ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Nova «παίζουν μπάσκετ» μαζί

ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Nova «παίζουν μπάσκετ» μαζί

  Την έναρξη της συνεργασίας τους ενόψει της νέας σεζόν στη Basket League παρουσίασαν πριν από λίγη ώρα σε συνέντευξη Τύπου ΚΑΕ Παναθηναϊκός και Nova.

Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του νταμπλούχου Ελλάδας στο πρωτάθλημα της σεζόν 2014-15 θα προβάλλονται απευθείας από τα κανάλια της Nova και οι δύο πλευρές παρουσιάζουν τη συνεργασία τους σε εκδήλωση που γίνεται στην αίθουσα VIP του ΟΑΚΑ.

Στο πάνελ για την παρουσίαση βρέθηκαν η γενική διευθύντρια πλατφόρμας και προγράμματος των καναλιών Nova Κατερίνα Κασκανιώτη, ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, και ο αρχηγός της ομάδας των «πρασίνων» Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η κα. Κασκανιώτη ξεκίνησε την τοποθέτησή της λέγοντας:

«Είναι μια όμορφη μέρα για μας, που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με μια από τις πιο μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, τον Παναθηναϊκό. Είμαστε κοντά εδώ και εννέα χρόνια λόγω της Euroleague, αλλά πλέον ερχόμαστε πιο κοντά και μέσω των αγώνων πρωταθλήματος. Ερχόμαστε όμως πιο κοντά και λόγω κοινής φιλοσοφίας και για το πώς βλέπουμε το μπάσκετ. Η συνεργασία μας με τον Παναθηναϊκό μας ανοίγει δρόμους για το πώς θα προβάλλεται το μπάσκετ από τα κανάλια Novasports.

Φέτος εισάγουμε μια καινούργια ζώνη, κάθε Σάββατο στις 5μμ, καθώς εκείνη την ώρα θα γίνεται ενημέρωση για τα πέντε από τα επτά παιχνίδια της Α1, σε συνεργασία με τον ΕΣΑΚΕ. Πέντε παιχνίδια στις 5 του Σαββάτου, είναι το μότο για τη νέα σεζόν, προκειμένου να δίνουμε ένα ραντεβού με τους φίλους του μπάσκετ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που δεν μπόρεσε να είναι εδώ σήμερα, τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο, καθώς το τελευταίο τρίμηνο συνεργαστήκαμε άψογα για όσα θα μπορέσετε να δείτε στις οθόνες σας τη νέα σεζόν».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάνος Παπαδόπουλος, λέγοντας: «Εκφράζουμε την ικανοποίησή μας γι’ αυτή τη συμφωνία, καθώς οι άνθρωποι που εργάζονται στα κανάλια είναι κοντά στο άθλημα και το αγαπούν. Αυτή ήταν και επιθυμία του Φίλιππου Συρίγου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να είναι στα κανάλια καθώς μπορούν να δώσουν βοήθεια στο μπάσκετ. Ελπίζω αυτή η συνεργασία να κρατήσει για χρόνια».

Τελευταίος μίλησε ο αρχηγός της ομάδας του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, που τόνισε τη σημασία της συνεργασίας: «Είναι όμορφη στιγμή για την ομάδα και το ελληνικό μπάσκετ. Τόσα χρόνια η Nova στηρίζει το μπάσκετ και είναι κοντά στο άθλημα. Εύχομαι να συνεχιστεί η συνεργασία για πολλά χρόνια. Είναι σημαντικό στις δύσκολες στιγμές που περνά ο ελληνικός αθλητισμός και κυρίως το ελληνικό μπάσκετ να γίνεται αυτή η συνεργασία».

Για το αν υπάρχει πλάνο να γίνει συνεργασία και με τον Ολυμπιακό, η κα Κασκανιώτη επισήμανε: «Υπάρχουν συνομιλίες με ΚΑΕ Ολυμπιακός, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι νεότερο».

Σε ερώτηση για την απελευθέρωση της μετάδοσης των αγώνων, απάντησε: «Είναι πολύ θετικό που έγινε τελικά, καθώς ισχύει σε όλες τις υπόλοιπες χώρες στην Ευρώπη».



ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
ΑΕΚ: Η ευεργετική διακοπή για Λιβάι και ο στόχος του Αλμέιδα
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
NBA: Οι Μάβερικς λύγισαν τους Κλίπερς και προκρίθηκαν, ισοφάρισαν οι Μάτζικ
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Τραγωδία για Βλάντο Τζούροβιτς - Εντοπίστηκε νεκρός ο γιός του σε δάσος στο Βελιγράδι
Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
Ολυμπιακός: Το... σύνθημα Μαρινάκη στα αποδυτήρια μετά το θρίαμβο με Άστον Βίλα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved