Οι στιγμές της 1ης αγωνιστικής (photos)

Οι στιγμές της 1ης αγωνιστικής (photos)

Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική της φετινής Superleague και το Onsports σας παρουσιάζει τα ups και τα down από αυτή.

Από την αρχή, το φετινό πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Αρκετές ομάδες κατάφεραν στο… παρά ένα να πάρουν την αδειοδότηση με αποτέλεσμα να έχουν από νωρίς περιπέτειες. Εκτός αυτού, με την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής ξεκίνησε και η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που θα συνεχιστεί στα δικαστήρια.

Το Onsports έχοντας άποψη για τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής σας παρουσιάζει τα ups και τα down από αυτή.

UPS

Παναθηναϊκός – Λουκάς Βύντρα

Κατά καιρούς, ο Λουκάς Βύντρα έχει βρεθεί στο στόχαστρο των φίλων του Παναθηναϊκού. Μερικές από αυτές τις φορές για άδικο λόγο, αλλά αυτό έχει μικρή σημασία. Ο Έλληνας διεθνής στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος έδειξε πως έχει τις ηγετικές ικανότητες και με κίνηση α λα Σισέ έδωσε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του επί του Λεβαδειακού.

ΑΕΚ – Τόπο στα νιάτα και… Ένωση

Τα τελευταία χρόνια, η ΑΕΚ προσπάθησε με αρκετούς τρόπους να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Άλλες τα κατάφερε και άλλες όχι. Η προσπάθεια αυτή, γινόταν κατά βάση από ξένους και έμπειρους ποδοσφαιριστές με τους νεαρούς παίκτες να μην έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ακόμα και από σπόντα, φέτος είναι αναγκασμένη να στηριχτεί σε νεαρά παιδιά που στην πρώτη αγωνιστική, παρά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης, κατάφεραν να δείξουν πως μπορούν να κάνουν το κάτι παραπάνω στην καριέρα τους και να κρατήσουν ψηλά την Ένωση. Ο κόσμος για πρώτη φορά μετά το 2004, χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών παρά την ήττα τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ολυμπιακός – Αριέλ Ιμπαγάσα

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Αργεντινός μέσος του Ολυμπιακού. Για ακόμα μία σεζόν δείχνει ακούραστος και έτοιμος να οδηγήσει στους τίτλους τους πρωταθλητές. Απέναντι στη Βέροια έκανε μεγάλη εμφάνιση και με τις ηγετικές του ικανότητες έδειξε για ακόμα μία φορά πως όσο και να περάσουν τα χρόνια, αυτός παραμένει σταθερή αξία για τους «ερυθρόλευκους».

ΟΦΗ – Ξάνθη – Τάσος Κάκκος

Η δουλειά του διαιτητή είναι να κρατάει την τάξη εντός αγωνιστικού χώρου και να παίρνει σημαντικές αποφάσεις που δεν θα ευνοήσουν μία από τις δύο ομάδες.  Ο Κερκυραίος διαιτητής όμως, χωρίς να το θέλει λίγο έλειψε να δώσει μία πολύ σημαντική νίκη στον ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, όταν προσπάθησε να αποφύγει την μπάλα, με εκπληκτικό τακουνάκι που θα ζήλευε και ο Ριβάλντο έβγαλε μόνο του τον Βασίλη Κουτσιανικούλη, ο οποίος για καλή τύχη της Ξάνθης αστόχησε.

Ατρόμητος

Από τις σταθερές ομάδες του περυσινού πρωταθλήματος ήταν ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου μπαίνει σε νέα εποχή με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο της. Παρόλα αυτά, η αλλαγή προπονητή δεν έχει φανεί αρκετά και επί της Κέρκυρας έκανε μία ανάλογη εμφάνιση με τις περυσινές παίρνοντας τη νίκη με 2-0 που ήταν η μοναδική «καθαρή» για την 1η αγωνιστική.

ΠΑΟΚ – Στέφανος Αθανασιάδης

Πέρυσι, ήταν ο Αντρέ Βιεϊρίνια αυτός που ηγούταν της επιθετικής γραμμής του ΠΑΟΚ. Φέτος, ο Γιώργος Δώνης είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπει τον Στέφανο Αθανασιάδη να βρίσκεται σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ έχει πετύχει πέντε τέρματα με το τελευταίο του επί της Πανθρακικού να είναι εντυπωσιακό και να δίνει τη σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Πανιώνιος – Άρης – Παπούτσι από τον τόπο σου

Έπρεπε να περάσουν 22 ολόκληρα χρόνια για να παραταχθούν δύο ομάδες από την Ελλάδα, μόνο με Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αυτό έγινε στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος και Άρης εμπιστεύτηκαν την τύχη της ομάδας μόνο σε ποδοσφαιριστές από την Ελλάδ.

Down

ΑΕΚ – Δημήτρης Κωνσταντόπουλος

Μεγάλη ήταν η προσπάθεια των νεαρών ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που αρκετοί από αυτούς αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στην πρώτη κατηγορία. Παρόλα αυτά, η Ένωση την πάτησε από τον πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος μετά την πολύ καλή περυσινή σεζόν του, δεν μπήκε θετικά για φέτος, κάνοντας ένα τραγικό λάθος που στοίχισε από την ομάδα του το θετικό αποτέλεσμα.

Βέροια – Ολυμπιακός – Διαιτησία

Καλύτερη θα μπορούσε να είναι η διαιτησία στην αναμέτρηση της Βέροιας με τον Ολυμπιακό για την 1η αγωνιστική όπου οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 2-1. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για το ακυρωθέν γκολ που άδικα δεν μέτρησε ως οφσάιντ, την ώρα που ο Ολυμπιακός ζητούσε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Νίκο Γεωργέα ο οποίος θα μπορούσε να είχε αποβληθεί.

ΠΑΟΚ – Έλλειψη του κόσμου

Ύστερα από αρκετά χρόνια η Τούμπα δεν ήταν «καυτή» όπως συνηθίζεται. Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο «δικέφαλος» φιλοξένησε τον Πανθρακικό, ωστόσο η εικόνα στις κερκίδες του γηπέδου ήταν απογοητευτική με λιγοστούς φίλους της ομάδας να βρίσκονται στο γήπεδο.

Πανιώνιος – Άρης – Νεύρα

Μπορεί στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Άρη να υπήρξαν μόνο Έλληνες ποδοσφαιριστές, ωστόσο το καλό κλίμα που υπήρχε για το γεγονός αυτό, χάλασε προς τα τελευταία λεπτά. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν τήρησαν το fair play με αποτέλεσμα να υπάρξει συμπλοκή ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων με το παιχνίδι να τελειώνει με δέκα κίτρινες  κάρτες και δύο κόκκινες.



Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Περιμένει προτάσεις για να επιλέξει την καλύτερη ο Πογιέτ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Τελειώνει ο Μόγιες απ’ την Γουέστ Χαμ
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Η έκπληξη της Βίκυς Κάνουρα στον Γιώργο Τζαβέλλα
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Premier League: Διαιτητής με κάμερα στο Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved