Παναθηναϊκός: Τα... πορτοφόλια του Διαμαντίδη (photos)
Έτοιμος για ακόμη μια σημαντική επίδοση στην καριέρα του είναι στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανελευσινιακό στην Ελευσίνα για τη 15η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ ο Δημήτρης Διαμαντίδης.
Ο αρχηγός του Εξάστερου χρειάζεται τρία κλεψίματα για να φτάσει τα 700 στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και δεν αποκλείεται να το καταφέρει εναντίον του συγκροτήματος του Γιώργου Σκαραφίγκα.
Ο έμπειρος γκαρντ των νταμπλούχων Ελλάδας συνηθίζει τα τελευταία χρόνια να παίρνει... ταυτότητες και... πορτοφόλια των αντίπαλων παικτών πέρα από τα άλλα πολλά πράγματα που κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Παναθηναϊκός έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και βλέπει τα παιχνίδια στην Ελλάδα ως ένα καλό τεστ για την Ευρωλίγκα.
Δείτε τις φωτογραφίες με όσα έκανε ο Διαμαντίδης στην Κωνσταντινούπολη: