Απόλλων Π.-Βετούλας: «Ήμασταν μια γροθιά»

Απόλλων Π.-Βετούλας: «Ήμασταν μια γροθιά»

Ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας ανέλυσε το πλάνο που οδήγησε στη νίκη επί της ΑΕΚ

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο προπονητής του Απόλλωνα Νίκος Βετούλας, μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στην Πάτρα. Ο τεχνικός των Πατρινών έκανε λόγο για ομάδα-γροθιά και για σωστή αντίδραση μετά την ήττα από τον Κολοσσό.

«Εμείς θέλαμε να τρέξουμε το παιχνίδι και να έχουν καταπόνηση στην άμυνα και την επίθεση ο Κολόμ και ο Παππάς. Άλλος στόχος μας ήταν να μην σουτάρει ο Γέλοβατς μετά τα pop-out, γιατί είναι πολύ καλός σουτέρ και μπορεί να πασάρει. Είχε 8/9 τρίποντα μέχρι τώρα. Επίσης, θέλαμε να δώσουμε την μπάλα στον Παππά και τον Κολόμ για να παίξουν 1 εναντίον 1 και με την πάροδο του χρόνου να κουραστούν και να μην έχουν δυνάμεις» δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα.

«Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας ήμασταν τυχεροί γιατί πολλές ομάδες δεν θα βρουν την ΑΕΚ έτσι χωρίς τον Ανγκόλα και τον δεύτερο point guard, τον Φλιώνη, που πιέζει πάνω στην μπάλα. Σε αυτό το κομμάτι σταθήκαμε τυχεροί. Η δουλειά του κόουτς Δέδα ήταν πολύ πιο δύσκολη και η δική μας πιο εύκολη» συνέχισε ο τεχνικός των Πατρινών Νίκος Βετούλας.

Και πρόσθεσε: «Η αντίδραση που δείξαμε μετά το ντροπιαστικό 4ο δεκάλεπτο εναντίον του Κολοσσού που όλοι μας νιώσαμε ντροπή νομίζω ότι ήταν αυτοί που έπρεπε. Δεν πρέπει να υποτιμούμε τους εαυτούς μας. Σήμερα ήμασταν μία γροθιά, είτε κάποιος έπαιξε ένα δευτερόλεπτο είτε 35 λέπτά. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Μόνο έτσι μπορούμε να πάμε μπροστά, παίζοντας σαν ομάδα και κερδίζοντας μικρά κομμάτια από κάθε παίκτη, είτε παίζει λίγο είτε παίζει πολύ, είτε είναι Έλληνας είτε Αμερικάνος».

Για τον Δίπλαρο: «Γενικά είμαστε μία ομάδα που έχει δείξει πως όταν ο Νίκος είναι καλά είμαστε κι εμείς καλά. Ψάχνουμε να βρούμε το παιδί που θα τον βοηθήσει και θα τον υποστηρίξει στην θέση του πλέι μέικερ. Τον είχαμε πιο φρέσκο, βάλαμε παιδιά με ενέργεια. Τόμας και ΜακΛάφλιν στον τομέα των ριμπάουντ και της ενέργειας μάς βοήθησαν αρκετά».

Για το 2-1 ρεκόρ του Απόλλωνα: «Νομίζω ότι έχουμε ακόμα 20 κάτι παιχνίδια. Είναι πολύ νωρίς. Κανείς δεν πήγε μπροστά κοιτώντας μακροπρόθεσμα. Από Δευτέρα κοιτάμε το Λαύριο. Ικανοποιημένοι που κερδίσαμε στην Πάτρα 2 παιχνίδια, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα».

Για το παιχνίδι με τον κόσμο των δύο ομάδων: «'Ηταν μία μπασκετική ατμόσφαιρα, χωρίς επεισόδια, που δεν την έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά γήπεδα. Αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο μεριές που τελείωσε το παιχνίδι τόσο ωραία».

Για τον ΜακΛάφλιν: «Έδωσε αθλητική ενέργεια που δεν έχουμε στους ψηλούς. Ζούμπος και Τόμας έδωσαν 14 πόντους μαζί και 12 ριμπάουντ στην θέση 2-1 που σίγουρα δεν το είχαμε τα προηγούμενα παιχνίδια».

 



Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Ταξίδεψε με την αποστολή για Βαρκελώνη ο Λαρεντζάκης
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Eurovision: Tο BBC αποθέωσε την Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι»
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
Βαρύ πένθος στην οικογένεια του ΠΑΟΚ
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
O Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε ομόφωνα «ρούκι της χρονιάς»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved