Απόλλων και Εθνικός Γαζώρου για Super League!

Απόλλων και Εθνικός Γαζώρου για Super League!

Οι νεοφώτιστοι Σερραίοι πέτυχαν στα Γιαννιτσά την 4η σερί νίκη τους και παραμένουν μαζί με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» (1-0 την Καβάλα) στην κορυφή της βαθμολογίας της Football League - Νίκες και για Ψαχνά, Καλλιθέα - Φουλ της… ισοπαλίας στα άλλα ματς...

Σε μια στείρα αγωνιστική που μόλις τέσσερα ματς είχαν νικητή και σημειώθηκαν 6 ισοπαλίες, οι τέσσερις μάλιστα εξ αυτών χωρίς γκολ, ο Εθνικός Γαζώρου νίκησε μέσα στα Γιαννιτσά την τοπική Αναγέννηση με 1-0 και παρέμεινε πρώτος στη βαθμολογία με 18 βαθμούς, μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος επικράτησε με το ίδιο σκορ της Καβάλας στην Ριζούπολη, στην αναμέτρηση που ολοκλήρωσε την 10η αγωνιστική.

Ο Εργοτέλης στραβοπάτησε στο Παγκρήτιο, όπου παραχώρησε λευκή ισοπαλία στον Φωκικό σε ένα παιχνίδι που τελείωσε με επεισόδια και σύρραξη, καθώς οι Κρητικοί θεωρούν πως οι αντίπαλοί τους έκαναν καθυστερήσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Οι Κρητικοί έμειναν έτσι στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς.

Σπουδαία νίκη στα Ψαχνά πέτυχε ο τοπικός Ηρακλής με 2-1 επί του Βύζαντα Μεγάρων που τον έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, όσους έχουν τα Γιαννιτσά (μετά την ήττα από τον Γάζωρο), η Λάρισα (έχει ρεπό αυτή την αγωνιστική), ο Ολυμπιακός Βόλου που επίσης στραβοπάτησε παραχωρώντας λευκή ισοπαλία στον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό.

Στις Σέρρες, ο Πανσερραϊκός παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Θρασύβουλο με την ομάδα της Φυλής να διατηρεί την υπέρ του παράδοση. Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου μπορεί να μην έχει πετύχει ακόμα νίκη αλλά δεν χάνει κιόλας, καθώς μετρά έξι σερί ισοπαλίες.

Η Παναχαϊκή δεν κατάφερε να κερδίσει στο ντεμπούτο του Ανδρέα Ζήκου αφού μπορεί να προηγήθηκε στην Επανομή, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε από τη γηπεδούχο ομάδα στο τελικό 1-1 που αποτελεί την 5η φετινή ισοπαλία για τους Πατρινούς.

Στη Κατερίνη ο Πιερικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ ήρθε τελικά ισόπαλος 1-1 με την Καλλονή κι έτσι ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς δεν κατάφερε ούτε στο δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο των «μελανόλευκων» να πάρει τη νίκη.

Στο 0-0 έμειναν και στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής με τη Δόξα Δράμας σε ένα παιχνίδι που έγινε σε κάκιστο αγωνιστικό χώρο και ακολούθησαν αποδοκιμασίες και λαϊκά δικαστήρια.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής:

Hρακλής - Δόξα Δράμας 0-0

Ολυμπιακός Βόλου – Παναιτωλικός 0-0

Πιερικός - ΑΕΛ Καλλονής 1-1

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Εθνικός Γαζώρου 0-1

Αναγέννηση Επανομής – Παναχαϊκή 1-1

Ηρακλής Ψαχνών - Βύζας Μεγάρων 2-1

Πανσερραϊκός – Θρασύβουλος 0-0

Εργοτέλης – Φωκικός 0-0

Καλλιθέα - Νίκη Βόλου 1-0

Απόλλων Σμύρνης - Καβάλα 1-0

Δείτε τη βαθμολογία της Football League EΔΩ

Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων όπως σάς τη μετέδωσε το Onsports:

{coveritlive}fd63a130db{/coveritlive}



ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
ΑΕΚ: Πληρώθηκαν κι επιστρέφουν στις προπονήσεις
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Super League 2: Υποβιβάστηκε ο Ολυμπιακός Β’, κυνηγά θαύμα ο Παναθηναϊκός Β'
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο κομβικός ρόλος του Εργκίν Αταμάν - Έκτο Final Four με τρίτη διαφορετική ομάδα
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
Μεντιλίμπαρ: «Όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved