Λυκογιάννης: «Ακατάλληλο για καρδιακούς»

Λυκογιάννης: «Ακατάλληλο για καρδιακούς»

Βοήθησε και η τύχη για να καταφέρει ο Κολοσσός Ρόδου να επιβληθεί του Απόλλωνα Πατρών, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Οι νησιώτες επικράτησαν των «μελανολεύκων» στο Βενετόκλειο, για τη 18η αγωνιστική της Basket League, με τον προπονητή τους να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου: «Είναι πολλά αυτά που θέλω να πω. Αρχικά, σήμερα (28/02) έχει γενέθλια ο γιος μου και δεν έχει τύχει να τα χάσω ποτέ. Όμως, ο Θεός αποφάσισε να μας δώσει τη νίκη κι έτσι ο Θοδωρής πήρε χαρά από την τηλεόραση. Πριν μιλήσω για το παιχνίδι θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και μας βοήθησε πολύ, αλλά και τη διοίκηση για όσα έχει κάνει από την ημέρα που ήρθα, τους Κουγιό, Χατζηλαζάρου και Κόκκινο. Ξέραμε πως η Πάτρα είναι ομάδα που παίζει με διαφορετικό στιλ. Εμείς κάναμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, αλλά επειδή το ίδιο κάνει και ο Απόλλων στην επίθεση δεν τα πήγαμε τόσο καλά. Μάλιστα, ένας σημαντικός παίκτης για εμάς, ο Ουότερς, ήταν σε κακή ημέρα. Γενικά, κάναμε πολλά λάθη όταν ήμασταν μπροστά και παραλίγο να χάσουμε το ματς. Ήταν και η παράδοση που ήθελε την Πάτρα να νικάει πάντα. Ίσως σήμερα (28/02) να νίκησε και ο πιο τυχερός». Είπε ακόμα…

Για την εξέλιξη του ματς: «Έγινε πολύ όμορφο παιχνίδι για τους ουδέτερους, αλλά για όλους εμάς που παίζαμε δεν ήταν κατάλληλο για καρδιακούς. Σίγουρα, αυτή η νίκη θα μας απελευθερώσει για λίγο, αλλά το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα».

Για την εμφάνιση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη: «Ο Λαρεντζάκης είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης. Επειδή τον ήξερα από έφηβο, έχει στόφα παίκτη, αλλά η νοοτροπία του δεν είναι τόσο καλή και σε αυτό προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Να μπει, δηλαδή, σε μια άλλη διαδικασία. Ο Γιαννούλης έχει ταλέντο και φέτος έχει αρπάξει την ευκαιρία από τα μαλλιά και τα πηγαίνει πολύ καλά».

Εκ μέρους των παικτών το λόγο πήρε ο Χριστόφορος Στεφανίδης: «Σήμερα (28/02) πετύχαμε πολύ μεγάλη νίκη. Ξέραμε πόσο καλή και δύσκολη ομάδα είναι η Πάτρα, καθώς με το παιχνίδι της σε εξωθεί να κάνεις λάθη. Παρουσιάζεται συνεχώς διαφορετική και για αυτό εμείς βρεθήκαμε να παίζουμε με τρεις κοντούς ή τρεις ημίψηλους. Στο τέλος είδαμε ένα παιχνίδι… αλάνας, όπου ήμασταν μπροστά και παραλίγο να το χάναμε. Αυτό που έκανε ο Ουότερς με τις τρεις βολές στο τέλος, το κάνουν οι μεγάλοι παίκτες, καθώς δεν ήταν σε καλή ημέρα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Πιστεύω να το χάρηκε το παιχνίδι. Εμείς ήμασταν αναγκασμένοι να διαχειριστούμε την απουσία του Τσάμη και αυτή που προέκυψε στην πορεία με το Μανωλόπουλο. Συνεχίζουμε, γιατί πλέον είμαστε πολύ κοντά στον αρχικό στόχο μας. Ο Λαρεντζάκης πράγματι έκανε το καλύτερο παιχνίδι του, αλλά πιστεύω πως μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα. Είναι παίκτης με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που πρέπει να τον χαλιναγωγήσεις για να πάρεις το μάξιμουμ. Είναι προς τιμήν του που κάνει πολύ καλύτερο δεύτερο γύρο, σε σχέση με τον πρώτο».



Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved