Περιμένει την ασφαλιστική ενημερότητα το Περιστέρι
Μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας θεωρούν στο Περιστέρι πως θα έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν ασφαλιστική ενημερότητα.
Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Στέφανος Κιουριτζόγλου θα κάνει τα επόμενα βήματα που απαιτούνται ώστε να κατατεθεί πλήρης, για να εγκριθεί, ο φάκελος στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Στα δυτικά προάστια είναι αισιόδοξοι πως δεν θα δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και η ομάδα θα πάρει κανονικά το πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα.
Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κουστένης έχει ενημερωθεί πως το ρόστερ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα αποτελείται στη συντριπτική πλειονότητά του από «οικονομικούς» Έλληνες παίκτες κι αν σε βάθος χρόνου περισσέψουν κάποια χρήματα δεν αποκλείεται να γίνουν 1-2 κινήσεις από την αγορά των ΗΠΑ.