειτουργήσει καλύτερα στην επίθεση, να απελευθερωθεί ο Douglas, να μην έχει πολύ φορτίο, με τη μπάλα στα χέρια. Είναι ένα παιδί, που δίνει πολλή ενέργεια στην άμυνα. Θα μας βοηθήσει και σ’ αυτόν τον τομέα. Είναι μια προσθήκη, δεν είναι μια αλλαγή. Είναι κάτι, που θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι, να βοηθήσουμε τη χημεία μας».

Για τα σημαντικά παιχνίδια, που ακολουθούν, υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι πρέπει να βγάλουμε από τη μέση το κομμάτι της πιθανής τιμωρίας, που δεν ξέρουμε πότε θα ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Είναι νωρίς να μιλάμε για τελικούς. Καταλαβαίνω ότι σε αυτό το σκεπτικό μας βάζει, ότι περιμένουμε όλοι να δούμε τι θα γίνει κι αν η ομάδα δεχθεί κάποια ποινή. Αυτό είναι κατανοητό. Εμείς προσπαθούμε να αντιμετωπίζουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά με τον κόουτς, γιατί είμαστε καινούργιοι στην ομάδα. Θέλαμε να χτίσουμε πάνω στην εικόνα, που παρουσιάσαμε στη Λάρισα και να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα στο σημερινό (03/11) παιχνίδι. Δυστυχώς μας πήρε ένα ημίχρονο για να το πετύχουμε. Όσο πιο σύντομα καταλάβουμε, ότι δεν έχουμε περιθώρια να αφήνουμε ένα ημίχρονο να φεύγει από τα χέρια μας και να κυνηγάμε στο σκορ, θα είναι το καλύτερο για μας.

Τα παιδιά δείχνουν να έχουν τη διάθεση να παλέψουν και να παρουσιάσουν μια καλύτερη εικόνα. Παρότι ο Ηρακλής έχει χάσει τρία ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν έχασε κανένα με κάτω τα χέρια. Αυτό είναι μια αλήθεια και κάτι, που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε στο προηγούμενο και στα παιδιά, που είναι στην ομάδα. Έχασε από το Περιστέρι με δυο σουτ στο τέλος, με τον ΠΑΟΚ, σ’ ένα παιχνίδι, που το πάλεψε μέχρι τα τελευταίο λεπτό και με τον Ολυμπιακό ηττήθηκε στην παράταση. Τα παιδιά δείχνουν συνειδητοποιημένα σ’ αυτό. Το θέμα είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν πρέπει να πετάμε ευκαιρίες και να μην χάνουμε χρόνο.

Για εμάς το στοίχημα και αυτό, που είπαμε με τον κόουτς από την πρώτη στιγμή είναι προπόνηση με την προπόνηση, μέρα με την ημέρα να βελτιώνουμε έστω και λίγο την εικόνα μας, χωρίς να έχουμε τα κενά διαστήματα, που παρουσιάστηκαν σήμερα (03/11). Ο κόσμος είναι μια πολύ μεγάλη δύναμη για τον ΗΡΑΚΛΗ, όπως είναι για όλες τις ομάδες, όταν υποστηρίζει την ομάδα. Εμείς θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και στο παιχνίδι της Κυριακής, που είναι πολύ σημαντικό για μας. Να στηρίξει τα παιδιά, να τα υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία και πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι μέσα σε ένα παιχνίδι υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Υπάρχουν καλές στιγμές, υπάρχουν και κακές. Όπως υπάρχουν για μας, υπάρχουν και για τους αντιπάλους. Εμείς θέλουμε τον κόσμο να μας στηρίζει και να ξέρει ότι όσοι είμαστε εδώ και προσπαθούμε, παίκτες και προπονητές και όλο το επιτελείο, προσπαθούμε για το καλύτερο δυνατό. Μέρα με την ημέρα να γίνουμε καλύτεροι και να μην σκεφτόμαστε ενδεχόμενα για τιμωρίες κλπ».

Κουζέλογλου: «Ο κόσμος μας δίνει έξτρα ενέργεια»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου από την πλευρά του επεσήμανε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας. Είμαστε, πλέον, συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Πάτρας. Όπως είπε και ο κόουτς Μολυβδάς, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε προπόνηση, ώστε να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα και να δίνουμε το 100% και να είμαστε όσο πιο έτοιμοι γίνεται σε κάθε αγώνα. Να προσθέσω ότι αυτό που γίνεται με τον κόσμο είναι κάτι πάρα πολύ ωραίο. Βοηθάει πολύ την ομάδα και της δίνει έξτρα ενέργεια, σε μένα και τους συμπαίκτες μου. Η δουλειά μας είναι να είμαστε 1000% συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό, γιατί κάθε παιχνίδι είναι τελικός και θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι. Θα δούμε τα λάθη μας. Η αναμέτρηση με τη ZZ Leiden τελείωσε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι».

Σχετικά με τη στήριξη που λαμβάνει η ομάδα από τον κόσμο σε όλες τους αγώνες, είτε εντός είτε εκτός έδρας, ανέφερε: «Αυτό που έχω ζήσει και εγώ και οι συμπαίκτες μου εδώ πέρα, μας δίνει τεράστια ώθηση. Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, η ατμόσφαιρα είναι τρομερή. Ελπίζω να είναι συνέχεια έτσι και να μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες, που πρέπει».
Ερωτηθείς αν οι ήττες δημιουργούν επιπλέον άγχος στους παίκτες, υποστήριξε: «Προσωπικά προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση, να δουλεύω και να είμαι όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για την ομάδα, ώστε να κερδίζει και να πετύχει τους στόχους της».

 



Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved