Λυκογιάννης: «Διπλή νίκη με Κηφισιά»

Λυκογιάννης: «Διπλή νίκη με Κηφισιά»

Διπλής σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Κολοσσός Ρόδου στο Ζηρίνειο, απέναντι στην Κηφισιά, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Οι νησιώτες όχι απλώς έφθασαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, αλλά κάλυψαν και τη διαφορά της ήττας τους από το ματς του πρώτου γύρου. Ο προπονητής τους εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου απόλυτα ικανοποιημένος από τους παίκτες του, καθώς είχαν σωστή αντίδραση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την ένατη νίκη μας στο πρωτάθλημα, γιατί εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο έχουμε κερδίσει εννέα παιχνίδια. Ανησυχούσαμε για το πόσο θα πειράξει το μυαλό μας αυτή η περίεργη απόφαση, αλλά μας έκανε απίστευτα καλό. Είχαμε καθαρό μυαλό στο παιχνίδι και κάναμε όλα όσα συζητήσαμε στο ξενοδοχείο, για το πώς θα έπρεπε να προσεγγίσουμε το ματς. Ελέγξαμε το παιχνίδι, παρά το γεγονός πως στα ριμπάουντ δεν τα πήγαμε καλά, καθώς οι ψηλοί μας είχαν φορτωθεί από νωρίς με φάουλ και λύνοντας κι αυτό το πρόβλημα νομίζω ότι επικρατήσαμε δίκαια. Πρόκειται για μεγάλη νίκη και, καλύπτοντας και τη διαφορά της ήττας του πρώτου γύρου, πιστεύω ότι είναι διπλή. Καλή συνέχεια στον Ηλία Παπαθεοδώρου και την ομάδα της Κηφισιάς».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Πατρών στο Βενετόκλειο, το οποίο κατοχυρώθηκε στα χαρτιά στους «μελανολεύκους», απάντησε: «Το παιχνίδι με την Πάτρα δεν έχει χαθεί ακόμα και να δούμε εάν θα χαθεί, κι αυτό να γραφτεί παρακαλώ! Με τον Ουότερς μίλησα στο ημίχρονο που είχε μηδέν πόντους και έξι ασίστ και του είπα πως θέλω να μας οδηγήσει στη νίκη. Δεν ξέρω με ποιον τρόπο, το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσουμε. Η απάντησή του ήταν πως κι εκείνος το ίδιο ήθελε. Έχουμε χημεία σαν ομάδα, έχουμε καλούς χαρακτήρες κι αυτό αποτυπώνεται στο παρκέ».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Χριστόφορος Στεφανίδης: «Σήμερα (07/03), για να μην κρυβόμαστε, ανησυχούσαμε για το πώς θα εμφανιστούμε μετά τη χθεσινή απόφαση, αλλά πραγματικά ο χαρακτήρας αυτών των παιδιών και της ομάδας φάνηκε μέσα στο γήπεδο, πόσο συγκεντρωμένοι και πεισμωμένοι ήταν για αυτό το θετικό αποτέλεσμα. Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ σοβαρή ομάδα κι έπρεπε να κάνουμε καλό παιχνίδι, όπως και κάναμε για να κερδίσουμε. Όλοι κάναμε αυτό που έπρεπε μέσα στο γήπεδο, όμως ο Ουότερς έκανε παιχνίδι σαν στρατηγός! Σε ό,τι αφορά στα εξωαγωνιστικά, πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθεί η ομάδα, γιατί φαίνεται ξεκάθαρα από το βίντεο πότε γίνεται το περιβόητο φάουλ. Καλή συνέχεια στην Κηφισιά και πλέον μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αλλάζουμε στόχους. Αφού κατακτήσαμε το βασικό στόχο μας θα τα δώσουμε όλα για να μπούμε στα πλέι οφ, κάτι που έχει τρία χρόνια να συμβεί».



Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved