Κετσπάγια: «Φαβορί η ΑΕΚ»

Κετσπάγια: «Φαβορί η ΑΕΚ»

Ο Γεωργιανός τεχνικός μίλησε στο Onsports για τις αναμετρήσεις της ΑΕΚ με την Ντιναμό Τιφλίδας, χαρακτηρίζοντας την «Ένωση» ως φαβορί.

Στο άκουσμα της κλήρωσης για την ΑΕΚ, η οποία θα βρει στον δρόμο της την Ντιναμό Τιφλίδας, το μυαλό όλων πήγε άμεσα στον Τιμούρ Κετσπάγια. Ο Γεωργιανός τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της χώρας του και από εκεί πήρε την μεταγραφή για την ΑΕΚ και κυνήγησε το όνειρό του.

Το Onsports ήρθε σε επικοινωνία με τον νυν τεχνικό της Εθνικής ομάδας της Γεωργίας, ο οποίος χαρακτήρισε την ΑΕΚ ως φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

«Σίγουρα η ΑΕΚ είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Έχει μεγαλύτερη εμπειρία από την Ντιναμό και πιο δυνατό ρόστερ για να πάρει και το εισιτήριο. Βέβαια, στο ποδόσφαιρο είναι όλα πιθανά. Αν υποτιμήσει η ΑΕΚ την αντίπαλό της θα πέσει θύμα έκπληξης», μας είπε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Στη συνέχεια δεν θέλησε να μας πει τα μυστικά της Ντιναμό, καθώς θεώρησε ότι θα ήταν… προδοσία προς την ομάδα της χώρας του. «Δεν θα ήταν σωστό να σας πω τις αδυναμίες της και τα δυνατά της σημεία. Πλέον η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και ο τεχνικός της ΑΕΚ μπορεί να μάθει τα πάντα για την ομάδα, ειδικά την στιγμή που έχει δώσει τόσα παιχνίδια για τα προκριματικά», είπε.

Για το αν έχει ξεχωριστή σημασία για τον ίδιο το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς πρόκειται για δύο ομάδες των οποίων έχει φορέσει την φανέλα είπε: «Σίγουρα θα δω τα παιχνίδια. Θα έχουν πολύ ενδιαφέρον και μου αρέσει που έχω παίξει και στις δύο», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια φάνηκε να παίρνει το μέρος της Ντιναμό Τιφλίδας.

«Η Ντιναμό Τιφλίδας είναι η ομάδα που υποστήριζα από πολύ μικρός. Ήταν πάντα το όνειρό μου να αγωνιστώ σε αυτήν και τελικά τα κατάφερα. Ήταν η ομάδα που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη και δεν θα μπορούσα με τίποτα να υποστηρίξω την αντίπαλή της ομάδα. Η Ντιναμό είναι ξεχωριστό κομμάτι στην ζωή μου και θα ήθελα να την δω στους ομίλους. Και η ΑΕΚ είναι ξεχωριστή για εμένα, γιατί κατέκτησα τίτλους και από εκεί πήγα στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Βέβαια, είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα που έφτασε μέχρι εδώ και η ΑΕΚ σίγουρα παραμένει το απόλυτο φαβορί».{textlink}

Για την γνώμη του για την αντίπαλο της ΑΕΚ είπε: «Είναι μία νέα ομάδα με έναν Ισπανό προπονητή. Σίγουρα θα είναι πιο έτοιμη από την ΑΕΚ γιατί έχει παίξει αρκετά επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Αν την υποτιμήσει η ΑΕΚ σίγουρα θα έχει πρόβλημα. Ελπίζω να γίνουν δύο πολύ καλά παιχνίδια και να τα ευχαριστηθούν οι φίλοι των δύο ομάδων».

Τέλος μας μίλησε και για τα προκριματικά του Euro, όπου στον όμιλό μας αντίπαλος είναι η Γεωργία. «Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά στην πρόκριση. Μένουν ακόμα κάποια παιχνίδια και η ομάδα μου έχει μαθηματικές ελπίδες. Εμείς θα χτυπήσουμε όλα τα ματς, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, γιατί θέλουμε και συνδυασμό αποτελεσμάτων, αλλά δεν σταματάμε να ελπίζουμε», κατέληξε ο Τιμούρ Κετσπάγια.



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved