Σάρλοτ Χόρνετς: Σεκιούριτι στο παρκέ… (video)

Σάρλοτ Χόρνετς: Σεκιούριτι στο παρκέ… (video)

Την εταιρεία… MKG Security ίδρυσαν οι Σάρλοτ Χόρνετς μέσω απολαυστικού βίντεο με αφορμή τον Μάικλ Κιντ-Γκίλκριστ.

Πέρα από την ευρηματικότητα, σκοπός της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν είναι η προώθηση του 21άχρονου σμολ φόργουορντ, αφού θεωρούν πως αξίζει θέση στην κορυφαία πεντάδα αμυντικών της regular season του 2014-15. Για την ώρα, πάντως, είναι στο περιθώριο λόγω τραυματισμού στον αριστερό αστράγαλο, που δεν επιτρέπει παρουσία του στο αυριανό ματς (04/04, 02:00) με τους Ιντιάνα Πέισερς στο «Bankers Life Fieldhouse» και στο μεθαυριανό (05/04, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Wells Fargo Center». Μακριά από το 100% είναι επίσης ο Κόντι Ζέλερ (ώμος), ο οποίος παραμένει εξαιρετικά αμφίβολος για τον αυριανό αγώνα.

Ούτε ο Αλ Τζέφερσον (γόνατο) είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως επιβεβαίωσε ο Στιβ Κλίφορντ τονίζοντας πως παραλίγο να τον αποκλείσει από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Ακόμα, ο κόουτς των εκπρόσωπων της Βόρειας Καρολίνα ανέφερε ότι ο Λανς Στίβενσον δεν ταιριάζει με τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ του σχολιάζοντας τον δεύτερο διαδοχικό παραγκωνισμό του. Στα της προηγούμενης ομάδας του εκκεντρικού γκαρντ/φόργουορντ, ο Ρόντνι Στάκι (καρπός) δηλώθηκε εκ νέου αμφίβολος, αν και έπαιξε στα δύο τελευταία ματς της ομάδας του Φρανκ Βόγκελ, ενώ ο Πολ Τζορτζ (πόδι) αποκλείστηκε και από το αυριανό παιχνίδι.

Καθησυχαστικός ο Νοέλ
Όσον αφορά τους «σίξερς», ο Μπρετ Μπράουν δεν υπολογίζει τους Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο), ενώ ο Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος) είναι αμφίβολος μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Μέσα σε όλα, ο Νέρλενς Νοέλ ξεκαθάρισε πως πρόσφατη τοποθέτησή του περί αληθινών πλέι-μέικερ δεν αποτέλεσε λεκτική επίθεση στον πρώην συμπαίκτη του και νυν συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς.

Φοβάται υποτροπή στον… πάγκο ο Καρμέλο
Για λόγους ασφαλείας, ο Καρμέλο Άντονι (γόνατο) δεν κάθεται στον πάγκο των Νιου Γιορκ Νικς, αφού εκτιμά πως μπορεί να υποστεί υποτροπή από πτώση παίκτη πάνω του! Πέρα από τον «Μέλο», οι Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) και Αλεξέι Σβεντ (πλευρά) θα χάσουν το αυριανό ματς (04/04, 02:00) με τους Ουίζαρντς στο «Verizon Center», ενώ προς νέο παραγκωνισμό οδεύουν επίσης οι Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) και Τράβις Ουέρ (μέση).

Ετοιμάζεται για playoffs ο Πιρς
Από την άλλη, ο Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) προοδεύει, αλλά αποκλείστηκε και από τη σημερινή προπόνηση του Ράντι Ουίτμαν, άρα οδεύει προς δωδέκατο διαδοχικό παραγκωνισμό. Από τις ομαδικές ασκήσεις απουσίασε και ο Πολ Πιρς, ο οποίος πήρε ρεπό στο χθεσινό ματς με τους 76ερς και ενδεχομένως κριθεί απαραίτητη επιπλέον ξεκούρασή του με δεύτερο διαδοχικό ρεπό ενόψει των φετινών playoffs του NBA.



EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
EOKAN: «Καμία ενημέρωση για θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας»
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved