Μαϊάμι Χιτ: Ελπίδες για Τζος Μακ Ρόμπερτς

Μαϊάμι Χιτ: Ελπίδες για Τζος Μακ Ρόμπερτς

Όσο ο Κρις Μπος παραμένει νοσηλευόμενος, οι Μαϊάμι Χιτ ελπίζουν σε επιστροφή του Τζος Μακ Ρόμπερτς.

Ο μεν αποκλείστηκε πρόσφατα από την υπόλοιπη regular season του 2014-15, κάτι που συνέβη τον περασμένο Δεκέμβριο με τον 27άχρονο φόργουορντ ύστερα από εγχείρηση στο δεξί γόνατο. Ωστόσο, τα τελευταία 24ωρα δημιουργήθηκαν ελπίδες για επιστροφή του μέσα στην τρέχουσα σεζόν με αφορμή την εντυπωσιακή, όπως χαρακτηρίζεται από ανθρώπους της ομάδας του Μαϊάμι, πρόοδό του. Πάντως, ο Έρικ Σποέλστρα ξεκαθάρισε πως σημαντικότερη προτεραιότητά του είναι η ταχύτερη δυνατή προσαρμογή του νεοαποκτηθέντα, Γκόραν Ντράγκιτς, στα νέα δεδομένα, ενώ ο Ντουέιν Ουέιντ πρόσθεσε πως και εκείνος χρειάζεται περιθώριο προσαρμογής, μέχρι να συνηθίσει δίπλα στον Σλοβένο διεθνή.

Σε μεταγραφικό επίπεδο φαίνεται πως προέκυψε ενδεχόμενο νέας επανάκτησης του Μάικλ Μπίσλι, ενώ στο «στόχαστρο» παραμένει ο Άντραϊ Μπλατς. Από εκεί και πέρα, οι Χιτ φιλοξενούν απόψε (24/02, 02:30) τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «AmericanAirlines Arena». Στα των «σίξερς», ο Αϊσάια Κανάν έγινε πράγματι βασικός πλέι-μέικερ του Μπρετ Μπράουν από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ προκαλώντας υποβιβασμό του Τιμ Φρέιζιερ σε αναπληρωματικό ρόλο, ενώ το αρχικό σχήμα παρέμεινε ο Τζέισον Ρίτσαρντσον, ο οποίος δεν θα παίξει σήμερα έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές παρουσίες του σε… δύο χρόνια.

Στη χθεσινή βασική πεντάδα ήταν και ο Χένρι Σιμς αντικαθιστώντας τον Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε, ο οποίος σε πρώτο βαθμό δεν ακολούθησε την αποστολή στη Φλόριντα λόγω προσωπικού προβλήματος, αλλά θα παίξει απόψε ως αναπληρωματικός, αφού ο Μπράουν θα συνεχίσει με τη χθεσινή βασική πεντάδα του. Από την πλευρά του, ο Τζέραμι Γκραντ αποχώρησε πρόωρα από τον χθεσινό αγώνα λόγω άτσαλης πτώσης στο παρκέ, που προκάλεσε ενοχλήσεις στη μέση, οπότε φυσιολογικά αποκλείστηκε από τον σημερινό.

Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο). Μέσα σε όλα, ο Τζαβέιλ Μακ Γκι ισχυρίστηκε ότι θέλει να μείνει στη νέα ομάδα του και την επόμενη χρονιά. Ακόμα, ο Μάλκολμ Τόμας αποδεσμεύτηκε μέσω του καταλόγου των waivers, για να αποκτηθεί ο Ις Σμιθ, που «κόπηκε» με αντίστοιχο τρόπο από τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Ορλάντο Μάτζικ
Στα των Μάτζικ, ο Τζέιμς Μπορέγκο προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για το μεθαυριανό ντέρμπι (26/02, 02:00) με τους Χιτ στο «Amway Center». Μάλιστα έχει όλα τα μέλη του ρόστερ στη διάθεσή του, αφού ο Τομπίας Χάρις (γόνατο) γύρισε στα παρκέ μέσω του χθεσινού ματς επανακτώντας θέση στο αρχικό σχήμα σε βάρος του Εβάν Φουρνιέ.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved