Σικάγο Μπουλς: Έξω ο Ρόουζ, νέο πρόβλημα με Μπάτλερ

Σικάγο Μπουλς: Έξω ο Ρόουζ, νέο πρόβλημα με Μπάτλερ

Από νωρίς αποκλείστηκε ο Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο σε προχθεσινό ματς.

Αποχώρησε πρόωρα από τον αγώνα με τους Τορόντο Ράπτορς και δεν θα παίξει σήμερα (16/11, 03:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «United Center». Στο μεσοδιάστημα αρκέστηκε σε γυμναστικές ασκήσεις, οπότε δεν προκαλεί εντύπωση ο παραγκωνισμός του, κυρίως αν συνυπολογιστούν πρόσφατες δηλώσεις του για επιπλέον προσοχή στην υγεία του για τη ζωή του μετά το μπάσκετ. Απόψε, πάντως, ο Κερκ Χάινριχ θα είναι βασικός μπροστά από τον Άαρον Μπρουκς, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα για το ματς με τους ελλιπέστατους Ιντιάνα Πέισερς, αν και οι «ταύροι» αποκάλυψαν πως ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό αστράγαλο.

Από την άλλη, οι Πέισερς έκριναν αρχικά αμφίβολους και στη συνέχεια απέκλεισαν τους Ρόντνι Στάκι (πόδι) και Σι Τζέι Μάιλς (γάμπα), ενώ επιβεβαιώθηκε πως οι Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος) και Σι Τζέι Ουότσον θα μείνουν έξω μαζί με τους Πολ Τζορτζ (πόδι) και Τζορτζ Χιλ (γόνατο). Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (16/11, 02:30), οι «πτερόσαυροι» υποδέχονται τους Γιούτα Τζαζ στο «Air Canada Centre», ενώ ο Λάντρι Φιλντς (ίωση) θα τεθεί στη διάθεση του Ντουέιν Κέισι έπειτα από απουσία δύο αγώνων. Επίσης, ο Γκρέιβις Βάσκεθ κρίθηκε αμφίβολος λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αλλά θα παίξει κανονικά.

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Ντουέιν Κέισι θέλησε να στηρίξει τον Γιόνας Βαλαντσίουνσας, παρά τις μέτριες εμφανίσεις του από το ξεκίνημα της regular season του 2013-14. Στα των «μορμόνων», ο Ρόντνι Χουντ (πόδι) αποκλείστηκε εκ νέου, αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Κουίν Σνάιντερ. Τις υπηρεσίες του Νικ Καλάθη (τιμωρία) θα στερηθεί εκ νέου ο Ντέιβ Γέργκερ, ο οποίος μπορεί να υπολογίσει τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού για το σημερινό ματς (16/11, 03:00) των Μέμφις Γκρίζλις με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «FedEx Forum». Από τα «πιστόνια», ο Τζόντι Μικς (μέση) θα μείνει έξω, αλλά ο Κάρτιερ Μάρτιν (πόδι) δείχνει πλέον έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Αύριο (16/11, 20:00), οι Νιου Γιορκ Νικς υποδέχονται τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Madison Square Garden» και ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα γυρίσει έπειτα από το ρεπό στον χθεσινό αγώνα με τους Τζαζ, αλλά ο Ιμόν Σουμπέρτ (ισχίο) απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση και αναμένεται να χάσει τουλάχιστον το αυριανό παιχνίδι. Θυμίζουμε πως ανέτοιμοι παραμένουν οι Χοσέ Καλντερόν (γάμπα) και Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), ενώ οι «σβόλοι» ίσως στερηθούν των υπηρεσιών του Ράντι Φόι (γόνατο) για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Τέλος αναφέρουμε πως στο χθεσινό παιχνίδι των Νάγκετς με τους Πέισερς, ο Γκάρι Χάρις έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με… 13 πόντους αγωνιζόμενος κοντά στην πόλη που γεννήθηκε.



ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved