Λαύριο: Τα… απομεινάρια του κορωνοϊού!

Λαύριο: Τα… απομεινάρια του κορωνοϊού!

Το Onsports μελετάει επισταμένως το Λαύριο, δίνοντας πειστική εξήγηση για την ελεύθερη πτώση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο με τον Κολοσσό και τον ΠΑΟΚ

Το Λαύριο είναι η πρώτη ομάδα της Stoiximan Basket League που ένιωσε στο… πετσί της τι σημαίνει Covid-19!

Τρεις ολόκληρες εβδομάδες οι παίκτες της ομάδας της Λαυρεωτικής έμειναν εκτός προπονήσεων, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον κορωνοϊό που είχε εισβάλλει στο εσωτερικό της ομάδας και έπληξε την πλειοψηφία του αγωνιστικού τμήματος.

Το Onsports επιχειρεί να ερμηνεύσει την «ελεύθερη πτώση» του Λαυρίου στο δεύτερο ημίχρονο τόσο με τον Κολοσσό στην Ρόδο, όσο και με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη.

Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη, δείχνουν να έχουν πολύ ενέργεια στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και στις δυο περιπτώσεις εμφάνισαν ένα εξαιρετικό πρόσωπο, αλλά στην επανάληψη προδίδονται από τις δυνάμεις τους.

Ασφαλώς και θα χρειαστεί χρόνος για να μπορέσουν να βρουν έναν ρυθμό οι παίκτες, αλλά αυτό που αποτυπώνεται με μια πρώτη ανάλυση είναι ότι οι μόνοι που έχουν ενέργεια και μπορούν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο ως το τέλος είναι μόλις τρεις αθλητές!

Ο λόγος για τους Βασίλη Μουράτο, Άλφα Ντιαλό και Ντέβιν Ντέϊβις. Αυτοί είναι και οι ΜΟΝΟΙ που δεν βρέθηκαν θετικοί το προηγούμενο διάστημα, όταν και όλη η ομάδα είχε μπει σε καραντίνα.

Οι τρεις αυτοί παίκτες μπορούν να παίζουν σε υψηλή ένταση για μεγάλο διάστημα, σε αντίθεση με τους συμπαίκτες τους, που χάνουν εύκολα τις δυνάμεις τους.

Με αποτέλεσμα να βλέπει κανείς δυο διαφορετικές ομάδες στο ίδιο παιχνίδι, μια κατάσταση που έχει διαμορφωθεί λόγω του κορωνοϊού και πρέπει να την διαχειριστεί ο Χρήστος Σερέλης.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτά τα δεδομένα στο Λαύριο καλούνται να βρουν την λύση δίνοντας πλέον «μάχη με τον χρόνο προκειμένου να ετοιμαστούν οι παίκτες το συντομότερο δυνατό και έχοντας τις μικρότερες απώλειες στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Και το Λαύριο ήταν η πρώτη ουσιαστικά ομάδα που βρέθηκε σε τόσο δύσκολη θέση. Το ίδιο συμβαίνει στην συνέχεια και με την Λάρισα, η οποί θα κληθεί να διαχειριστεί μια ίδια κατάσταση το επόμενο διάστημα.

Σε μια χρονιά, όπου ο Covid-19 είναι στο επίκεντρο δυνατοί θα βγουν μόνο όσο έχουν τις λιγότερες απώλειες, δηλαδή όσοι πληγούν λιγότερο από τον κορωνοϊό.

 



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved