Λυκογιάννης: «Κάθε αγώνας σημαντικός»

Λυκογιάννης: «Κάθε αγώνας σημαντικός»

Ο ρυθμός θα κρίνει την εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα στον Άρη και τον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Άρη Λυκογιάννη.

Οι νησιώτες δοκιμάζονται αύριο (22/11, 17.00) στο κεκλεισμένων των θυρών «Nick Galis Hall», για την 7η αγωνιστική της Basket League. «Όπως έχουμε πει κάθε αγώνας είναι σημαντικός. Τώρα, έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι σε μια καλή και δουλεμένη ομάδα, όπως είναι ο Άρης, αλλά εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε κανένα ματς χωρίς να το διεκδικούμε», παραδέχθηκε αρχικά ο προπονητής τους. Είπε ακόμα…

Για το «κλειδί» της νίκης: «Σίγουρα, ο ρυθμός. Θα πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να έχουμε σωστό αμυντικό τρανζίσιον και να παίρνουμε τα ριμπάουντ, γιατί αυτοί είναι τομείς που θα μας πιέσει ο Άρης».

Για τα δυνατά σημεία του Άρη: «Πρόκειται για ομάδα με γεμάτο πάγκο και πλούσια περιφερειακή γραμμή. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να φέρει φρέσκες λύσεις από τον πάγκο κυρίως στις θέσεις «1» και «2», ενώ ξέρει τι ζητάει τόσο όταν τρέχει στο ανοικτό γήπεδο όσο και όταν είναι σε κατάσταση πέντε εναντίον πέντε».

Για το πού θα στηριχθεί η ομάδα του: «Είχαμε μία εβδομάδα μπροστά μας για να προετοιμαστούμε και να βάλουμε κάποια καινούρια στοιχεία σε άμυνα και επίθεση. Κυρίως θέλαμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι στο μισό γήπεδο, γιατί εκεί είχαμε κάποιες αδυναμίες».

Ο Ζβόνκο Μπούλιαν, από την πλευρά των παικτών του Κολοσσού Ρόδου, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, καθώς προερχόμαστε από ήττα και με τον καινούριο προπονητή θέλουμε να κάνουμε νέο ξεκίνημα. Για αυτό θα πρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σημαντικό στοιχείο θα είναι η καλή άμυνα, αλλά και η ομαδικότητα. Ο Άρης διαθέτει πολύ καλή περιφέρεια, με αποτέλεσμα να σουτάρει καλά από το τρίποντο. Το άλλο σημαντικό του στοιχείο είναι το μεγάλο ροτέισον, καθώς έτσι μοιράζεται ο χρόνος μεταξύ των παικτών και δεν υπάρχει αρκετή κούραση. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να παίξουμε ομαδικά, πασάροντας στον ελεύθερο παίκτη στην επίθεση και δίνοντας βοήθειες στην άμυνα και τα ριμπάουντ».Στο 11,6% ανήλθε η ανεργία τον Οκτώβριο
Στο 11,6% ανήλθε η ανεργία τον Οκτώβριο
Γ' Εθνική: Μοιράστηκε το πριμ στον ΑΟ Χαλκίς για την ισοπαλία στα Τρίκαλα
Γ' Εθνική: Μοιράστηκε το πριμ στον ΑΟ Χαλκίς για την ισοπαλία στα Τρίκαλα
ΕΕ: Νέοι κανόνες ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης απορριμμάτων συσκευασίας
ΕΕ: Νέοι κανόνες ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης απορριμμάτων συσκευασίας
Super League 2: Προπονητής από «μέσα» για την Επισκοπή
Super League 2: Προπονητής από «μέσα» για την Επισκοπή