Ηρακλής-Λάρισα 73-69: «Ροπαλιά» από Χάτσερ-Χάνλαν!

Ηρακλής-Λάρισα 73-69: «Ροπαλιά» από Χάτσερ-Χάνλαν!

Ο Ηρακλής επικράτησε δύσκολα (73-69) της Λάρισας με τους Ουίλιαμ Χάτσερ και Όλιβερ Χάνλαν

Παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Ουίλιαμ Χάτσερ να αλλάζει τον ρυθμό και να δίνει λύσεις, ο Ηρακλής μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες (73-69) κόντρα στην Λάρισα!

Τρομερή δουλειά για τον «γηραιό» έκανε ο Όλιβερ Χάνλαν που τελείωσε την αναμέτρηση με 21 πόντους, 9 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Οι Θεσσαλοί που βρέθηκαν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο με τον Τζέρι Σμιθ να κάνει… όργια (είχε 20 πόντους σε 15.21 λεπτά με 3/3 τρίποντα), έμειναν από δυνάμεις στην επανάληψη, καθώς ο Αμερικανός πιέστηκε πολύ και κουράστηκε. Άλλες λύσεις δεν υπήρχαν, καθώς ο Τζέιμς Γουέμπ και ο Κεν Μπράουν προσπάθησαν αλλά ειδικά ο δεύτερος υπέπεσε σε αρκετά λάθη και σε κακές αποφάσεις που στοίχισαν στην Θεσσαλική ομάδα…

Εκτός από την ήττα ο προπονητής της Λάρισας Νίκος Παπανικολόπουλος έχει να αντιμετωπίσει άμεσα το πειθαρχικό παράπτωμα του Ντέιβον Μπέρι, ο οποίος πριν από την έναρξη της τέταρτης περιόδου αρνήθηκε να επιστρέψει στο παρκέ! Ο προπονητής τον έστειλε στα αποδυτήρια και πλέον έχει ενδιαφέρον ποια θα είναι η εξέλιξη…

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά (7-0, στο 3’) αιφνιδιάζοντας την Λάρισα. Οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν το ματς (19-16 στο 10’) και με τους Τζέρι Σμιθ και Κεν Μπράουν ηγήθηκαν της Θεσσαλικής ομάδας (είχαν 30 πόντους με 10/14 σουτ και 5/6 βολές), πέτυχαν συνεχόμενα καλάθια και χάρη στη δική τους επιθετική δράση, η Λάρισα πήγε στα αποδυτήρια με το +10 (29-39). Την ίδια στιγμή ο «γηραιός» είχε 0/8 τρίποντα και 8 λάθη, δείχνοντας αδυναμία να βρει ρυθμό.

Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, ο Τζέρι Σμιθ συνέχισε να σκοράρει και με 5/5 τρίποντα έκανε το 31-45 (στο 22’) προκαλώντας μεγάλο πονοκέφαλο στον Αστέριο Καλύβα. Εκεί, έβαλε τους Μπάλντουιν και Χάτσερ ανεβάζοντας την πίεση στα γκαρντ και με λύσεις από τους δυο παίκτες μπόρεσε σταδιακά να επιστρέψει (59-54 στο 30’) με ένα επιμέρους 30-15 στο τρίτο 10λεπτο.

Οι γηπεδούχοι αύξησαν την διαφορά στο +9 (63-54 στο 31'), όμως, στην συνέχεια η κούραση και κάποιες λανθασμένες επιλογές έφεραν τους φιλοξενούμενους στον πόντο (63-62 στο 35').

Στο τελευταίο 5λεπτο ο Όλιβερ Χάνλαν ήταν εκείνος που έκανε την διαφορά ενώ σημαντικά καλάθια πέτυχε ο Σχίζας, αλλά και ο Χάτσερ σε μια αναμέτρηση, όπου οι Θεσσαλοί είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά η έλλειψη λύσεων στο τέλος δεν τους το επέτρεψε…

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαπέτρου, Θεονάς, Ξενικάκης.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-16, 28-39, 60-54, 73-69.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved