«Έρχονται ωραίες μέρες για ΠΑΟΚ»

«Έρχονται ωραίες μέρες για ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Βασιλειάδης μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της Lietuvos Rytas και την πρόκριση της ομάδας στην επόμενη φάση του Eurocup τόνισε:

«Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που ήμασταν καλύτεροι, έπεσε η ομάδα σε ένταση. Στο ημίχρονο είπαμε ότι αν τους αφήσουμε ελεύθερα και χωρίς πίεση θα μας έβαζαν 100 πόντους, οπότε κλείσαμε στην άμυνα, τους περιορίσαμε στους 31 στο δεύτερο ημίχρονο, φάνηκε η διάθεσή μας και φτάσαμε στη νίκη. Η ομάδα είχε παίκτες να την κουβαλήσουν στο τέλος, ο ένας βοήθησε τον άλλο, βρήκαμε τις σωστές επιλογές, πήραμε τα ριμπάουντ και προκριθήκαμε.

Νομίζω ότι πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη και είναι μεγάλη και η επιτυχία μας. Η ομάδα επειδή είναι νέα ομάδα θέλει χρόνο όπως όλες οι ομάδες. Και αυτό συνέβη και με εμάς, που μέσα από τα παιχνίδια γινόμαστε καλύτεροι. Η ομάδα πέρασε πολλά, είχαμε τραυματισμούς, αρρώστιες, αλλά αρχίζουμε να βρίσκουμε τον ρυθμό μας, παίζουμε πιο ελεύθερα, όλα τα παιδιά παλεύουμε κι αυτό φάνηκε και στην πορεία. Νομίζω ότι δίκαια περάσαμε, γιατί ήμασταν καλύτερη ομάδα κι από τις δύο ομάδες που έμειναν έξω, αλλά και τους Ούγγρους.

Μπροστά μας έχουμε πλέον ένα άλλο πρόγραμμα, φορτωμένο, αλλά ευχάριστο. Και είναι σημαντικό ότι θα παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα για τους επόμενους δύο μήνες. Θα έχουμε ρυθμό και μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε. Τώρα μάλιστα που θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με πολύ καλούς αντιπάλους και ομάδες που δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντί τους, είναι ευκαιρία και για τον κόσμο, να έρθει να δει πολύ ωραίο μπάσκετ, αλλά να βοηθήσει πραγματικά την ομάδα, να στηρίξει ερχόμενος στο γήπεδο. Θέλουμε να είναι δίπλα μας, γιατί θα έρθουν πολύ καλύτερες μέρες για τον ΠΑΟΚ».



Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved