Γιούτα Τζαζ: «Ψώνια» από Μπαρτσελόνα

Γιούτα Τζαζ: «Ψώνια» από Μπαρτσελόνα

Τον Άντε Τόμιτς και τον Τίμπορ Πλάις της ισπανικής Μπαρτσελόνα φαίνεται πως θέλουν οι Γιούτα Τζαζ.

Διατηρούν τα δικαιώματα χρήσης αμφότερων των παικτών στο ΝΒΑ, όπως είναι γνωστό. Σήμερα αναφέρθηκε από ρεπορτάζ βορειοαμερικανικών ιστοσελίδων πως προτίθενται να αποζημιώσουν την Μπαρτσελόνα για τον Τόμιτς, ο οποίος έχει παραδεχθεί πολλάκις ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στον «μαγικό» κόσμο, ενώ είναι γνωστή πως αντίστοιχη διάθεση δείχνει ο Γερμανός διεθνής. Διέρρευσε επίσης πως πριν από λίγες εβδομάδες οι «μορμόνοι» κινήθηκαν για τον Ντέιβιντ Λι των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Για την ώρα, πάντως, άφησαν ελεύθερο τον Τζακ Κούλεϊ μετά το πέρας του δεκαήμερου συμβολαίου του, αλλά ο Μπράις Κότον απέσπασε δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο και ο Τζέρελ Μπένιμον πρώτο δεκαήμερο συμβόλαιο.

Πέρα από τις μεταγραφές, απόψε (07/03, 02:00) δοκιμάζονται στο «Wells Fargo Center» των Φιλαδέλφεια 76ερς χωρίς τον Άλεκ Μπαρκς (ώμος). Από την άλλη, οι Τζοέλ Έμπιντ (πόδι) και Τόνι Ρότεν (γόνατο) θα παραμείνουν στο περιθώριο, αλλά ο Ρόμπερτ Κόβινγκτον (αγκώνας) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς ως αναπληρωματικός του Τζα Καρ Σάμπσον. Το παρών θα δώσει και ο Τζέισον Ρίτσαρντσον, ο οποίος λογικά θα πάρει ρεπό στον αυριανό εντός έδρας αγώνα (08/03, 02:30) με τους Ατλάντα Χοκς. Επίσης ο φορμαρισμένος Νέρλενς Νοέλ θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν, ο οποίος είπε ότι θα προσπαθήσει να στηρίξει τον Αϊσάια Κανάν με συνεχόμενα σκριν συμπαικτών του.

Από εκεί και πέρα, ο Τζόρνταν Μακ Ρέι, ο οποίος ανήκει από χθες στους Ντέλαγουερ 87ερς, θυγατρική ομάδα των «σίξερς» στην D-League, συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της φετινής σεζόν του NBL. Την καλύτερη πεντάδα της αυστραλιανής λίγκας συνέθεσαν οι Τζος Τσίλντρες, Μπροκ Μότουμ, Σέντρικ Τζάκσον, Μπράιαν Κόνκλιν και Σκότι Ουίλμπεκιν. Μέσα σε όλα, ο Ρόις Ουάιτ, 16η επιλογή του ντραφτ του 2012 με εμπειρία… τριών λεπτών στο NBA με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς, ανέφερε ότι ελπίζει ακόμα σε επιστροφή στον «μαγικό» κόσμο. Απόψε (07/03, 02:00), πάντως, οι «βασιλιάδες» δοκιμάζονται στο «Amway Center» των Ορλάντο Μάτζικ χωρίς τους Ντάρεν Κόλισον (ισχίο) και Έρικ Μόρλαντ (ώμος).

Ορλάντο Μάτζικ
Από την άλλη αποκλείστηκε την ύστατη ώρα ο Νικ Βούτσεβιτς λόγω ενοχλήσεων στον αριστερό αστράγαλο, που ευνόησαν επιστροφή του Τσάνινγκ Φράι στο αρχικό σχήμα του Τζέιμς Μπορέγκο. Περιθωριοποιήθηκαν επίσης οι Εβάν Φουρνιέ (ισχίο) και Λουκ Ριντνάουρ (οπίσθιος μηριαίος), όπως εκτίμησε από νωρίς ο κόουτς του συλλόγου της Φλόριντα, ο οποίος θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Ουίλι Γκριν με αφορμή ενοχλήσεις στον δεξιό αχίλλειο τένοντα.

Θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο ο Ντέβιν Μαρμπλ (μάτι), οπότε ο Μπεν Γκόρντον αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Τέλος, Μέσα του Ορλάντο έγραψαν πως ο Μπράιαν Σο, ο οποίος απολύθηκε πρόσφατα από τους Ντένβερ Νάγκετς, ενδιαφέρεται για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μάτζικ, που αναμένεται να αναζητήσουν μόνιμο κόουτς το επόμενο καλοκαίρι.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Νάτοι, νάτοι οι Πρωταθλητές» - Η ατμόσφαιρα στην «OPAP Arena» κι η αποθέωση
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι: Εκτός Χουάντσο και Μπάλντγουιν
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Volley League: Μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στον Ολυμπιακό από τη ΔΕΑΒ
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved