«Χρονιά που σου μένει χαραγμένη»

«Χρονιά που σου μένει χαραγμένη»

Οι δύο παίκτες της Καβάλας, συμφωνούν πως η φετινή χρονιά είναι από τις καλύτερες της καριέρας τους

Η φετινή σεζόν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς για την Καβάλα και πεποίθηση του αρχηγού της ομάδας Χριστόφορου Στεφανίδη είναι ότι με την ολοκλήρωσή της, «Θα είναι μια χρονιά που θα θυμάμαι. Θα είναι από τις καλύτερες που είχα, σε ότι αφορά τη συνοχή και το κλίμα της ομάδας». Για το άριστο κλίμα που υπάρχει στην Καβάλα μίλησε και ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο οποίος ενσωματώθηκε σχετικά αργά στο ρόστερ της.

Καραποστόλου: «Η σχέση με τους ξένους είναι όπως με τους Έλληνες, πάρα πολύ καλές. Σε αυτό βοηθάει πολύ και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην περιφέρεια. Όλοι είναι κοντά στην ομάδα. Ότι θέλουμε και ότι χρειαζόμαστε το έχουμε».
Στεφανίδης: «Είναι άριστες οι σχέσεις μας. Δεν είναι εύκολο να έχεις και καλούς χαρακτήρες, καλά παιδιά και πολύ προσιτούς για παρέα Αμερικάνους ή κοινοτικούς. Είναι δύσκολο να κολλήσεις με ανθρώπους με εντελώς διαφορετική φιλοσοφία, όμως φέτος στην ομάδα έχει γίνει και αυτό. Επίσης, η διοίκηση είναι τίμια και καθαρή. Το προπονητικό επιτελείο δουλεύει όλη μέρα στο γήπεδο και είναι άνθρωποι σωστοί και σοβαροί και τρίτον οι συμπαίκτες μου μέσα στην ομάδα, διαμορφώνουν μία ατμόσφαιρα και ένα κλίμα τα οποία κάνουν ένα παίκτη να νιώθει άνετα».

Πόσο ρόλο έχει παίξει σε αυτό ο προπονητής σας;
Στεφανίδης: «Θεωρώ καθοριστικό. Πείθει τους παίκτες, δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο σε ότι αφορά το μπασκετικό κομμάτι. Είναι καθοριστικό το πως το προπονητικό επιτελείο θα κατανείμει τους ρόλους ώστε και οι παίκτες να είναι ευχαριστημένοι και πεπεισμένοι ότι πρέπει να κάνουν αυτά τα πράγματα. Το ομαδικό πνεύμα είναι εκείνο που μας έχει περάσει περισσότερο ο προπονητής. Ο καθένας έχει κάποιο ρόλο στην ομάδα, ο οποίος είναι εξίσου σημαντικός είτε με το να είναι το πρώτο ή το τελευταίο… βιολί».
Καραποστόλου: «Συμφωνώ απόλυτα με το Χριστόφορο και γενικότερα την εικόνα της ομάδας προς τα έξω, την έχει διαμορφώσει ο προπονητής. Εκείνο που μας έχει περάσει περισσότερο ο προπονητής είναι να θυσιάζουμε το εγώ για το εμείς».



Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Μίλτος Τεντόγλου: Αυτός είναι ο πρώτος αγώνας του στο 2026
Πού θα δείτε Μακάμπι-Παναθηναϊκός, Φερεντσβάρος-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Μπέτις και Εφές-Ολυμπιακός
Αθλητικές μεταδόσεις: Το πρόγραμμα της ημέρας (22/1)
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
Όλα τα γκολ στα ματς του Champions League - Βίντεο
NBA: Ελεύθερη πτώση για τους Μπακς, απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Τα αποτελέσματα και τα highlights
NBA: Ελεύθερη πτώση για τους Μπακς, απελπιστικά μόνος ο Γιάννης - Τα αποτελέσματα και τα highlights
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved