Παναθηναϊκός: Το rotation της πρόκρισης

Παναθηναϊκός: Το rotation της πρόκρισης

Κόντρα στο Περιστέρι όλα κύλησαν ρολόι και οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ανάλογα αποτελέσματα και την Πέμπτη το βράδυ στο Μπάμπεργκ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει κάθε λόγο να είναι απόλυτα ικανοποιημένος για όσα συνέβησαν χθες το απόγευμα στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ελάχιστες ημέρες πριν από τον… τελικό της Γερμανίας, κόντρα στην Μπάμπεργκ με φόντο την πρόκριση στους «8» της Ευρωλίγκας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού απέδειξαν ότι είναι πανέτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση.

Για την 21η αγωνιστική της Α1 ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε το Περιστέρι και έκανε έναν… υγιεινό περίπατο στο άδειο και «ψυχρό» κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Όμως το μεγάλο θέμα δεν ήταν η νίκη, που ήταν αναμενόμενο να έρθει, αλλά η πάρα πολύ καλή εικόνα όλων των παικτών του «τριφυλλιού».

Ο «Άρτζι» ήξερε καλά πως ο αγώνας με την πρώην ομάδα του ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες της πρώτης… γραμμής και να τεστάρει την κατάσταση των παικτών που συνήθως έρχονται από τον πάγκο. Και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά.

Ο Γιαννόπουλος ντύθηκε… Διαμαντίδης

Ο Διαμαντίδης καθόταν στην άκρη του πάγκου με πολιτικά και έβλεπε τους Βασίλη Ξανθόπουλο και Χάρη Γιαννόπουλο να ξεκινούν στην πεντάδα της ομάδας του. Ενδεικτικό των προθέσεων του Αργύρη Πεδουλάκη. Το rotation δούλεψε… σαν ελβετικό ρολόι, αφού όποιος πάτησε παρκέ έκανε το χρέος του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν αγωνίστηκε για πάνω από 25:07. Τον χρόνο, δηλαδή, του Χάρη Γιαννόπουλου που ήταν ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από πλευράς γηπεδούχων. Γκιστ, Μπανκς, Λάσμε και Μπράμος αγωνίστηκαν από 20:24 μέχρι 23:01, ενώ τα 19:58 του Ματσιούλις και τα 17:25 του Ρόκο Λένι Ούκιτς, αποδείχθηκαν… χρυσά τόσο για τον Λιθουανό και τον Κροάτη όσο και για τον «Άρτζι» ο οποίος… έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση.

Ετοιμάζει βαλίτσες για… πρόκριση

Η επιτυχία του rotation γίνεται ακόμα πιο σημαντική αν αναλογιστεί κανείς πως ο Παναθηναϊκός μέσα στις επόμενες 11 ημέρες έχει να δώσει δύο ευρωπαϊκούς… τελικούς, στην Γερμανία κόντρα στην Μπάμπεργκ και στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Όμως, όλα στην ώρα του.

Το ματς με το Περιστέρι τελείωσε. Ο Παναθηναϊκός στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, έβγαλε το χρέος του και από σήμερα το μυαλό βρίσκεται μόνο στην Μπάμπεργκ. Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους το πρώτο match ball πρόκρισης αφού με νίκη απέναντι στην ομάδα του Κρις Φλέμινγκ θα σφραγίσουν και μαθηματικά την είσοδό τους στις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved