Ιντιάνα Πέισερς: Παίζει και επίσημα ο Πολ Τζορτζ!

Ιντιάνα Πέισερς: Παίζει και επίσημα ο Πολ Τζορτζ!

Μέσω σημερινής συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε πως ο Πολ Τζορτζ των Ιντιάνα Πέισερς είναι έτοιμος για επιστροφή στη δράση.

Θα παίξει για πρώτη φορά στη regular season του 2014-15 ενισχύοντας την ομάδα του στον αυριανό αγώνα (06/04, 01:00) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Bankers Life Fieldhouse». Εξάλλου ξεπέρασε σοβαρό τραυματισμό στο δεξί πόδι, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος, ο Φρανκ Βόγκελ και ο Λάρι Μπερντ στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Μέσα σε όλα, ο 24άχρονος γκαρντ/φόργουορντ εξέφρασε ελπίδα για παρουσία δέκα με δεκαπέντε λεπτών στο αυριανό ματς, στο οποίο θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην προσπάθεια για πρόκριση στα φετινά playoffs του NBA. Παράλληλα, πάντως, ο πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, δηλώθηκε αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, επειδή παραμένει μακριά από το 100% με αφορμή ενοχλήσεις στον δεξιό αγκώνα.

Για τους Χιτ προηγείται αποψινό ματς (05/04, 02:30) με τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Palace», όπου θα δώσουν το παρών οι Ντουέιν Ουέιντ (γόνατο) και Ουντόνις Χάσλεμ (ίωση), αφού έδειξαν ετοιμοπόλεμοι στο πρωινό ζέσταμα. Αντίθετα, οι Κρις Μπος (ίωση) και Σαμπάζ Ναπίερ (ισχίο) θα μείνουν έξω μαζί με τον Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο), ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν θα ξαναπαίξει φέτος διαψεύδοντας ενδείξεις περί άμεσης επιστροφής στη δράση. Μέσα σε όλα, ο Μάριο Τσάλμερς φανέρωσε εκνευρισμό δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει πλέον τον ρόλο του στα συστήματα του Έρικ Σποέλστρα, ο οποίος αλλάζει συνεχώς τα πλάνα του με αφορμή τους πολλαπλούς τραυματισμούς.

Ανανεωμένος Ντατόμε
Στα των «πιστονιών», δεδομένα στα πιτς είναι ο Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ενώ ανέτοιμοι κρίθηκαν εκ νέου οι Γκρεγκ Μονρό (γόνατο) και Σπένσερ Ντινγουίντι (αστράγαλος), οι οποίοι μάλλον θα γυρίσουν στα παρκέ την επόμενη εβδομάδα. Από την πλευρά του, ο πρώην φόργουορντ των εκπρόσωπων της «Motor City» και νυν των Μπόστον Σέλτικς, Λουίτζι Ντατόμε, φαίνεται πως θα παραμείνει στο NBA υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με κάποια ομάδα ως unrestricted free agent, αν και το «ευρωπαϊκό» ενδιαφέρον για την απόκτησή του παραμένει δυνατό. Άλλωστε έχει «κερδίσει» τον τεχνικό των «C’s», Μπραντ Στίβενς, αν και δεν διατηρεί σταθερό ρόλο στο rotation.

Στο Τορόντο οι Σέλτικς
Κρίσιμη σειρά τριών εκτός έδρας αγώνων ξεκινούν σήμερα (05/04, 02:30) «κέλτες» από το «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς και όλα τα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Στίβενς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο Τζάρεντ Σάλιντζερ θα συνεχίσει με περιορισμένη παρουσία. Αντίθετα, οι «πτερόσαυροι» θα συνεχίσουν χωρίς τον Κάιλ Λόουρι (μέση), ενώ στην προκειμένη αποκλείστηκε και ο Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) με αφορμή την πρόωρη αποχώρησή του από το χθεσινό ματς με τους Μπρούκλιν Νετς, γεγονός που έφερε τον Τάιλερ Χάντσμπροου στη βασική πεντάδα του Ντουέιν Κέισι.

Στο περιθώριο ο «Big Al»
Σε άλλο αποψινό παιχνίδι (05/04, 02:00), οι Σάρλοτ Χόρνετς θα υποδεχτούν τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Time Warner Cable Arena» χωρίς τον Αλ Τζέφερσον (γόνατο), ο οποίος κρίθηκε πράγματι ανέτοιμος και επέτρεψε παρουσία του Μπίσμακ Μπιγιόμπο στο αρχικό σχήμα του Στιβ Κλίφορντ. Στο περιθώριο θα μείνουν επίσης ο Κόντι Ζέλερ (ώμος) και ο Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ (αστράγαλος), ο οποίος αναμένεται να χάσει τουλάχιστον δύο ακόμα ματς.

Λαβωμένοι οι «σίξερς»
Όσον αφορά τους 76ερς, οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο) είναι στα πιτς, ενώ από χθες περιθωριοποιήθηκε ο Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος). Σήμερα αποκλείστηκε και ο Τόμας Ρόμπινσον λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο, που προκάλεσε ήδη τον παραγκωνισμό του και από τον αυριανό αγώνα (06/04, 02:30) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden». Επίσης, ο Τζέισον Ρίτσαρντσον πήρε ρεπό, για να παίξει αύριο, ενώ ο Μπρετ Μπράουν αποφάσισε να επαναφέρει τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον στο αρχικό σχήμα αντί του Τζα Καρ Σάμπσον. Μέσα σε όλα, ο μέχρι πρότινος φόργουορντ των «σίξερς», Μάλκολμ Τόμας, υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πιράτας του Πουέρτο Ρίκο.

«Προστασία» για Έρλι
Εξαιτίας τραυματισμού στο χθεσινό ματς με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και απουσίας από τη σημερινή προπόνηση του Ντέρεκ Φίσερ, ο Κλίαντονι Έρλι (αστράγαλος) κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, αν και το πρόβλημα δεν κρίνεται σοβαρό. Τον τραυματισμό του εκμεταλλεύτηκε χθες ο Ρίκι Λέντο σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ στον «μαγικό» κόσμο με 21 πόντους, οπότε αναμένεται να συνεχίσει με ενισχυμένο ρόλο. Εξάλλου, οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) και Αλεξέι Σβεντ (πλευρά) θα μείνουν έξω, ενώ ο Τράβις Ουέρ (μέση) είναι εκ νέου αμφίβολος.

Χωρίς Άντερσον στην Ατλάντα
Με τη σειρά τους, οι Νετς θα βρεθούν απόψε (05/04, 02:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς χωρίς τους Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), ενώ ο Άλαν Άντερσον (αστράγαλος) δεν ακολούθησε την αποστολή μετά τον τραυματισμό του στον χθεσινό αγώνα με τους Ράπτορς. Από την άλλη, τα «γεράκια» μάλλον θα αφήσουν έξω τον Ντένις Σρούντερ (δάκτυλο ποδιού), αλλά ο Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού) τέθηκε στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Τέλος, επισημοποιήθηκε η παραμονή του Όστιν Ντέι στο δυναμικό των Χοκς με διετές συμβόλαιο, που ακολούθησε δύο δεκαήμερα.



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved