Μπαρτζώκας: «Φτηνά λάθη»

Μπαρτζώκας: «Φτηνά λάθη»

Στη σοβαρότητα του Ολυμπιακού και το χαμηλό επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος εστίασε με δηλώσεις του ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο προπονητής του Πανιωνίου μετά το παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» υπογράμμισε: «Ηταν σοβαρός ο Ολυμπιακός. Επαιξε με παιδιά που είχαν μεγαλύτερη διάθεση στο τέλος. Εμείς πρέπει να πείσουμε τους παίκτες μας για την προσέγγιση του συγκεκριμένου αγώνα. Θέλαμε να μείνουμε στο ματς, αλλά κάναμε φτηνά λάθη. Η άμυνα του Ολυμπιακού ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε περισσότερο λάθη λόγω του φόβου για την φανέλα απέναντι μας. Αξίζουμε να παίζουμε περισσότερο χρόνο καλά και να διεκδικούμε κάτι παραπάνω. Δεν μιλάω φυσικά για το σημερινό παιχνίδι. Είναι σημαντικό για εμάς το ματς με τον Πανελλήνιο».

Σε ερώτηση για το πόσο αμφίρροπο είναι το πρωτάθλημα από την τρίτη θέση και κάτω με αφορμή την νέα νίκη του Αμαρουσίου σχολίασε ότι «η συζήτηση που γίνεται φέτος έχει αφορμή αυτό. Κάθε ομάδα για να κάνει καλή πορεία έχει σχέση με πολλά πράγματα. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ανταγωνιστικότητα, αλλά το επίπεδο είναι χαμηλό. Όποιος δεν το βλέπει, εθελοτυφλεί».

Από την πλευρά των παικτών, ο δανεικός από τον Ολυμπιακό, Χάρης Γιαννόπουλος, τόνισε ότι «ξεκινήσαμε δυνατά το παιχνίδι, όπως είχαμε πει. Στην άμυνα είχαμε όμως, κάποια προβλήματα. Ο Ολυμπιακός ξέφυγε με +10, ανέβηκε η αυτοπεποίθηση του, κάναμε κάποια εύκολα λάθη, ανέβηκε η διαφορά και έτσι έφθασε ο Ολυμπιακός στην νίκη. Πρέπει από εδώ και πέρα να πηγαίνουμε για την νίκη σε κάθε αγώνα».



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (20/02) - «Ανδρέα μπορείς»
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (20/02) - «Ανδρέα μπορείς»
Final 8: Αιώνια «μάχη» για 13η φορά, «πράσινη» η υπεροχή
Final 8: Αιώνια «μάχη» για 13η φορά, «πράσινη» η υπεροχή
Πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σεπ Πιόντεκ
Πένθος στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Σεπ Πιόντεκ
Αττική Οδός: Στην κυκλοφορία και πάλι το τμήμα που είχε κλείσει για εργασίες
Αττική Οδός: Στην κυκλοφορία και πάλι το τμήμα που είχε κλείσει για εργασίες
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved