Μπρούκλιν Νετς: Η ξεκούραση για άλλους…

Μπρούκλιν Νετς: Η ξεκούραση για άλλους…

Την αντίθεσή του για επιλογές συνάδελφών του περί ρεπό εξέφρασε ο κόουτς των Μπρούκλιν Νετς, Λάιονελ Χόλινς.

«Ούτε κατά ένα λεπτό επεκτείνεται η καριέρα ενός παίκτη, αν πάρει ρεπό σε κάποια ματς ή αν μειωθεί ο χρόνος συμμετοχής του» ανέφερε μετά το χθεσινό παιχνίδι με τους Ιντιάνα Πέισερς. Πέρα από τις «βολές» προς άλλους προπονητές του NBA, ο 61άχρονος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να ξεκουράσει παίκτες στο αποψινό ντέρμπι (02/04, 02:30) με τους αδύναμους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden». Πάντως, δεν υπολογίζει τους Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) και Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο), οι οποίοι θα χάσουν επίσης το ματς της Παρασκευής (04/04, 02:30) με τους Τορόντο Ράπτορς στο «Barclays Center» και την επίσκεψη του Σαββάτου (05/04, 02:30) στο «Philips Arena» των Ατλάντα Χοκς.

Παραμονή επιθυμεί ο Αμούντσον
Μετά τους Αλεξέι Σβεντ και Αντρέα Μπαρνιάνι, ο Λου Αμούντσον ανέφερε πως θέλει να συνεχίσει στους Νικς υπογράφοντας νέο συμβόλαιο το επόμενο καλοκαίρι, όταν γίνει unrestricted free agent, επιθυμία που φαντάζει λογική, αλλά δεν συμβαδίζει απαραίτητα με τα πλάνα των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου». Στα των τραυματιών, οι Σβεντ (πλευρά), Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Χοσέ Καλντερόν (αχίλλειος τένοντας) και Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ (καρπός) θα μείνουν έξω, ενώ προς πέμπτο συνεχόμενο αποκλεισμό οδεύει ο Τράβις Ουέρ (μέση).

Φέρνουν Ταβάρες οι Χοκς
Όσον αφορά τα «γεράκια», το πολυήμερο κενό στο πρόγραμμά τους δεν είναι αρκετό για επιστροφή του Μάικ Σκοτ (δάκτυλο ποδιού), αλλά ο Ντένις Σρούντερ (δάκτυλο ποδιού) μάλλον θα τεθεί στη διάθεση του Μάικ Μπουντενχόλζερ. Από εκεί και πέρα διέρρευσε πως οι εκπρόσωποι της Τζόρτζια σκοπεύουν να αποκτήσουν τον Ουόλτερ Ταβάρες της ισπανικής Γκραν Κανάρια το επόμενο καλοκαίρι, επειδή τον υπολογίζουν για την επόμενη regular season και διατηρούν τα δικαιώματα χρήσης του στο NBA.

Ρεπό για Πιρς
Ύστερα από δεκαέξι διαδοχικούς παραγκωνισμούς, ο Κρις Χάμφρις (βουβωνική χώρα) είναι στη διάθεση του Ράντι Ουίτμαν για το αποψινό ματς (02/04, 02:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Verizon Center», αλλά οι Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος) και Ντε Χουάν Μπλερ (άδεια) θα παραμείνουν στο περιθώριο. Περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Πολ Πιρς με ρεπό, που επέτρεψε επιστροφή του Ότο Πόρτερ Τζούνιορ στη βασική πεντάδα του Ράντι Ουίτμαν.

Απρόσμενη επιστροφή για Ρίτσαρντσον
Από την άλλη θα απουσιάσουν οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο), αλλά οι Τζέισον Ρίτσαρντσον (γόνατο) και Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε (ώμος) θα γυρίσουν στα παρκέ ως αναπληρωματικοί του Μπρετ Μπράουν. Θα επιστρέψει στη δράση και ο Τζέραμι Γκραντ (ίωση) ως μέλος της βασικής πεντάδας υποβιβάζοντας σε αναπληρωματικό ρόλο τον Ρόμπερτ Κόβινγκτον.



Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
«Eγώ και εσύ απέναντι σε όλους»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
Ενοικιάστηκε το κατάστημα στο σημείο δολοφονίας του Άλκη: «Νιώθουμε θλίψη που αποσύρουμε το μνημείο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved